Sari la conținut

hunter75

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hunter75

  1. Salutare colegi TDM-iști, vreau sa achiziționez un scut de motor pt un 4TX. Știi pe cineva care are de vanzare? Mulțumesc.
  2. Salut. Am luminiii. Am scos farul, cu ceva eforturi (am dat toate carenele jos). Am incercat sa incalzesc farul sa dau sticla jos, dar am renuntat, nu mi-a placut ce urma sa iasa. Am suflat cu aer farul, pe interior, am spalat cu apa, pana a iesit apa curata. Dupa uscare, am montat farul becuri ... si acum am lumini. Am improvizat niste capace din cauciuc de la un magazin de piese auto. Acum am izolat si farul. Sper sa nu mai fac asta curand. Am scris pentru altii, batranii stiu deja cum se face. Asfalt uscat.
  3. Salut. Poze si cateva cote pt prindere. Pretul este fix? Salutare grup. Am si eu o prb cu al meu TDM. Am niste lumini fff slabe. Am schimbat becurile si tot slabe sunt. Cineva mi-a sugerat ca sunt matuite, dar eu inclin sa cred ca nu. Ce am observat eu, ar fi ca sunt murdare pe interior. Voi incerca sa le suflu cu aer, sper sa se imbunatateasca situatia, dar cumva aveau aceste facruri niste dopuri de cauciuc cumva in spatele farului? La mine lipsesc sau nu ... Multumesc.
  4. Salut prieteni. Am si eu nevoie de o poza vectoriala a siglei yamaha. Vreau sa merg, sa imi gravez niste sigle, sa le pun pe motor. Multumesc.
  5. Salut. Eu din Slatina nu am nici un coleg cu TDM. Eu voi merge cu un coleg din Tg. Mures. Tinem legatura cu plecarea. Ar fi frumos sa mergem mai multi.
  6. Salutare. Legat de postarea lui Radu, prin zona de sud a tarii noastre, cine, care, de unde sunteti? Sunteti interesati de evenimentul din Bulgaria? Multumesc.
  7. Multumesc. Salut. Am primit sugestie de la un coleg TDM-ist, sa te abordez intr-o problema. Eu fac apel la vasta dv experienta. Am nevoie sa imi schimb bateria la un TDM 850 din 98. Am gasit ca imi trebuie una de 12V cu 10 Ah, iar cod YT12B-BS. La codul asta am gasit doua modele: 150/87/105 si 150/87/130. Puteti, va rog, sa imi recomandati una care se potriveste pe modelul de mai sus? As vrea sa o inlocuiesc pe cea veche si nu as vrea sa dau gres la dimesiuni. Multumesc.
  8. Salut. L-ai facut tu, acest scut? Daca te-ai apuca sa mai faci unul, la ce pret l-ai face? M-ar interesa.
  9. Salutare grup. Vreau sa imi pun si eu niste hand guard-uri pe motor. Ce imi recomandat? Sunt varza, nu stiu dupa ce sa ma uit. Multumesc!
  10. Pirelli Angel GT 150/70 R17 TL 69V Roata spate, M/C Salut forumisti, Ce parerea aveti despre aceste anvelope?
  11. Am fost la MotoMarkt. Am dat de un domn foarte amabil, insa sunt la inceput, nu au o oferta mare de produse. Sper ca data viitoare cand mai ajung pe la ei sa gasesc mai multe produse.
  12. Salutare. Magazine cu echipamente moto, noi si sh, in Bucuresti, cunoasteti de existenta lor?
  13. Salutare. Trebuie sa schimb uleiul la motor. Cel de dinainte a pus Motul 5100 10/50. Mi-a fost recomandat sa pun din seria 7100. KM pe care ii am 52xxx. Credeti ca est ok? Ce imi recomandati? Pentru un coleg TDM-ist, de unde imi recomandati sa iau un crash-bar?
  14. Am vazut ca sunt, dar inca nu am solicitat concret la nici o firma acest produs.
  15. Salut. Trebuie sa cumpar un cauciuc pe fata. Momentan am un Dunlop, pe spate un Metzeler. Ce imi recomandati? Multumesc.. Am tot citit pe forumuri si sunt pareri si pareri. Voi ce folositi? Mi-ar place niste Anake 2, cum sunt? Sau un SIRAC...
  16. Prietene, de ce esti sarcastic. Era o intrebare. Naenero, nu ma apuc de bricolaj. Am vazut ca nu are buton dedicat. Am intrebat doar in eventualitatea unei combinatii de butoane existente. Decat sa improvizez, mai bine o las asa. Multumesc.
  17. Salut. Am nevoie sa stiu daca TDM-ul are buton/posibilitatea de a porni luminile de avarie.
  18. Da-mi si mie un pret. Poti sa pui o poza?
  19. Salutare. Sunt praspot posesor de TDM 850, '98, am si eu intrebari pentru cei mai vechi in bransa. 1) Unde gasesc si eu un cauciuc de fata pe dimansiuni 110/80/18, de strada, pana acum am tot gasit numai off road. 2) Exista, stiti unde se vand piese SH, pt TDM? (stiu ca o sa sariti ca nu e recomandat, da dar niste chestii de carene suporti bagaje, cred ca e ok si SH), 3) Cam in ce turatii schimbati treptele? Multumesc anticipat. PS. Va voi mai stresa pe aici cu intrebari cretine, prind greu si uit repede, ce sa fac, natura e de vina. THK.
×
×
  • Creează nouă...