Hell Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 http://www.rarom.ro/harta_itp.html dati click pe judetul care va intereseaza si o sa apara o lista cu unitati care fac itp pentru motoare = categoria I sper ca v-am fost de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 http://www.rarom.ro/harta_itp.html dati click pe judetul care va intereseaza si o sa apara o lista cu unitati care fac itp pentru motoare = categoria I sper ca v-am fost de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Mii de multumiri! Postul asta scuteste de multe drumuri aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sir_dragos Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 multumesc pt link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Si dintre astea toate care au MAS, fac si motociclete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 MAS, MASK, MAC, GPL se refera la tipul de carburant - benzina, motorina, GPL, etc. Pentru motoare sunt cele care au Categoria I - asa cum e specificat si in primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 MAS, MASK, MAC, GPL se refera la tipul de carburant - benzina, motorina, GPL, etc. Pentru motoare sunt cele care au Categoria I - asa cum e specificat si in primul post. in 5 ani de fac, m-am prins si eu ce-i ala MAS, d-aia am si intrebat care din cele cu MAS fac itp la motociclete, nu-i de ajuns sa aiba analizor pentru benzina, ci si un stand adecvat/oameni pregatiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Nu am vrut sa te jignesc, am incercat doar sa-ti raspund. Cat despre stand adecvat si oameni pregatiti - nici asta nu cred ca le este necesar pentru a fi autorizati de RAR. Eu mi l-am facut la Sama, in Bucuresti, si nenea ala de acolo m-a intrebat de ce s-a oprit motorul cand a bagat in viteza, cu cricul lasat. Nu a verificat decat luminile, seriile si i-a facut niste poze. Nu a pus analizorul de gaze, nu a testat franele pe nici un stand, nimic. A completat actele si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Deci la sama se face ITP ok ) (in mod normal directia si franele tre verificate ca la masina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Cine poate sa recomande o statie in Bucuresti unde oamenii inchid ochii la zgomot? (eventual contra cost) P.S. Este vorba de un zgomot nesimtit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate