Ssshark Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Vrea sa intreb si eu din ce cauza consuma motrul ulei? Astept sa ma ajutati ca trebuie sa rezolv problema Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Daca motorul e mai batran (km multi) segmentii sunt uzati prea rau si nu mai etanseaza bine lasand uleiul sa ajunga in camera de ardere. mai exista posibilitatea sa ai un segment rupt sau un scaun de supapa uzat prea rau. Deci ai mai multe posibilitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Ar mai fi o posibilitate. Exista un consum de ulei care ii normal la motor. De exemplu la mine la motor scrie ca poate consuma maxim 0,1 l la 100 km. Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Nu e asa grav, el de fapt nu stia exact cum se masoara nivelul. S-a lamurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 Nu e asa grav, el de fapt nu stia exact cum se masoara nivelul. S-a lamurit. m-am lamurit intradevar va multumesc oricum asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Am patit si eu la fel la F-ul meu. Dar dupa ce am aflat cum se controleaza m-am linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 nick_85 Cum dracu sa consume F650 0.1l ulei la 100km??????? Ata inseamna 100 ml.......realizezi ce inseamna asta??? Poate 0.01l la 1000km........cred ca asa scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Daca tot e vorba de ulei imi explica si mie cineva cum imi dau seama ca, e la nivel uleiul am un KLR 600 s din 93 si cand il tin drept e la minim si daca il inclin putin spre mine e la jumatatea dintre celo doua lini ceea superioara si ceea inferioara. Cum sa m-a uit sa nu m-a triseze ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 nick_85 Cum dracu sa consume F650 0.1l ulei la 100km??????? Ata inseamna 100 ml.......realizezi ce inseamna asta??? Poate 0.01l la 1000km........cred ca asa scrie Daca ai citi o carte tehnica de la BMW F650 ai vedea ca nu vorbesc prostii. Scrie acolo consum maxim de ulei 0,1l la 100km. Aia nu inseamna ca asa ii. Mie nu imi consuma. Poate cam 100 ml la 3000 de km sau nici asa. Dar eu am spus doar ce scrie. Informeaza-te si dupa o sa vezi ca asa ii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate