rosalynda_1 Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Deci reactualizez cele spuse....Sandu are acum in patrimoniul un zx10r neagra...inca nu stiu nr de inmatriculare. Este fosta motocicleta a lui Seba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 si fostu proprietar nu mai are motor acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 NUMARATOAREA CONTINUA?!~?!? NU CREDEAM SA SUNT ATATIA(n.r byk3ry)!!! Salutare!!! De curand fac parte si eu din bikerii din Pitesti. Am un Suzuki GSX R600. Asa ca ma puteti trece si pe mine la numaratoare. Am numere provizorii dar o sa am AG 89 DBM. Asfalt uscat si sa nu aveti parte de intamplari nefericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 si fostu proprietar nu mai are motor acum? pt un moment seba nu mai are motor! ce o sa-si ia....hmmm inca nu e hotarit! --- Mesaj completat în 06 Oct 2007 19:08 ------------- Salutare!!! De curand fac parte si eu din bikerii din Pitesti. Am un Suzuki GSX R600. Asa ca ma puteti trece si pe mine la numaratoare. Am numere provizorii dar o sa am AG 89 DBM. Asfalt uscat si sa nu aveti parte de intamplari nefericite! salut Bogdan. bine ai venit printre noi. toate bune si sa ai multa grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 inca unu...din gavana bre...suzi 600 k6.bafta la argeseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Aloo, nu uitati pe aia mai batrani, nu stiu daca ati pus pe lista gasca din ceair, respectiv : George - suzuki intruder 1500 Marian - honda varadero si eu tot cu honda varadero P.S. cele doua varadero sunt surori gemene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salutare!!! De curand fac parte si eu din bikerii din Pitesti. Am un Suzuki GSX R600. Asa ca ma puteti trece si pe mine la numaratoare. Am numere provizorii dar o sa am AG 89 DBM. Asfalt uscat si sa nu aveti parte de intamplari nefericite! TE-AM TRECUT! BINE AI VENIT! Suntem multi si asta ma bucura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_pyt Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Si eu Yamaha r6 2002 ps: aveti un total pana in momentul de fata???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 sebastian - yamaha virago 250 .. adica eu , doar ca astept sa mai vina si permisul (ianuarie-feb) eu i-am numarat doar pe cei mentionati in postari .. 123 inclusiv cel cu mobra, acum daca printre ei se mai repeta.. ramane de vazut, aaaa, 124 cu mine la cat mai multi km tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 servus mircea de la kava nu mai are moto............cel putin deocamdata. dar ma puteti numara pe mine:wink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 servus mircea de la kava nu mai are moto............cel putin deocamdata. dar ma puteti numara pe mine:wink: motocicleta lui mircea de la kawa a ajuns la DODO...deci mai avem inca o fata motociclista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_pyt Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 motocicleta lui mircea de la kawa a ajuns la DODO...deci mai avem inca o fata motociclista ce fericita ej u... poate va faceti un club voi fetele si ne mai primiti si pe noi in vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nu e o idee rea cea cu clubul de fete....... sunte mcateva mocicliste si sunt sigura ca pana l avara ora sa mai apara cateva........???!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 ce fericita ej u... poate va faceti un club voi fetele si ne mai primiti si pe noi in vizita suntem atit de putine...incit nici un club nu putem sa ne facem ( dar e mai bine ca suntem putine...putine si bune.. oricum se pare ca pitestencele prefera speederele...(exceptie sorina) taxa ar fii atit de mare la intrare in club...incit...oare va permiteti??? si avind in vedere ca am fost prima fata cu moto din pitesti...din cite stiu eu si mi s-a spus...as fi presedinta clubului...deci...dati-va bine pe linga mica ca poate...poate.. --- Mesaj completat în 14 Dec 2007 22:29 ------------- nu e o idee rea cea cu clubul de fete....... sunte mcateva mocicliste si sunt sigura ca pana l avara ora sa mai apara cateva........???!!!!!!! tu esti fata???? ca din avatar nu reiese asta!!! esti o noua motociclista??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 suntem atit de putine...incit nici un club nu putem sa ne facem ( dar e mai bine ca suntem putine...putine si bune.. oricum se pare ca pitestencele prefera speederele...