soundchaser Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Am fost cu ea pe coclauri si am reusit sa rup ventilatorul la o cazatura. La bavaria este enorm de scump si inexplicabil as zice - 6 300 000 .. Daca a mai avut cineva problema asta sau stie ca se poate adapta un altul va rog dati un semn aici sau pe privat. Motorul meu e modelul din 96. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 nu stiu de unde sa gasesti un alt ventilator.... dar poti adapta un altul acu nu stiu cat de mare este..... dar poti pune orice ventilator de 12 volti! spre ex ventilatoarele de la sursele de calculator..... e doar un ex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 comanda pe original. www.realoem.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundchaser Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Am fost cu ea pe coclauri si am reusit sa rup ventilatorul la o cazatura. La bavaria este enorm de scump si inexplicabil as zice - 6 300 000 .. Daca a mai avut cineva problema asta sau stie ca se poate adapta un altul va rog dati un semn aici sau pe privat. Motorul meu e modelul din 96. Multumesc anticipat Vezi ca si Aprilia Pegaso 650 are acelasi ventilator. Sau cauta aici: http://www.bike-teile.de/index.php?seite=start Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate