Jump to content

Costig

Membru
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Costig

 1. Neața' Radule! ...luna asta nu te-am salutat, nu-i așa? Ai dus căluțul la doctor? nu l-am mai văzut ieri stând cuminte lângă gărdulețul de la bloc... Numai bine!
 2. Salutare Radule, Ce mai zici/faci? Cum merge recuperarea, când te externează...? (175 de colegi/colege pe 2roți ți-au urat ”La mulți ani și recuperare rapidă” de ziua ta la postarea de pe FB )
 3. Felicitări cu ocazia zilei de naștere, dragă Radu!!! Recuperare rapidă și totală! Îți mai urez să fii sănătos, plin de energie și inspirație, să te simți mereu apreciat și iubit! Rezultate maxime în tot ceea ce faci, căldură și dragoste în suflet. La multi ani!!! (Știu că spitalul nu e cel mai plăcut loc pentru o zi aniversară dar lasă că o să recuperezi tu petrecerea asta în anii ce vor urma!)
 4. Ești pe drumul cel bun, asta e tot ce contează. Recuperare deplină, ușoară și rapidă! (Revin peste 2 zile să-ți spun ”La mulți ani” )
 5. Salutare Radu! Au mai trecut 3 zile (și o înviere) ... Noutăți? toate bune cu recuperarea?
 6. Salutare vecine, cum te mai simți? Când am aflat, am postat și eu pe un grup moto pe FB, întrebând dacă știe cineva amănunte sau dacă putem ajuta. Azi, la acea postare, am primit un mesaj de la un ” Cabinet de Despăgubiri” și ți-l las aici, poate e de ajutor: ”Buna ziua! imi cer scuze pentru deranj, Andreea Ologeac ma numesc ( 0767.615.007). Va scriu in legatura cu accidentul suferit de domnul Radu, sambata seara. Dansul, ca si parte vatamata beneficiaza de despagubiri legale de la firma de asigurare, noi dorim sa il ajutam sa obtina acesti bani, insa nu detinem un nr. de contact. Ne p
 7. Salutare Radu,recuperare rapidă și fără complicații! Stau la scara 5 dar nu am apucat să vorbim... Dacă ai nevoie de ceva, spune și găsim o soluție. Am văzut azi motorul lovit și apoi mi-a trimis un vecin 2-3 poze de la accident... Păcat, mare păcat! Hai să fim optimiști și să ne vedem la o bere cât mai repede
 8. Salutare tuturor, Gata, am adus-o acasă . Au fost primii noștri 18 km împreună și ne-am înțeles foarte bine ( numai 2 ture de parcare pentru acomodare). În curbe îmi pare ușor instabilă (parcă tremură stânga-dreapta) și mă întreb dacă doar trebuie să mă obișnuiesc cu ea sau asta poate indica o problemă? Oricum, una peste alta îmi place cum ne înțelegem, simt că am luat o decizie bună când am ales acest model. Seară bună mulțumesc tuturor care au dat un răspuns postului meu.
 9. Mulțumesc pentru răspuns. Mă poți ajuta și cu un pont despre acel mecanic? Chiar vreau să-i găsesc un *medic de familie* ci nu să o duc pe la diverși *doctori*.
 10. Salutare, Dacă nu se oferă nimeni să mă ajute (se înțelege că nu gratis), până la urmă o să încerc să o aduc singur. Nu pot când se liniștește traficul deoarece este la locul de muncă al fostului proprietar și trebuie să o iau undeva în intervalul 9-19, așadar nu e deloc liniște pe străzi în București. Mi-ar fi plăcut să fie un priceput în modelul acesta cu mine deoarece, cum nu am putut să vă cer anterior cumpărării ajutorul, mă gândeam că măcar acum, la primul ei drum, să-și dea cineva cu părerea ca să stau cu inima împăcată sau să aflu dacă trebuie să fac ceva înainte de a începe efecti
 11. Bună ziua și salutare tuturor, Dragi colegi/viitori colegi sunt deosebit de bucuros că mă pot adresa așa celor din acest topic. Desigur tare mult mi-aș fi dorit să vă pot scrie mult mai devreme, înainte de achiziția unui Virago 535, pentru că -sunt sigur- că m-ați fi putut sfătui cu privire la achiziția sa. Mă rog, nu știam că aprobarea contului poate dura multe zile așa că ieri am semnat deja actele de frică să nu o pierd. Dragoste la prima vedere, ce să-i faci... sper să ne înțelegem și să ne completăm minunat! Acum după această introducere, trebuie să recunosc, că aș avea totuși
×
×
 • Create New...