Sari la conținut

radou

Membru
 • Număr conținut

  25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre radou

 • Rang
  Incepator

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucharest
 • Carnet moto din
  11 octombrie 2008
 • Motocicleta
  F700GS
 • Numar Moto
  par

Vizitatori Recenți Profil

106 citiri profil
 1. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Nu prea a avut nimeni timp de poze/filme/pictat. Pe (foarte) repede inainte, plecarea a fost la 8.10 din OMW 1 Decembrie, in jur de 12.30 treceam meteoric pe langa Balcic, la ora 13 si ceva infulecam midii la Dalboka, la 14 taiam in doua Vama Veche, trezind-o din amortire, iar la 19 si ceva intram in curte, acasa. Pana pe la ora 10 gradele din termometru se plictiseau singure, cate 2-3. Cand am intrat sa tulburam linistea incremenita a Dobrogei, deja mirosea a primavara cu 15-16 grade. Opriri au fost doar pentru alimentari, masa si traversare la Chiciu. Adica exact asa cum am si vrut. Mai jos cateva imagini, nerelevante, stiu, dar bune si astea, in ordinea in care au fost facute. A fost desteptarea primaverii, nu sedinta foto.
 2. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Chiar si eu sunt mai mult ca OK. Inca tremura niste muschi pe mine despre care nu stiam ca-i am. Ba am avut energie sa ma opresc si la Lidl dupa nutret, ca masa de la Dalboka s-a consumat la 2h dupa ce am consumat-o. Domnilor a fost un super ride! Multumesc!
 3. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Cam cat de joase sunt joase? Azi au fost anuntate max 7 grade si au fost 11, soare 3h si a fost toata ziua. Maine raporteaza 14 grade si 7h de soare. Iti recomand sa vii. Daca vremea este/devine annoying putem oricand sa scurtam traseul.
 4. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Pot veni si eu cu cabluri in top case. Vad ca stai in Berceni, eu vin pe centura din nord spre Jilava - ma pot abate pe la tine in asa fel incat sa fim la 8 la OMV. #nodelays
 5. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Dimineața, ora 9, 4°C. Montez bateria pe motor, contact și ignition. Motorul tușește scurt, apoi toarce ca o felina. Doar Akrapovic-ul îmi zgârie timpanul sensibil. Caut db killer-ul și nu-l găsesc. Înjur tandru femeia de servici și purced la îmbrăcarea echipamentului. Constat cu stupoare ca dimensiunile mele din noiembrie nu mai sunt aceleași cu cele din februarie și caut lingura de pantofi. Reușesc sa intru, apoi dau drumul respirației. În fine gasesc și db killer-ul, ca să cu merg mâine cu pocnitoarea in Coeur. Ies pe asfalt, soarele-mi zâmbește tandru, șoferii-mi fac loc generoși, iar în casca Spotify ma alinta cu "I belive I can fly...". Asfaltul e uscat, temperatura începe sa crească iar eu sunt fericit. Atât de puțin ii trebuie unui om sa fie fericit?!
 6. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Sambata (adica maine), ora 8 la OMW 1 Decembrie, traseu final (cred).
 7. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Eu ma uitasem la traseul asta de aia imi ieseau 7h. Ora 8 la OMV-ul din 1 decembrie suna rezonabil.
 8. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Cum suntem avizi de soare, as recomanda sambata, dar nu e rau nici duminica. Sunt anuntate 7h de soare vs 5h duminica, insa e doar o estimare matematica. Vant 2-3kn (scuze, sunt navigator), adica 4-6km/h in ambele zile. Ar fi util sa pornim cat mai devreme dimineata avand in vedere ca vor fi cca 7h (dus-intors) de mers dunga.
 9. radou

  Sambata/Dumininca (2/3) Februarie - oriunde

  Suna frumos Balcic in weekend. Sunt anuntate 14 grade, zero sanse de ploaie, zapada de pe marginea drumului s-a topit demult. O sa fie frumos si la noi la munte, dar zapezile in topire accelerata inca produc rauri ce afluesc pe marginea drumului. Cand am vazut ce frumos se anunta weekendul, chiar ma intrebam cand o sa initieze cineva o iesire din hibernare. I'm in wherever, but I vote for Balcic.
 10. radou

  Odessa

  Sezonul moto, ca și viata, e scurt și trece trist de repede. Vara nu e destul de lunga pentru câte destinații moto ne dorim posibile. Mie mi se pare o deschidere de sezon absolut "fair", aproape de casa și super ofertanta. Tematica "distracție la Odessa" pentru startul primăverii suna mai mult decât tentant.! I'm in!
 11. "To deny our own impulses is to deny the very thing that makes us human"

 12. radou

  CRETA 2019

  Imi place ideea. M-as inscrie si eu. Am facut traseul asta cu masina in ian 2007 (business trip), dar n-am apucat sa vad mare lucru din Creta. Ferry ne debarca in jur de 5.30 dimineata in Heraklion. Ideal ar fi sa ne cazam in 2-3 locuri diferite (on the fly) pe insula, in extremitati si pe la mijloc, in sud (care e foarte pitoresc). Sunt cca 400km de la un capat la celalalt al insulei. In ianuarie cand am fost eu temperatura era de 18 grade si incepuse culesul portocalelor.
 13. radou

  Pasionati De Schi?

  Am schiat ieri pe Cazacu, in Azuga. De la 9 dimineata pana pe la ora 14, am fost doar eu si inca vreo 3-4. Bliss! Acum cred ca toate partiile sunt invadate de gloata, iar gloata stie sa faca doar doua lucruri: transpira si pute...
 14. radou

  Hai Sa Ne Cunoastem!

  @RedRat, îți foarte mulțumesc!
 15. Deci stimati colegi, se mai iese pe traseu sau nu? Observ ca sunt singurul care latra cu plecarea pe aici. Vreau sa stiu daca ma ambalez dimineata in carpe si plec spre Otopeni, sau nu...
×