Judas Iscariot Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 @Sensei, frumos domne K1200-le. Foarte foarte frumos. Poate il vad si eu live Vrei sa furi parbrizul touring, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 Shht ca se prinde. Il imprumut pana imi aduci tu ala macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Ce? Cum? Ce tot ziceti voi aici? Nu dau nimic! Azi am montat noi accesorii pe bestie: bellypan, manete Vario-Lever si protectii pentru motor. Urmeaza o toba. Baracuda, ne vedem noi intr-o zi, mai ales ca nu stam prea departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 Kit Xenon H7 5000k Low Beam Kit becuri pozitie in aceeasi tenta cu temperatura de culoare a xenonului Parbriz DB Puig Dark Smoke Semnale Rizoma Track 01 Black Stop spate cu semnale incluse Clear Alternatives - Dark Smoke Maneta Pazzo Racing Black - Brake Maneta Pazzo Racing Black - Clutch Tankpad Motografix "Glory or Death" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Imi plac la nebunie xenoanele......sunt d efect si vezi si mai bn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Super ok ! asteptam urmatoarele modificari , ghost rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Vezi ca trebuie sa faci ceva cu saraciile alea de tobe. M-am copt in spate la tine grav. Efect de sera, nu alta. PS De unde ai luat tank padul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 Multumesc baieti ! @ Judas Tankpadu e luat de la Kawamotors (1mil) Tobe sa-mi vinzi la juma de pret, e pentru binele tau in caz de mai vrei pozitie de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Fierul devine din ce in ce mai misto! De unde ai luat HID-urile si unde le-ai montat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 Sensei, de la un nene din bucuresti. Am dat 180 euro pe el Kit-ul este nemtesc, si pot spune ca rezista cu succes la temperaturi foarte ridicate (balasturile sunt puse pe partea interna a carenelor, cam la 1cm de motor...asa ca jos palaria. Pe langa asta chiar si in aceste conditii (L-am anuntat unde le-am pus) kitul ramane garantat 1 an de zile. Montaju a fost facut la Kawamotors si a iesit impecabil. Lucrat discret, elegant si foarte foarte curat. De fapt tot ce am pus pe ea am pus la Kawamotors la Victor. Doar parbrizu m-am riscat sa-l pun singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Vreau si eu. Da-mi si mie te rog datele de contact, si pentru furnizor si pentru montator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Frumoos frumoss .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 niste tobe smekere ar trebui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Se rezolva si cu evacuarea. Inca nu reusesc sa ma hotarasc intre Yoshimura TRC si Akrapovic CF Am mai vazut si Two Bro's, se aud misto dar nu imi plac asa mult ca design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 eu zic sa mergi pe mana maestrului Yoshi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Eu zic sa te uiti si la Devil .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 Tu zici bine, le stiam, dar nu am gasit pe cineva care le poate aduce sau de unde le pot comanda eu prin card sau paypal Din ce am auzit (youtube), Devil se aud cel mai frumos. Au un sunet foarte gros si adanc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Baracuda felicitari detiii o motocicleta in adevaratu sens al cuvantului este superba....si apropo(parerea mea) devil se aude cel mai frumos e un sunet care nu il mai scoate alta toba...Bafta! poate pui si un videoclip sa auzim si noi cum ''toarce'' :)si bineinteles sa o vedem mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Tu zici bine, le stiam, dar nu am gasit pe cineva care le poate aduce sau de unde le pot comanda eu prin card sau paypal Din ce am auzit (youtube), Devil se aud cel mai frumos. Au un sunet foarte gros si adanc Jamal vezi ca sunetul de pe youtbe nu are nicio legatura cu cel real , si mie mi se pareau niste tobe foaarte tari iar in realitate erau cam rasuflate ... in general pe youtube ,clipurile sunt facute cu telefonul sau cu camere slabe iar redarea sunetului este ciudata si falsa. Eu iti recomand 2frati , nu ca au legatura cu radu ci ptr ca , chiar se aud superb si sincer arata si bine pe motorul tau. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) Nu am propus Two Brother pt ca deja au multi si parca nu mai are farmec .. Oricum e de ales intre astea doua . Eu am auzit un R1 cu Devil si nu mai aveam par pe maini 5 minute Editat Iunie 28, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Super Tare Frate ZEZ MONSTER....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dream_cross_ktm Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 deci ai mai auzit asta cred de 1000 de ori dar e super frumoasa. sa ai parte de ea asfalt uscat.. si apropo eu as fi super curios sa o aud cu Akrapovic pe ea investitie serioasa dar se vede ca merita si ARATA SUPER .. ne mai auzim .. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 Un mic preview Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 din ce am vazut pe youtube care oricum e cam irelevant oricum Devil mi-a facut cea mai buna impresie,suna grav pe orice motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate