Sari la conținut

radou

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de radou

  1. OK, am priceput ca se poate adapta alta pompa. Stie cineva un service/mecanic priceput si de incredere in Bucuresti, care sa faca asta? Pe ebay am gasit pompa, dar mi se pare dubios de ieftina. E plin de astfel de oferte si toate pana in 62$... Din ce vad nu trebuie nici o adaptare, se potriveste la modelul meu. Cred ca n-ar fi mare inginerie atomica inlocuirea.
  2. Odata cu venirea caldurii a iesit la suprafata o problema la pompa de benzina. La temperaturi de peste 27 grade, cand benzina din rezervor scade la 1/4, motorul incepe sa piarda putere si se opreste daca nu tai gazul imediat. Isi revine dupa 2-3 secunde, merge normal apoi procesul se repeta. Cu rezervorul plin sau peste 1/4 din capacitate totul merge perfect. Am inteles ca ar fi o problema des intalnita la BMW-uri, cum ca pompa se incinge, nemaifiind in imersiune in lichid. Am primit recomandari sa montez o alta pompa de benzina (Bosch) - cica cea de Oper ar fi identica (aproape). Ce ma sfatuiti, sa merg la reprezentanta si sa comand o pompa originala, sau la un service unde se poate adapta una aproape identica? A mai patit asta cineva cu BMW?
  3. Da, am gasit si eu un apartament la 1 minut distanta de mers pe jos. Merci de pont! Confirm prezenta pentru 2 persoane. Taxa pentru bratara se achita la fata locului?
  4. Am sunat acum la Phoenicia Hotel pentru rezervare camera dubla standard (cea de 70 euro/noapte) si nu mai au decat apartamente cu 2 si 3 camere, sau camera Luxury la pretul de 50 eur/pers, adica 200 euro/2 pers pt 2 nopti. Pacat, m-am trezit prea tarziu cu rezervarea si parca 200 euro/ 2 nopti (doar cazare) ma face sa ma mai gandesc...
  5. Lanturi? Nu, nu cred, dar avea impermeabile in dotare pentru cei ca mine care nu s-au gandit ca o sa-i apuce ploaia si ca nu e bine sa pleci la drum fara asa ceva...
  6. Am pornit la 0°C spre căldură, spre sud. Temperatura creștea leneș cu un grad pe ora. Când am ajuns în pasul Elena am pierdut brusc toate gradele câștigate. Drumul acoperit cu mazga a devenit acoperit cu nisip împrăștiat fără pic de parcimonie. Și pentru ca tot ne ardea de glume, curând au apărut porțiuni întregi de drum acoperit cu zăpadă. Acolo chiar a fost fun! Ploaia anterioara ne umpluse de noroi din cap pana în picioare, asa ca vederea zăpezii chiar ne-a amuzat. Si de data asta a fost o tura pe cinste și mi-ar fi părut tare rău s-o ratez. Încă n-am apucat ca motociclesc pe căldură, dar cred ca e kind of boring... Multumesc încă odată, Domnilor! P. S. (sex oral PSD!) Erata, Eu n-am scris cele doua cuvinte dintre paranteze, înainte de PSD. Ca sa știti ce am scris eu trebuie sa rezolvați definitia: Sex oral PSD, din patru....
  7. Ssst, s-a intors Pintea. Eu n-am o problema cu ora 8, dar daca toata lumea e de acord cu 8.30 (cu conditia recuperarii pe drum) atunci asa ramane! Mi-era dor sa pradam niste sate bulgaresti in goana cailor (putere)...!
  8. Pai pentru ca s-a retras Pintea Haiducul, de aia suntem bramburitzi... Hai sa fie ora 9 sa impacam pe toata lumea si poate castigam ceva temperatura. Adica daca la ora 8 o sa fie 1 grad, la ora 9 o sa fie de doua ori mai cald, respectiv 2 grade. Aritmetica, nu?!
  9. Deci, Domnilor, cum ramane? Ora 9, sau...? Cati haiduci vom fi?
  10. Asta cu siguranta ar trebui sa ne dea de gandit tuturor. Daca nici acum nu ne inghesuim la vot, atunci cu siguranta ne meritam soarta. (Sorry for off topic, I will say no more!)
  11. Ei, m-am bazat pe niste calcule matematice & statistice. Dar un (Expert) Contabil are nevoie de toate datele, nu doar o benzinarie... Buna dimineata, Domnilor!
  12. Pai nu se stie? Duminica ora 8, OMV 1 decembrie!