(exceptie sorina) taxa ar fii atit de mare la intrare in club...incit...oare va permiteti??? si avind in vedere ca am fost prima fata cu moto din pitesti...din cite stiu eu si mi s-a spus...as fi presedinta clubului...deci...dati-va bine pe linga mica ca poate...poate.. <small>--- Mesaj completat în 14 Dec 2007 22:29 -------------</small><br/> tu esti fata???? ca din avatar nu reiese asta!!! esti o noua motociclista??? [/quote ce te face sa crezi ca nu sunt fata? "numele" meu??? poza cu peter solberg??? sau ce, ca nu inteleg? adevrul e ca sunt ceva mai "barbata" ca sa zic asa. daca puteam ma faceam pilot de raliuri dar cum e destu de costisitor........... asta nu inseamna ca nu sunt fata.. uite o WRC verde. kadoooo ca am vazut ca-ti place mai verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) Nu fi rea...ca nu am zis nimik de genul ca nu ai arata ca o fata. insa din exprimarea ta nu se prea intelegea.Daca spunea-i ca esti DODO...nu mai aveam nici o indoiala..pt ca doar ne cunoastem...si dupa cum bine vezi mai sus..chiar am specificat ca mai avem o fata motociclista in pitesti(adica tu).Si mie imi plac raliurile, mi-ar place sa pilotez unul...poate nu sunt atit de impatimita ca tine...dar nu are rost sa ne dam ghionuri..tocmai noi fetele din pitesti ..mai ales ca suntem atit de putine. Ba chiar ar trebui sa fim cu toate prietene pt ca baietii ar muri de oftica sa vada o gasca de fete pe motoare.Scz daca te-am jignit in posturile anterioare, nu a fost cu intentie.Asfalt uscat BIKER GIRLZ Editat Decembrie 17, 2007 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Rosalynda, nu vreau sa te dezamagesc sau sa-ti tai elanul, dar trebuie sa stii ca prima fata cu motor din Ag nu esti tu, in niciun caz. Prima a fost Loredana, cu muuuulti ani in urma (chiar daca acum nu prea mai stie nimeni nimic de ea). Apoi fosta prietena lui Uta -Andreea parca (fata mergea cu motorul si il mai cara si pe ditamai Uta in spate cand se imbata el). Apoi Oana (prietena lui Klaus), apoi Alexia ( a venit si ea cu motorul de cateva ori la Butoaie). Numai pe ele le stiu eu cu mult inainte sa aud de tine.Nu stiu daca or mai fi si altele. Si as vrea ca asta sa o iei doar ca pe o informatie si nimic altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 prima mociclista a fost mama pe manetul modificat (da stiu suna ciudat nici mie nu mi-a venit sa cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 OK, sorry... Vezi? Nici eu nu sunt perfect informata Deci modificare lista : Luciana, Loredana, Andreea, Oana, Alexia... E ok shakedown? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Rosalynda, nu vreau sa te dezamagesc sau sa-ti tai elanul, dar trebuie sa stii ca prima fata cu motor din Ag nu esti tu, in niciun caz. Prima a fost Loredana, cu muuuulti ani in urma (chiar daca acum nu prea mai stie nimeni nimic de ea). Apoi fosta prietena lui Uta -Andreea parca (fata mergea cu motorul si il mai cara si pe ditamai Uta in spate cand se imbata el). Apoi Oana (prietena lui Klaus), apoi Alexia ( a venit si ea cu motorul de cateva ori la Butoaie). Numai pe ele le stiu eu cu mult inainte sa aud de tine.Nu stiu daca or mai fi si altele. Si as vrea ca asta sa o iei doar ca pe o informatie si nimic altceva. eu ma refeream la motoare de viteza. oricum nu conteaza cine a fost prima....ca asa si eu am carnet de 2 ani, dar merg cu moto doar de 9 luni, sau mai sunt alte persoane care au permis de A si nu au mers in viatza lor. nu eu am spus ca as fi fost prima ci motociclistii speeder-isti. pt mine e fff putin important acest lucru, mai important este care iese cu motorul etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 imi place la nebunie titlul topicului. auzi la ei, bykery. bah, nu exista niciun moderator pe aici sa mai dea cu ajutorul in stanga ori in dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantherabiker Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 imi place la nebunie titlul topicului. auzi la ei, bykery. bah, nu exista niciun moderator pe aici sa mai dea cu ajutorul in stanga ori in dreapta? esti dilau mare....esti ca un dracusor din ala caruia ii place sa isi bage coada peste tot...poate poate o iesi ceva scandal......treaba e ca noi pitestenii suntem mai putin impulsivi decat voi astia de la centru deoarece aici lumea isi vede de treaba ei si nu sunt atat de stresati oamenii precum la voi acolo....in fine sa ai parte de un craciun fericit si sanatate multa tie si familiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 imi place la nebunie titlul topicului. auzi la ei, bykery. bah, nu exista niciun moderator pe aici sa mai dea cu ajutorul in stanga ori in dreapta? pacat ca nu esti tu moderator nu? ca faceai tu curatenie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 multumesc de urari si le dau inapoi cu mare placere. sa-ti dau un pont: sunt moldovean de ala cu limba lata, de la piatra neamt, in bucuresti sunt doar un venetic. --- Mesaj completat în 24 Dec 2007 15:10 -------------si da, vreau un ban plz, ca m-au secat sarbatorile astea. faceti un fond de ajutorare? as avea nevoie pentru o carburatie si pentru indreptat o janta. nu e mult. pana in 100 de euro. sa va dau un cont de card sau faceti o parada pentru a-mi aduce banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate