Sari la conținut

aneka_ro

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aneka_ro

  1. Kali mereu surprinzatoare!Buna initiativa! Este impresionant sa mergi intr-un astfel de camin si totodata e foarte trist sa te uiti in ochii unui batran si sa ii asculti ruga: "Sa mai veniti pe aici!". Cred ca cel mai important este sa mergi, sa ii cunosti si sa afli povestea lor. Vor fi incantati sa iti povesteasca viata lor si sa te imbratiseze la plecare. Apreciaza mult dulciurile si fructele. Asta le va face mare placere sa primeasca. P.S:La Bobocica este un astfel de camin chiar in statie la 102.
  2. Wow! abia astept evenimentul...va trebui totusi sa ne organizam din timp pentru rezervarea locurilor(asta daca se doreste sa stam grupati in sala )
  3. I am in, as always... si ma bucur sa sprijin initiativa ta.
  4. Cred ca esti acea exceptie care... As prefera sa fie mai multi asa defecti ca tine:D
  5. Ce usor ne vine sa judecam si sa ne insultam semenii si ce placere sadica avem in ai denigra. De acord ca nu avea voie sa traverseze prin acel loc, asta stim cu totii. Insa de cate ori nu vi s-a intamplat sa traversati aiurea...Ca ati fost mai atenti si norocosi, bafta voastra. Dar daca nu ati fi facut asta niciodata as fi zis ca sunteti indreptatiti sa comentati si sa judecati. Si depasirea vitezei legale in oras este interzisa prin lege, la fel cum e si traversatul prin locurile interzise, pietonilor. Asta ce inseamna, ca nu mai merg motociclistii cu viteza prin oras pentru ca se gandesc ca ar putea traversa pietonii aiurea? Sa fim seriosi. Daca am avea bunul simt sa ne recunoastem imperfectiunea si sa acceptam ca unele lucruri se intampla inevitabil datorita deciziilor nepotrivite sau indeciziei in cazul de fata, am fi poate cu un pas mai aprope de perfectiune. Nu am zis ca fata era indreptatita sa traverseze prin acel loc si faptul ca a vrut sa se intoarca din drum desi era tinuta de mana ...ma face sa cred ca nu a fost decizia ei sa traverseze pe acolo...ba mai mult i-a fost teama sa isi continue drumul alaturi de tovarasul ei...a ezitat si sunt sigura ca a vrut sa se salveze, nicidecum sa puna in pericol viata motociclistului. Cred ca ar trebui sa ne mai gandim inainte de a judeca atat de aspru un om...inainte de a sti ce a determinat acea decizie. Nu cunosc starea ei de sanatate si nici nu stiu in ce stare se afla motociclistul. Posturile s-au concetrat mai mult pe judecata acestei fiinte "cretine", pe care s-au descarcat toate frustrarile motocilistilor. Inca o data mentionez ca nu consider ca e vinovat motociclistul. Am spus doar ca nu cunosc motivele pentru care nu a evitat impactul. Asta nu inseamna ca l-am facut vinovat de producerea impactului. In orice caz sunt obisnuita cu ideea ca nu toti oamenii au capacitatea de a prelucra informatia. Numai bine si respectati legea poate asa o sa ajungeti sa fiti respectati! read below .................
  6. Fericitule! ne bucuram pentru tine si ne rugam pt pietoni ( si pentru toti cunoscutii tai care sunt pietoni si potentiale victime). Am mers zi de zi cu moto la munca din aprilie si pana la jumatatea lui iunie (cand o pupaza cu colac mi-a pus capac) si am evitat pietonii, care ori turmentati de caldura, ori coplesiti de problemele de serviciu sau mai rau inarmati cu indiferenta, sfidau zgomotul motorului si traversau la intamplare. Culmea e ca, daca mergi prudent si civilizat in oras, starnesti indignarea tuturor pentru ca se asteapta sa pleci cu scartz de roti de la semafor si sa tai benzile, doar pentru ca "asa fac motociclistii" . Si ca sa nu mai fie nevoie sa te mai repeti inca o data ... si gandeste-te ca o ia la suturi un motociclist pe mama, sora sau iubita ta! (fara resentimente) Atentie maxima la pietoni!
  7. Haoleo fratilor...ce mai comunitate... De acord cu cei care zic ca de vina e pietonul, de acord cu motociclistul suparat care si-a vazut motorul trantit si se stie nedespagubit...de acord cu toata lumea buna care isi da cu parerea pe aici... Insa va intreb: Chiar asa trebuie, ca de fiecare data motociclistii sa aiba dreptate? Ne este atat de greu sa recunoastem ca sunt si motociclisti iresponsabili, care considera ca daca strada e pentru circulatia autovehiculelor si orice altceva reprezinta un obstacol ilegal in drumul lor? Nu cunosc care sunt motivele pentru care acea fiinta si-a riscat viata traversand pe acolo, dar vreau sa stiu care sunt motivele motocilistului pentru care nu a salvat viata acelei fete.... Pana nu aflam asta, consider toate posturile anterioare inutile. Numai bine!
  8. Salutare tuturor, Poate e nepotrivit sa ma bag in discutiile voastre tehnice dar am o curiozitare vis a vis de acest tip de motor. Care sunt punctele slabe si daca piesele de schimb sunt usor accesibile. In alta ordine de idei, e greu de intretinut? Multumesc anticipat.
  9. Din respect pentru amandoi, propun sa fie sterse toate posturile incepand cu a lui high_dive_eagle... si inclusiv acesta ... Va multumesc! P.S. pentru colectionarii de posturi, vin cu rugamintea sa incercati alte sectiuni ale forumului... Multumesc!
  10. aneka_ro

