Sari la conținut

Sofia, ..pavaj Din Faianta...ploaie Torentiala....


G.Burlacu
 Share

Postări Recomandate

Asadar...am plecat sambata cu Inger Albastru spre Sofia.Ploua...N-are nimic am spus.Am mers pe ploaie pana acolo, dar detaliile si pozele despre excursie in alt topic.

In Sofia, frumusica capitala de altfel, cu un singur defect.Are cateva strazi pavate cu....nu stiu ce...e ca gresia din baie mea de acasa, numa ca e mai groasa :clap: , care amestecata cu ploie mocaneasca sau torentiala ( dupa cum ai bafta ) poate avea ca rezultat un frumos BUF de la 15-20 km/h.Asadar cam asta era viteza cu care circulam, moment in care m-a intimidat o frumoasa domnisorica cu ti-tiu ei, am evitat-o prin manevra de depasire pe stanga, iar cand am vrut sa revin pe banda....mi-a luat-o spatele mobrei inainte.La 10m in fata semafor cu masini oprite.Incerc sa franez usor...degeaba mobra nemaifiind dreapta a fugit si fata ( nush de ce toate au fugit de mine...mai putin ploaia ).in momentul urmator aluncam pe jos ca pe zapada...ba nu..mai rau ca pe zapada, cu mobra peste mine si pasager in spate si nu intelegeam de ce nu ma mai opresc.Acum stiu de ce mergeam eu tarash cu 5 la ora: pentru ca pe jos era patinuar.

NU mai puteam face nimic decat sa se termine odata distanta aia de vreo 3-4 metri si sa ma opresc in Lada de la stop.Si...m-am oprit.Lada.. n-a patit nimic, eu..n-am patit nimic....dar Suzi :( ..un semnal indoit, ..cric central indoit...rezervor un pic infundat dar nezgariat ( habar nu am in ce s-a lovit)...aripa fata zgariata, furca fata zgariata.

 

Dupa buf, prima grija a fost sa iau contactul, m-am ridicat, am ridicat prin sculare si mobra, m-au ajutat si bulgarii ( foarte saritori de altfel :wave: ) injurat un pic pipitza care ma incomodase si acum era in spatele meu, care de altfel a avut grija sa coboare geamul si sa imi spuna ceva de genul.."wasn't my fault" :drums:

 

Un pic demoralizat..am incalecat inapoi pe martzoaga...si continuat cei 400 de km pana la bucuresti, cu mai putina ploaie de data asta.

O excursie frumoasa, inedita si plina de evenimente.Totusi...toate bla bla-urile astea le-am scris cu un scop....daca ajungeti la Sofia si vedeti o strada galbena si frumoasa si daca ploua afara...ganditi-va de 2 ori inainte sa rulati pe ea.

 

Sa auzim de bine

Geo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa aud ca te-ai dat pe jos, ma bucur insa ca nu au fost avarii umane :drums:

 

Pacat de VX - cum se simte ? Bine ca nici el nu a ramas cu sechele prea mari. Bafta !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa aud ca te-ai dat pe jos, ma bucur insa ca nu au fost avarii umane :drums:

 

Pacat de VX - cum se simte ? Bine ca nici el nu a ramas cu sechele prea mari. Bafta !!!

 

Vx-ul e binisor..nu are avarii foarte mari si din fericire nici grave, ...cred ca cel mai mult a avut de suferit orgoliul lui.Eu m-am lovit superficial la genunchiul stang, dar nici ca m-a preocupat pana acasa asta.In schimb el...VX-ul care m-a dus atatea mii de km fara probleme... :wave: parea asa de trist cu semnalul indoit.)

 

Asta e..poate ca era timpul sa imi iau si eu botezul..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar o excursie sub semnul apei :drums: .

Se poate spune ca Sofia are 2 bulevarde principale deloc prietenoase motociclistilor deoarece sunt facute din pavaj care la ploaie se transforma in patinuar atat pt masini, moto, scutere cat si pentru pietoni.

 

post-2420-1179739549_thumb.jpg

 

Ceea ce a urmat in continuare a fost doar un moment prost pentru LollyPop :clap: deoarece a derapat f usor din cauza cuplului mare la turatii mici pe acel pavaj ud.Nu se poate spune ca a fost nici greseala de pilotaj.

Atentie mare celor care viziteaza Sofia indiferent daca e ploaie sau nu.

Burlaco e un plangacios ... VX-ul parea fericit ca a facut atatia km pe sosele superbe si ca asta il astepta toata vara.Se face el bine ca nu e nimic grav :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tampit pavajul asta. Ce o fi fost in mintea lor cand l-au pus ?

 

Burlaco e un plangacios ... VX-ul parea fericit ca a facut atatia km pe sosele superbe si ca asta il astepta toata vara.Se face el bine ca nu e nimic grav :drums:

 

:wave: da' nici nu cred ca poti sa fii total neplangacios intr-o situatie ca asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tin sa mai mai mentionez un singur lucru : e al dracului de greu, ca dupa o tranta sa-ti revii psihic si sa parcurgi inca 400 de km ( ca trebuie sa ajungi acasa, nu) in conditii de ploaie torentiala, ...ploaie offf ..daca nu era strada aia uda.. :drums: Doar gandul ca am scapat foarte ieftin si fara nici o buba, si ca se putea fi mult mai grav m-a facut sa trec peste asta

Sper sa nu aveti parte de asta niciodata!

Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O cazatura minora... pacat ca s-a intamplat, bine ca a fost decat atat.

Trebuie sa ne intalnim la o :drums: sa imi povestesti cum a fost toata excursia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...