Sari la conținut

Costig

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://0745760236

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Virago 535

Vizitatori Recenți Profil

354 citiri profil

Costig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Costig

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare tuturor, Gata, am adus-o acasă . Au fost primii noștri 18 km împreună și ne-am înțeles foarte bine ( numai 2 ture de parcare pentru acomodare). În curbe îmi pare ușor instabilă (parcă tremură stânga-dreapta) și mă întreb dacă doar trebuie să mă obișnuiesc cu ea sau asta poate indica o problemă? Oricum, una peste alta îmi place cum ne înțelegem, simt că am luat o decizie bună când am ales acest model. Seară bună mulțumesc tuturor care au dat un răspuns postului meu.
  2. Costig

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Mulțumesc pentru răspuns. Mă poți ajuta și cu un pont despre acel mecanic? Chiar vreau să-i găsesc un *medic de familie* ci nu să o duc pe la diverși *doctori*.
  3. Costig

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare, Dacă nu se oferă nimeni să mă ajute (se înțelege că nu gratis), până la urmă o să încerc să o aduc singur. Nu pot când se liniștește traficul deoarece este la locul de muncă al fostului proprietar și trebuie să o iau undeva în intervalul 9-19, așadar nu e deloc liniște pe străzi în București. Mi-ar fi plăcut să fie un priceput în modelul acesta cu mine deoarece, cum nu am putut să vă cer anterior cumpărării ajutorul, mă gândeam că măcar acum, la primul ei drum, să-și dea cineva cu părerea ca să stau cu inima împăcată sau să aflu dacă trebuie să fac ceva înainte de a începe efectiv să o scot la plimbări. O zi bună tuturor!
  4. Costig

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Bună ziua și salutare tuturor, Dragi colegi/viitori colegi sunt deosebit de bucuros că mă pot adresa așa celor din acest topic. Desigur tare mult mi-aș fi dorit să vă pot scrie mult mai devreme, înainte de achiziția unui Virago 535, pentru că -sunt sigur- că m-ați fi putut sfătui cu privire la achiziția sa. Mă rog, nu știam că aprobarea contului poate dura multe zile așa că ieri am semnat deja actele de frică să nu o pierd. Dragoste la prima vedere, ce să-i faci... sper să ne înțelegem și să ne completăm minunat! Acum după această introducere, trebuie să recunosc, că aș avea totuși nevoie de ajutor (de la un coleg din București) chiar și în acest punct. De ce? Simplu: este primul meu motor, chiar dacă am 41 de ani, și trebuie să-l aduc acasă-zona Militari(gorjului). EA, minunata, mă așteaptă cuminte într-o parcare de la Metro Pallady. Cum nu o cunosc bine parcă nu cred că este înțelept să o aduc eu atâta drum... Așadar, vrea/poate să mă ajute cineva? Mulțumesc anticipat pentru orice răspuns și deasemenea mulțumesc tuturor celor ce au scris, de-a lungul timpului, atâtea pagini minunate și pline de sfaturi, ponturi, șamd!
×
×
  • Creează nouă...