    My Bird!

    moaaa ce mai "gagica" ! Super tare sa o stapanesti sanatos si sa bati recordul la km parcursi:D! E tare faina si ma gandesc sa o combin cu zzrica al meu...tinerica frumusica poate ii place lui zzrica Omule ride safe ca ne paste pericolul si in parcare... all the best
  11. Icredibil!!! cel mai stupid accident cu motociclisti! Sanatate si recuperarea tuturor capacitatilor !
  12. Conserva strikes again! Sper sa nu fie ceva grav sau ceva care sa se agraveze pe parcurs(prietenii stiu de ce spun asta ). Numai bine si insanatosire grabnica Purghy!
  13. bubucaty: "Nu mai vine nici o motociclista sa putem ocupa o camera ? Haideti fetelor " vin io, vin io !
  14. Nu esti. Singura diferenta intre cele doua e machiajul...
  15. De la ce premisa s-a pornit cand s-a luat hotararea de catre admini ca pe acest forum nu au ce cauta poze relevante de la locul accidentului? Cum am putea invata din greseli daca nu acceptam adevarul?Copii aia s-au facut praf...si cred ca mama sau mai bine zis parintii celui care conducea motorul (care nu ma indoiesc ca sunt teribil de speriati si indurerati), trebuie sa cunoasca consecintele acestui accident. Sa circuli in oras cu 150 km la ora e din start o dovada de curaj. Curajul asta ii baga pe unii in spital iar pe altii in mormant. Si cu toate astea nimeni nu invata nimic pt ca in fiecare zi se nasc alti curajosi care nu stiu ce inseamna viteza in oras si care sunt urmarile unui accident pentru ca sunt "menajati" de admini. Nu zic sa exageram cu fotografiile, care mai de care... Dar totusi se impune si o constientizare pentru cei care aspira la titlul lui Rossi. Numai bine si atentie la trafic!
  16. Concret, ai vreo propunere? Ce am putea face?
  17. Pentru ca pe forum intra doar motociclistii si mai putin automobilistii, cred ca ar fi necesar un program national de informare a participantilor la trafic, precum si a pietonilor cu privire la motociclisti. Am prieteni soferi de autoturisme care pana nu m-au vazut in trafic, mi-au spus ca nu erau atenti la motociclisti, ba mai mult erau indiferenti. De cand au facut ceva drumuri cu mine, mi-au marturisit faptul ca sunt mult mai atenti si realizeaza ca de multe ori au gresit cand nu s-au asigurat la schimbarea benzii, cand au iesit din parcare sau de pe stradute laterale. Probabil ca inca nu suntem suficienti de multi sa fim luati in seama, iar soferii sunt mult prea indiferenti si needucati. E trist ca in fiecare zi trebe sa compatimim o familie indurerata! Asfalt uscat si atentie sporita!
  18. Restul de poze si filmuletze pe: www.dacmotors.ro
  19. La multi ani petrecaretilor si la cat mai multe asemenea aniversari! 4.05.07 Locatia: BIKER'S BAR "Impricinatii" in ordinea numerelor dupa tricou : si invitatii... s-a lasat cu ...mici si carnati... ...dans,
  20. Din fericire motociclistul e ok. Conditiile in care s-a produs accidentul le va expune el personal, probabil in momentul in care va putea. Tot ce stiu este ca a fost acrosat de un automobil al carui sofer nu s-a asigurat. Pentru ca nu avea viteza, a scapat nevatamat, insa cu ceva dureri la un picior.
  21. Am primit un telefon acum cateva minute si mi-a fost semnalat un accident produs la intersectia strazilor Mihai Bravu cu Calea Vitan (logodnicul meu se afla la locul accidentului). Motorul implicat este B-45-JFH Aprilia Caponord condus de Angheloiu Marian Cristian. In momentul de fata el a fost transportat la spital. Daca cineva il cunoaste personal, va rog sa luati legatura cu mine urgent printr-un PM. Multumesc.
  22. e trist sa vezi cruci la marginea drumului ...asta daca esti atent la drum si daca te opresti sa vezi despre ce e vba...insa de cele mai multe ori oamenii trec nepasatori pe langa ele ... Consider ca ar fi necesara o campanie de informare a participantilor la trafic, fie ei si pietoni si sensibilizarea lor cu astfel de exemple. Insa pentru asta e nevoie de fonduri si nu stiu cati dintre noi ar fi dispusi sa contribuie.Ar fi intradevar ceva constructiv si cu efect de durata.
×
×
  • Creează nouă...