Sari la conținut

cataro

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Beius (Bihor)
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha Virago 535

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Vurgago XV 535

Vizitatori Recenți Profil

349 citiri profil
  • stas

cataro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, m-ar interesa un sissy bar pentru yamaha xv 535 din 90 , si daca aveti cumva si cob-uri si oglinzi. Contactati-ma pe privat daca aveti si multumesc!
  2. cataro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    In curbe depinde ce viteza ai, tine minte e un cruzer nu un sport. Sincer si eu azi m-am urcat pe ea dupa 3 saptamani de pauza (releul prajit) si in curba la vreo 40 de grade mi s-a parut la fel putin instabila la 60 km la ora. Insa dupa ce te obisnuiesti o sa mearga din instinct. ps. Mersi mult clujraider pentru sfaturi. Am inlocuit in cele din urma releul cu unul k1 si m-am gandit cu socrul meu unde ar fi cel mai bine aerisit releul. I-am facut suport in fata sub claxon care l-am indoit putin si au loc amandoua. http://imgur.com/gktPCjt http://imgur.com/jXFVs65 http://imgur.com/nkMnkeY
  3. cataro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Te-as ajuta cu cea mai mare placere, fara cost, insa sunt in capatul opus al Romaniei (Bihor). Dar cum am zis , daca faci vreo 2-3 ture prin parcare sa te obisnuiesti cu ambreiajul poti merge pe ea acasa si daca o faci seara dupa 21 sau 22:00
  4. cataro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    O sa te obisnuiesti repede cu ea, eu nu m-am mai urcat pe scuter/motor de vreo 4-5 ani pana in momentul achizitie, dupa 1-2 km deja ma simteam ca si cum as conduce-o de o vesnicie.
  5. cataro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    clujraider - mersi mult de sfaturi, sper sa apuc acum spre sfarsit de saptamana de el, daca nu sigur dupa pasti o sa-l pun pe roti, dupa cum am zis, banii nu sunt o problema, prefer un releu care sa duca si de 3 ori mai mult decat e nevoie si daca e sa dau peste 200-300 lei sau chiar mai mult pe el numai sa stiu ca nu mai am probleme cu electrica, oricum sper sa aiba timp si electricianul sa vina sa ne uitam intr-o zi la el sa-l fac ca la carte tot circuitul (in caz ca mai e vreun scurt pe undeva)
  6. cataro

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Buna, daca ma ajutati va rog cu un sfat. Acu 3 zile m-a prins ploaia pe drum (nu cred ca are relevanta ploaia insa s-a intamplat la acel moment) si am simtit ca merge putin in suturi motorul. Dupa 3 zile cand sa pornesc, bateria moarta (baterie cumparata anul acesta). Am pus-o la incarcat, merse ok insa cand am oprit, am simtit un miros putin de ars, era releul fierbinte de puteam gati pe el. Eu am motorul (Virago 535) doar de 3 saptamani, insa releul actual nu seamana defel cu cel original, am impresia ca a improvizat ca deh, e la sfert de pret unul pt scuter (cel putin asa aveam si eu pe un scuter de 49 cmc) Acum am deconectat releul si motorul si-a revenit la normal. Intrebarea mea: se va mai potrivi acum originalul (https://www.okazii.ro/releu-incarcare-yamaha-virago-535-a184285743) sau a facut exproprietarul modificari la electric care trebuie rectificate? deoarece eu in poza am deconectat 3, iar in poza de la original sunt doar doua conectari ps. sau ce m-ati sfatuii sa fac? Sa caut un releu asemanator cu cel din poza si sa sper sa nu mai apara problema ?
  7. L-au facut drumu, insa deja dupa prima iarna e deja varza pe anumite portiuni, sa vezi cum e Beius - Deva, la Varfuri sunt portiuni fara asfalt (mai ca nu mi-am rupt masina cand m-am dus dupa motor la Hunedoara), nici nush sa rad sau sa plang. Ii fainuta geaca, as fi preferat ceva negru simplu insa o s-o iau serios in considerare. Trimiti si cu verificare ?
  8. Mersi de sfat, Numai bine si multi km la toti er e alta mancare de peste . Eu deocamdata mi-am luat-o asa de oras sa zic, si poate cateodata in weekend sa ies putin din oras, insa la drumurile noastre (bihor) s-ar putea sa gasesc vreun crater . S-asa la masina (cumparata de 3 ani) schimb a doua oara sau a treia oara pivotul inferior, ar trebuii sa merg cu factura la cei de la cnadnr, ca rovinieta imediat te taxeaza si daca uiti s-o ai o zi.
  9. Fostul proprietar si-a dat silinta sa arate bine estetic, la o motocicleta din '90 si mie imi place cum arata, sper mecanic vorbind sa nu am probleme in viitorul apropiat. Eu doar i-am pus semnalizarile pe spate, si in loc de stop am pus 2 led-uri pe numar pana o sa-mi vina cat-eye-ul peste vreo 2 sapt. Am un pic de joc mai marisor la pedala de la schimbatorul de viteze insa acum adun idei cum s-o rezolv. Poate sapt viitoare reusesc sa o fac.
  10. Tocmai ce am achizitionat-o, mi-a placut-o fiind de-o varsta cu mine ). Eu sunt de parere ca orice motor cand merge si te simti bine pe el, nu mai conteaza anul, sau alte comentarii. Am carnet de 9 ani aproape, dar pot zice ca e primul motor ca, scuterul nu poate fi integrat in aceasta categorie. Mi-am luat chopper pt motivul ca e mai mult de cruse decat de viteza, iar cu drumurile noastre si cu soferii nostri, nu vreau sa-mi las fetita cu un tata olog sau mai rau... Intradevar va avea nevoie de unele imbunatatiri, de exemplu un cablu de acceleratie (ce m-am speriat cand a ramas putin turata si eram abia la a doua tura, insa acum stiu cum sa rezolv rapid problema daca mai apare), cred ca cu timplu si placutele de frana (poate si un disc nou pe fata, mi se pare ca se aude un usor scartait). Acum deodata cam atat anul acesta, schimbul de filtru, ulei , cauciucuri sunt toate facute si e pregatita pentru primul meu sezon. Ma gandesc sa o fac cu timpul putin mai custom, sa pun semnalizari, far, stopuri ceva mai moderne insa nush daca nu-si va pierde din farmecul ei. Ce parere aveti ? PS. Apropo daca stiti de vreo geaca de piele M cu protectie in coate, umeri, spate va rog lasati un link, ca restul echipamentului e comandat. As vrea sa ma incadrez pana in vreo 500-600 lei, urmand probabil sa-mi mai imbunatatesc echipamentul daca totul decurge bine anul acesta.
×
×
  • Creează nouă...