  13. Nu prea a avut nimeni timp de poze/filme/pictat. Pe (foarte) repede inainte, plecarea a fost la 8.10 din OMW 1 Decembrie, in jur de 12.30 treceam meteoric pe langa Balcic, la ora 13 si ceva infulecam midii la Dalboka, la 14 taiam in doua Vama Veche, trezind-o din amortire, iar la 19 si ceva intram in curte, acasa. Pana pe la ora 10 gradele din termometru se plictiseau singure, cate 2-3. Cand am intrat sa tulburam linistea incremenita a Dobrogei, deja mirosea a primavara cu 15-16 grade. Opriri au fost doar pentru alimentari, masa si traversare la Chiciu. Adica exact asa cum am si vrut. Mai jos cateva imagini, nerelevante, stiu, dar bune si astea, in ordinea in care au fost facute. A fost desteptarea primaverii, nu sedinta foto.
  14. Chiar si eu sunt mai mult ca OK. Inca tremura niste muschi pe mine despre care nu stiam ca-i am. Ba am avut energie sa ma opresc si la Lidl dupa nutret, ca masa de la Dalboka s-a consumat la 2h dupa ce am consumat-o. Domnilor a fost un super ride! Multumesc!
  15. Cam cat de joase sunt joase? Azi au fost anuntate max 7 grade si au fost 11, soare 3h si a fost toata ziua. Maine raporteaza 14 grade si 7h de soare. Iti recomand sa vii. Daca vremea este/devine annoying putem oricand sa scurtam traseul.
  16. Pot veni si eu cu cabluri in top case. Vad ca stai in Berceni, eu vin pe centura din nord spre Jilava - ma pot abate pe la tine in asa fel incat sa fim la 8 la OMV. #nodelays
  17. Dimineața, ora 9, 4°C. Montez bateria pe motor, contact și ignition. Motorul tușește scurt, apoi toarce ca o felina. Doar Akrapovic-ul îmi zgârie timpanul sensibil. Caut db killer-ul și nu-l găsesc. Înjur tandru femeia de servici și purced la îmbrăcarea echipamentului. Constat cu stupoare ca dimensiunile mele din noiembrie nu mai sunt aceleași cu cele din februarie și caut lingura de pantofi. Reușesc sa intru, apoi dau drumul respirației. În fine gasesc și db killer-ul, ca să cu merg mâine cu pocnitoarea in Coeur. Ies pe asfalt, soarele-mi zâmbește tandru, șoferii-mi fac loc generoși, iar în casca Spotify ma alinta cu "I belive I can fly...". Asfaltul e uscat, temperatura începe sa crească iar eu sunt fericit. Atât de puțin ii trebuie unui om sa fie fericit?!
  18. Sambata (adica maine), ora 8 la OMW 1 Decembrie, traseu final (cred).
  19. Eu ma uitasem la traseul asta de aia imi ieseau 7h. Ora 8 la OMV-ul din 1 decembrie suna rezonabil.
  20. Cum suntem avizi de soare, as recomanda sambata, dar nu e rau nici duminica. Sunt anuntate 7h de soare vs 5h duminica, insa e doar o estimare matematica. Vant 2-3kn (scuze, sunt navigator), adica 4-6km/h in ambele zile. Ar fi util sa pornim cat mai devreme dimineata avand in vedere ca vor fi cca 7h (dus-intors) de mers dunga.
  21. Suna frumos Balcic in weekend. Sunt anuntate 14 grade, zero sanse de ploaie, zapada de pe marginea drumului s-a topit demult. O sa fie frumos si la noi la munte, dar zapezile in topire accelerata inca produc rauri ce afluesc pe marginea drumului. Cand am vazut ce frumos se anunta weekendul, chiar ma intrebam cand o sa initieze cineva o iesire din hibernare. I'm in wherever, but I vote for Balcic.
  22. radou

    Odessa

    Sezonul moto, ca și viata, e scurt și trece trist de repede. Vara nu e destul de lunga pentru câte destinații moto ne dorim posibile. Mie mi se pare o deschidere de sezon absolut "fair", aproape de casa și super ofertanta. Tematica "distracție la Odessa" pentru startul primăverii suna mai mult decât tentant.! I'm in!
  23. "To deny our own impulses is to deny the very thing that makes us human"

  24. Imi place ideea. M-as inscrie si eu. Am facut traseul asta cu masina in ian 2007 (business trip), dar n-am apucat sa vad mare lucru din Creta. Ferry ne debarca in jur de 5.30 dimineata in Heraklion. Ideal ar fi sa ne cazam in 2-3 locuri diferite (on the fly) pe insula, in extremitati si pe la mijloc, in sud (care e foarte pitoresc). Sunt cca 400km de la un capat la celalalt al insulei. In ianuarie cand am fost eu temperatura era de 18 grade si incepuse culesul portocalelor.
  25. @RedRat, îți foarte mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...