Jump to content

Alex98

Membru
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Alex98

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau
 • Carnet moto din
  2018
 • Motocicleta
  Kawasaki Er6f 2006
 • Numar Moto
  BC 09 AXL
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Da. A pus documentele de pe mașina de politie polo care aparțineau la al 2 lea echipaj. Dar totusi el declara ca el m a prins dar chiar nu avea cum sa ma prindă el din moment ce el era deja staționat la 2km fata de unde m a prins si eu am mers non stop fara oprire nu am prins nicicun semafor nimic. E imposibil sa fii ajuns înaintea mea deci clar era alt echipaj care m a filmat cu alt radar de pe alta mașina.. Da bine zis. Dar pe mine m a prins echipajul 1 apoi echipajul 2 m a oprit sa verifice documentele si am plecat si tot echipajul 2 mi a dat si amenda la o ora. Înțelegeam dacă ma î
 2. Stiu ca se poate dar aduci la dosar probele radar de la primul echipaj care a dat in stație. Nu de la al doilea.
 3. Sunt filmat din spate se vede nr la început dupa nu. Singurul lucru care nu mi se pare ok adică tu pretinzi ca ma prinzi la ora 19 53 la 19 58 ma oprești pentru declarația de covid si documente si sunt lasat sa plec iar la 21 cand mergeam spre casa si iar am trecut pe acolo ma oprești imi iei iar documentele si imi aduci la cunoștință ca la 19 53 am fost prins cu viteza. Iar la 19 58 era teoretic si practic imposibil sa ajungă înaintea mea in condițiile in care eu am mers constant. El era deja staționat in stația de autobuz. Deci e clar ca a fost alt echipaj care m a filmat dar eu am cer
 4. Nu stiu ce sa zic. Vezi mesajul de mai sus am fost surprins de alt echipaj iar la dosar au fost aduse dovezi ca pe mașină celui de al doilea echipaj e montat radarul si tot metrologic admis.. Iar atestatul operator e tot pentru al doilea echipaj. Adica ce treabă am eu cu radarul montat pe al doilea echipaj atat timp cat eu am fost prins de primul echipaj cu viteza. Din ce reiese si din ce vrea el sa zica încearcă sa para ca tot el m a prins si prima oara cu radar dar este imposibil sa fii fost tot el. In raport el spune ca el m a prins dar e teoretic si practic imposibil. L
 5. Pentru curioși. Plângerea a fost făcută pe 14 iar azi am primit declarația, raportul, atestat operator radar, buletin de verificare metrologica si înregistrarea video pe cd. La ora 19 53 am fost surprins cu 79 km/h pe sensul de mers scris in procesul verbal de către alt echipaj. Probabil s a dat prin stație puțin mai târziu de am fost oprit la 19 58 totul era bine si am plecat si la ora 21 m a oprit sa imi scrie procesul verbal. Sunt chemat pe 13 iulie în instanta dar nu stiu daca mai are rost sa merg.
 6. Pentru cei interesați amenda a fost plătită la jumătate si am făcut contestație. Vă țin la curent.
 7. Nu mi a dat o din prima si pentru că a specificat ca m a luat pe un sens de mers unde nu era niciun echipaj (sunt destul de atent si ma uit des in oglinzi sigur nu era niciun radar mobil) si cand m a oprit prima oara era cu radarul pus pe celalalt sens de mers.
 8. Nu am avut obiecții pentru că cu distantarea impusa datorita virusului + noapte + tocmai ce începuse furtuna singurul lucru pe care il doream era sa ajung la garaj. (mai aveam 500m). Deja ma ținuse in ploaie 15min+.Si nici nu m am gândit ca ma oprește la 21 sa imi dea amenda pentru 19 53 când m a oprit la 19 58 pentru controlul documentelor.
 9. Foarte amuzant ce pot să spun. Dacă vouă vi se pare amuzantă situația chiar mă bucur pentru voi că vă mai distrați. Cun poți pretinde că m-ai prins cu viteza pe un sector de drum in care nu erai, ma oprești (el era deja acolo nu sa zici ca a venit după mine sau ceva) peste 5 minute pe total alta stradă imi ceri actele totul e bine plec si peste o ora cand ma întorc esti tot acolo ma oprești si imi dai amenda? Imi închei procesul verbal cu ora 21 si cu faptele săvârșite la 19 53 cand la ora 19 58 am fost oprit si am fost lăsat sa plec că sunt in regula si o zi buna?
 10. Degeaba sunt eu convins că am călcat pe bec daca in procesul verbal nu scrie exact strada unde am fost prins. Si ma repet de ce nu mi a dat amenda cand m a oprit prima oara? Poate pentru tine 290 e ieftin nici pentru mine nu e mult dar de ce sa ii dau așa când e o greșeală in procesul verbal? Cu 290 alimentez o luna si imi fac liniștit livrările.
 11. Plângerea împotriva procesului-verbal se taxează cu 20 de lei, conform OUG nr. 80/2013 580 e amenda.
 12. Pentru că pe alte procese verbale ale tatălui meu scrie clar "a condus autoturismul cu numărul x pe strada y si a fost filmat cu aparatul radar nr montat pe mașina z. Cum m a prins pe mine la 19 53 cu radarul si la 19 58 m a oprit in total alta parte in condițile in care eu am mers non stop si pe lângă mine nu a trecut?
 13. Mi le asum dar totuși de ce nu mi a dat amenda cand m a oprit la 19 58? Daca la 19 53 m a luat cu radarul?
 14. Salut, Am primit astăzi o amenda "suspectă" pentru viteza de 79km/h. Pe procesul verbal scrie ca la ora 19 53 pe un anumit sector de drum m-a prins cu viteza de 79 km/h. Bun, la ora respectiva am fost pe acel sector de drum dar nu am văzut nici o mașină de poliție. La ora 19 58 am fost oprit la vreo 1km de zona respectiva si mi a cerut actele. I am dat actele totul ok nici o amenda nimic a zis ca e totul bine sa merg mai departe. La ora 20 56 m a oprit polițistul in al doilea loc la distanta de 1 2 km de unde a scris el in procesul verbal ca m
×
×
 • Create New...