Garcea Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu credeam ca o sa ajung sa scriu despre asa ceva, dar viata e plina de surprize. Eram la volan, ma indreptam cu familia inspre Ploiesti; la iesirea din Otopeni sau Saftica nu mai tin minte exact, oricum imediat dupa baza de antrenamente Dinamo doi baieti pe un scuter intinsi pe jos, unul avea piciorul drept ranit, iar celalalt era intins pe asfalt ( nu stiu starea lui, nu am putut sa opresc ). Nu pot sa imi imaginez cum s-a intamplat, scuterul nu prezenta avarii grave, ambii aveau casca, dar casca baiatului intins pe jos era cam la 50-60 m distanta de el. Daca cineva are idee de starea baiatului, il rog sa posteze. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Sanatate maxima celor 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 (editat) Cum adica, ai vazut 2 oameni intinsi pe jos, in strada si nu ai putut opri????? Cum vine asta???? Si acum te intereseaza ce???? Daca altcineva care a venit in urma ta, a putut opri ca sa iti dea amanunte???? Sanatate multa baietilor.Sper sa nu fi fost grav. Editat Mai 20, 2007 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Cum adica, ai vazut 2 oameni intinsi pe jos, in strada si nu ai putut opri????? Cum vine asta???? Si acum te intereseaza ce???? nu ai auzit draga, era cu familia........... deaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Iar apar cateii sa latre de pe margine. Daca era politia acolo, mai mult ca sigur nu l-a lasat sa opreasca. Da' e simplu sa urli de pe margine fara sa stii despre ce-i vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcea Postat Mai 20, 2007 Autor Share Postat Mai 20, 2007 In primul rand politia era acolo, in al doilea rand ambulanta a ajuns la 5 secunde in spatele meu, in al treilea rand va rog nu vorbiti daca nu ati fost acolo. Am refuzat sa ingros masele romanilor, care se opresc doar sa se uite la nenorocirea unui biet om intins pe jos si sa isi dea cu parerea. Acolo era politia, care incerca sa faca ordine tocmai printre acei oameni curiosi care mai rau incurcau, iar ambulanta a venit la f f scurt timp. Ce puteam sa fac? Erau oameni calificati DEJA ACOLO. M-am inchinat si m-am rugat pt bietul baiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Ca de obicei trebuie sa se arunce cu pietre pentru o intamplare la care nu i-au fost martori,dar asta am observat pe orice topic... Sper totusi ca nu au patit nimic grav,iar daca nu aveau nici macar casca...au riscat pe pielea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 imi permit sa intervin si eu aici... de motociclisti care trec se uita si trec mai departe sunt satul.... sa vezi ce dragutz o fi cand o sa zaci si tu cu un picior rupt pa jos si trec oamenii si se uita la tine fara sa opreasca fiindca "sunt cu familia" sau "se grabesc" sau "se duc sa se f...ta" sau orice alt motiv. La accidentul de langa dorobanti cu cei doi pe chopper am venit de la universitate doar sa ajut omul pe care nu il cunosteam, insa celor 5 motociclisti care au trecut s-au uitat si trecut mai departe le urez sa li se intample acelasi lucru... sa zaca pe jos si sa admire lumea care trece pe langa ei... @bea: nu-ti bate capul dragutza ca n-are rost, vad ei pe propria piele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nfs Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 imi permit sa intervin si eu aici... de motociclisti care trec se uita si trec mai departe sunt satul.... sa vezi ce dragutz o fi cand o sa zaci si tu cu un picior rupt pa jos si trec oamenii si se uita la tine fara sa opreasca fiindca "sunt cu familia" sau "se grabesc" sau "se duc sa se f...ta" sau orice alt motiv. La accidentul de langa dorobanti cu cei doi pe chopper am venit de la universitate doar sa ajut omul pe care nu il cunosteam, insa celor 5 motociclisti care au trecut s-au uitat si trecut mai departe le urez sa li se intample acelasi lucru... sa zaca pe jos si sa admire lumea care trece pe langa ei... @bea: nu-ti bate capul dragutza ca n-are rost, vad ei pe propria piele... bai nea mare vrajitorule situatia de care zici tu e aia cand esti printre primii la locul accidentului, nu dupa ce politia a ajuns deja acolo si ambulanta vine in spatele tau. tu ce faci? pui frana sa ajuti omul si ambulanta opreste la 50 de metri departare din cauza ta si il cara pe ranit pana acolo? cititi dracu cu atentie ca iar o luati razna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcea Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 (editat) mdea......adevarul e ca eu eram mai calificat sa ii acord primul ajutor. Medicul de pe salvare era de fapt mecanic. Sincer... imi pare rau ca am deschis acest topic. sa fiti iubiti! Editat Mai 21, 2007 de Garcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate