Sari la conținut

Paul M

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Paul M

  1. Ai grija ce spui, ca avem un "berbec" care isi traieste viata pe forum si se ocupa cu reclamatii la politie, deci sa nu te miri daca esti sunat de la politie. Ai grija ce spui, ca avem un "berbec" care isi traieste viata pe forum si se ocupa cu reclamatii la politie, deci sa nu te miri daca esti sunat de la politie. ​
  2. Acum ca deja ii iarna pe noi, totul e ok, ca sta la garaj. ) Cand incepe sezonul o sa fie verificata de la A la Z. Multumesc.
  3. Insanatosire grabnica sa aiba...
  4. Mai trebuie si zile libere, cine se plimba cu motorul ? Pe asta lucrez: https://imgur.com/oDHMGtP https://imgur.com/UnPdak1 https://imgur.com/JrRCYED » Post actualizat in 04 Oct 2017 13:48 Hahaha, initial am crezut ca esti doar unu tare in degete care bate in tastatura ce viseaza noaptea, dar vad ca ti-a fost pe bune cu reclamatia, tocmai ce a ajuns, e proaspata, e calda. De vreo 20 de minute m-a sunat unchiu' de la politie... Banuiesc ca acum te simti suuuuper bine, no ?
  5. Da... Am luat-o pe alta strada dupa ce am trecut pe langa ei si n-am mai avut semnal...
  6. Prea incet... Am sa incerc sa nu o las sub 200... Uleiul cum am zis, e ok. Am antigel, nu apa chioara. Eu doar m-am referit ca de ce a disparut antigelul din bidonasul de langa radiator, ca era cam jumate, iar apoi gol... Chiar s-a putut sa fiarba si sa-l dea afara ? Oricum, am completat azi la loc, acum o sa vad pe viitor cum o sa fie. Topicul nu o sa moara, dar nici eu, stai linistit. O sa ne "distram" aici, atata timp cat politia circula pe alte strazi. Tocmai ce am dat azi o tura si am trecut pe langa masina de politie, dar n-am apucat sa-i salut.
  7. Nu, nu face spuma, chiar e curat. Antigel am, dar langa radiator e bidonasul ala, am avut si in el jumate, dar acum vad ca nu mai e... Cineva mi-a zis ca nu a avut cum sa fiarba apa, ca daca fierbea, iesea furtunul de la acel bidonas afara... Dar asa s-a auzit, ca si cum ar fierbe... Deci uleiul nu se vede sa faca spuma, dar chestia cu radiatorul si cu bidonasul ma tin in dubii... Ca eu am oprit motorul cand era undeva la 100 - 105 grade si apoi s-a auzit ca si cum ar fierbe, apoi am pus contactul, a mers termocupla un pic, pana a racit, a decuplat automat si era undeva intre 96 si 100 grade apoi...
  8. Mai pe scurt, motorul s-a incalzit dupa ce am dat o tura asa la vreo 15 KM, mers maxim (170 KM/h), doar cat am atins viteza asta, nu mers constant, iar cand am ajuns acasa, am oprit motorul si s-a auzit in radiator ca si cum ar fierbe apa, dupa care am pus contactul si a pornit termocupla, am lasat asa pana ce a decuplat ea singura si nu s-a mai auzit apoi acel sunet ca si cum ar fierbe apa. Bidonasul acela de langa radiator, inainte aveam un pic mai sus de LOW nivelul la antigel, acum am vazut ca-i gol sau plin, nu-mi dau seama, ca nu se vede clar... Partea cu uleiul, intrebam daca e normal sa fie uleiul pe "oglinda" aia pana sus, adica nu trebuie sa stea undeva la jumate ? Gen asa e la KTM... Deci tin motorul drept si se umple "oglinda" cu ulei... Sper ca ai inteles ceva. )) Oglinda ii zic acolo unde vezi nivelul de ulei, partea dreapta, in partea de jos.
  9. Am si eu o intrebare, pentru cei care au ani de experienta in spate la motoare si au chef sa spuna un lucru bun, nu mistouri. Nivelul de ulei ar trebui sa fie cam la jumatate si cand e cald si cand e rece ? Pentru ca: am dat o tura cu ea, aproximativ vreo ~15 KM, nu pot sa zic ca am tinut-o in turatii mari, cel mai mult cred ca a fost undeva la 10.000, maxim, dar n-am tinut-o constant (170 KM/h), dupa care am ajuns acasa si a fost destul de cald motorul (105 grade), iar nivelul de ulei era la maxim, ma refer la maxim, adica toata (oglinda) era plina, nu era mai sus de jumate sau aproape sus, era chiar peste + ca la radiator s-a auzit ca si cum ar fierbe apa, dupa ce am oprit-o a fost asta, iar cand am auzit asa, am lasat contactul pus sa mearga termocupla, iar apoi a decuplat ea automat cand a fost sub 100 grade, parca si nu s-a mai auzit nimic. Ma poate lamurii si pe mine cineva ? E totul in regula ? S-ar putea sa fie ceva problema pe undeva / la ceva ? Sper fara mistouri...
  10. Deja intervine și sexul feminin în acest topic, frumos, ce să mai...
  11. Amuzant oricum a fost și încă este, doar trebuie să citești fiecare post. Dar îmi place că sunt mulți zei pe aici, care știu doar RIP și să facă miștocăreală ieftină, crezând că se afirmă. Doar atât zic: A1 la 18 ani și A după 2 ani de experiență cu A1. Să curgă iar miștourile: "Aaaa, acum îi e frică și spune că are permis." ; "Aaa, e totul o minciună și a vrut doar să devină cunoscut pe forum."
  12. Chiar e bună întrebarea, dar nu pot să răspund exact... Nici nu știu ce aș face exact, dar tind să cred că mai degrabă opresc, decât să fug.
  13. Logic că nu stau ca pe scuter, gen. Țin picioarele apropiate de motor, nu le las să le bată vântul în lateral, mai aplecat spre rezervor... De teamă, pot să spun că îmi e un pic, nu că mă urc cu frică, că o să cad, dar știu ce poate și în sensul ăsta zic, mai preventiv. Deci între 1 și 10, cum ai spus, aș zice undeva la 7-8, cel puțin acum, că îl am de 2 zile, din care doar un pic m-am dat ieri, că acum sunt în cursă. Apreciez enorm ce ai spus și ce ai întrebat, ai o gândire mult mai diferită, față de deștepții de mai sus, care au început cu miștocăreli și RIP.
  14. Am observat și eu că nu seamănă deloc cu KTM-ul. Nici nu o să ajung cu genunchii pe jos, că n-am de gând să merg cu 200 în curbe, am mai zis într-un post că nu mă interesează să merg cu 290, să arăt cine sunt eu, să merg pe o roată. Dacă am R1, asta nu înseamnă că-s zeu. Am zis clar că l-am luat în primul rând că iubesc motoarele și iubesc cum arată R1 și R6. În al doilea rând, să ies la câte-o tură frumoasă, lejer, să mă relaxez. Sunt convins că și acest post o să fie interpretat tot greșit, gen: "la ce ți l-ai mai luat atunci?" Etc...
  15. La fel cum a zis el că speră să mor singur, așa am zis și eu că o să moară înaintea mea... Dar ce să faci, fiecare înțelege ce vrea, cum îi convine lui. Voi înțelegeți tot invers, tot. Drept dovadă ca să mă atacați, dar chiar mi se rupe mie de toate astea, mai ales de sesizarea lui. Degeaba merge și spune el că am condus fără permis, unde-i dovada ? Că mă oprește acum cu motorul poliția, e partea a doua, clar că-i bai, dar mai rămâne varianta cu pilele, eh. Ce a fost în trecut, a trecut.
  16. Îți garantez eu că tu o să mori înaintea mea, cu toate că te dai mare zmeu. Nu mă duce capul ? Hahaha, când cineva face ce-i place, tu consideri că nu-l duce capul, ești deștept, chiar foarte. Du-te stai tu în birou, cu gândul că pe tine te duce capul și ești mare deștept. În legătură cu sesizarea, uau, m-am speriat deja, nici nu am să mai conduc, nici n-am să mai ies cu motoarele, absolut nimic. Hai, mă... Fac ceva pe sesizarea ta, așa pe scurt.
  17. Da, am actele, doar că nu-i înmatriculată. Atâta timp cât nu circul cu ea pe drumuri publice, adică nu mult... )) Nu-i văd rostul înmatriculării.
  18. Daca nu te duce capul, tot asa poti sa mori si cu un motor de 600 sau mai mic, exact ca si cu unul de 1000 sau mai mare... In legatura cu lauda, pe mine unul n-ai sa ma auzi niciodata laudandu-ma ca am mers cu x km/h, mai ales la p***e... O seara frumoasa iti doresc !
  19. Probabil si asfaltul putin umed, dupa ce vreme a fost astazi... Si a sporit accidentul. Sa speram ca o sa fie toti bine.
  20. Nu pot sa ma supar sau sa ma oftic sau altceva pentru ce imi spuneti toti, din contra, chiar va multumesc, ca incercati sa-mi spuneti un lucru bun, dar gandeste un pic asa mai din afara si poate ma intelegi, macar 5%. Sunt constient ca nu ajungi departe cu norocul, dar na... » Post actualizat in 17 Sep 2017 19:12 Sa fiu sincer, nu stiu... Dar ma uit maine la ziua, daca nu cumva merg in cursa pe maine si trimit un mesaj privat, chiar nu m-am uitat.
  21. Da, ai dreptate in legatura cu ce ai zis ca te loveste altul, n-am cum sa te contrazic. Nu o iau ca pe o jignire, stai linistit. Fiecare face pana la urma cum crede el ca-i bine, chiar daca-i rau... O viata avem, ce naiba, sa ne facem placerile. Exact la fel a fost si cu condusul, am condus undeva de pe la ~10 ani singur, ma refer singur, adica nu ma tinea cineva in brate, pur si simplu conduceam singur masina si am condus mult, nu de la poarta pana in garaj... Si uite ca au trecut 8 ani, facusem 18, am luat permisul si totul a fost in regula si este in regula pana acum. Ce rezerva viitorul... Sa speram ca tot de bine, chiar daca altii cred si poate vor raul. Asta e. » Post actualizat in 17 Sep 2017 19:06 Da, inteleg ca ma iei la misto, nu-i problema. Capat nu i-am dat si nici nu o sa-i dau.
  22. Tocmai ce o sa ma apuc in saptamanile ce urmeaza sa fac C + E, mai are rost ? ) N-ai sa vezi asa ceva.
×
×
  • Creează nouă...