Sky_Hunter Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) De ce tzineti voi o lista cu toti bikeri ? Vreti sa va gaseasca politia mai bine ? ..... un loc de intalnire si cine vine foarte bine .... Recensamantul asta nu ajuta daca pe multi nu-i intereseaza si nu sunt prezenti. Asflat uscat. Va saluta un confrate din Alexandria. Editat Aprilie 15, 2009 de Sky_Hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 De ce tzineti voi o lista cu toti bikeri ? Vreti sa va gaseasca politia mai bine ?..... un loc de intalnire si cine vine foarte bine .... Recensamantul asta nu ajuta daca pe multi nu-i intereseaza si nu sunt prezenti. Asflat uscat. Va saluta un confrate din Alexandria. politia nu are cum sa te ia pt ca nu e nici un nr de inmatriculare aici iar dupa marca motorului si nume....nu cred ca te depisteaza cineva. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 politia nu are cum sa te ia pt ca nu e nici un nr de inmatriculare aici iar dupa marca motorului si nume....nu cred ca te depisteaza cineva. bafta Si chiar asa ce sa ti faca ?!?!? un numar de imatriculare ........boon si ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Si chiar asa ce sa ti faca ?!?!? un numar de imatriculare ........boon si ? asa e k daca e sa faci ceva opricum te ia de pe strada nu te cauta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Si eu sunt la numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Si eu sunt la numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kmD Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Ce de motociclisti....care ma plimba si pe mine o tura, doua de Pitesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce de motociclisti....care ma plimba si pe mine o tura, doua de Pitesti ? Vb cu Russu ca te plimba el...numai sa dai o palinca inainte sa aibe plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kmD Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Dau dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 GSX 600F SUZAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 GSX 600FSUZAAAAAAA misto facuta ai luat-o asa sau ti-ai facut-o tu?cat te-a costat daca ti l-ai facut tu?(aerograful) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) vezi aici cat l-a costat si mai multe poze /index.php?...t&p=1837697 OPPPSSSSS. Maine implinesc si eu 1 an pe forum si tot atat si pe moto (mai rar pe moto). Editat Aprilie 22, 2009 de c3h2o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 S-a oprit numaratoarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 astia or fi toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 astia or fi toti Nu cred, multi nu intra pe net! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
helg_ulv Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) Intru si eu! Am mai avut un motor pana anul trecut. Acum am un Suzuki Marauder VZ800. (Inca nebotezat). Editat Mai 8, 2009 de helg_ulv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe_R6 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 alina - yamaha R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) alina - yamaha R6 Bine ca te-ai trezit si tu acum....bun venit pe forum. Iubita mea...stai linistita ca esti de mult pusa printre bikeritze. Eu te-am pus....mai de mult...citeste pe la inceput. MAI EXACT LA PAGINA 4 BIKER GIRLS RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ Editat Iunie 2, 2009 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[Diablo] Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 lista de mai sus e cam veche, ar trebuie adusa up to date putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 lista de mai sus e cam veche, ar trebuie adusa up to date putin ZISE EL.....SEFUL FITZELOR... Fa tu up date daca crezi ca e cazul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) alina - yamaha R6 Super tare, ai stat un an pitita pe forum si nu ai zis nimik. Cred ca un update e greu sa faci si ca sa ii scrii pe toti e imposibil. Eu sunt Gabi, vin de pe FZR600 si de cateva zile am un K1. Editat Iunie 5, 2009 de c3h2o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[Diablo] Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Super tare, ai stat un an pitita pe forum si nu ai zis nimik. Cred ca un update e greu sa faci si ca sa ii scrii pe toti e imposibil. Eu sunt Gabi, vin de pe FZR600 si de cateva zile am un K1. sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ProB Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Super tare, ai stat un an pitita pe forum si nu ai zis nimik. Cred ca un update e greu sa faci si ca sa ii scrii pe toti e imposibil. Eu sunt Gabi, vin de pe FZR600 si de cateva zile am un K1. ai dat fzr-ul? cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nnyk83 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 jardel-yamaha royal starbaciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 + alti 10-15 pe care nu le stiu numele iulian-honda cbr600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
helg_ulv Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 fzr 600 e foarte tare. am avut si eu si mi-a placut mult de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate