Sari la conținut

Accident Ushor Pe SosCotroceni - 22.05.2007


virilu
 Share

Postări Recomandate

O frumoasa dupa amiaza de marti, la ora 4, plec, putin suparat de la ktm service, unde comandasem niste placute de frana, si am stat vreo 2 ore sa vina comanda, insa nu era modelul care imi trebuiau mie...gresisera seria placutelor, plecasem spre romana, in fata la petrom o tipa ii taie calea taxiului din fata mea, si sa oprit intre benzi astfel incat nici o masina nu mai putea trece, taximetristul a inghetat frana, eu aveam vreo 70 la h, am pus frana(mai cu mila ca placutele pe fata sunt moarte si imi era mila de disc saracutul) ma uitam ca nu ma mai opresc..apas frana putin mai tare...ating usor aripa taxiului, doar i-am sters praful, dar nu am mai apucat sa pun piciorul jos...si am cazut pe o parte. sa spart geamul si oglinda sa invartit atata tot. Am ramas super suprins de reactia taximetristului, care in loc sa urle sau cva, a fost ff saritor, a vb frumos si chiar sia cerut scuze ca a trebuit sa franeze asa. mai sunt si taximetristi de treaba!(prima oara cand vad asta). maine sper sami vina placutele de frana sa pot frana in siguranta:D asfalt uscat tuturor si sa auzim numai de incidente usurele, ca al meu.!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu ai patit tu nimic asta conteaza :clap: iar despre ala cu taxiul nu imi vine sa cred, o fi fost si el motociclist sau are prieteni motociclisti ca altfel nu imi explic :drums:

Bafta :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CE SE INTAMPLA??? ne europenizam? :drums: la accidentul meu ghiciti cine mi-a ridicat motorul? un taximetrist :clap: Nu-mi venea sa cred.In plus s-a oferit si ca martor.

 

Zicea cineva pe forum ca nu toti taximetristii sunt :wave: , numai 100%(pana ieri ii dadeam dreptate)

 

Las' ca-i bine.

 

BAFTA!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc si eu unul, acu e mare shef la una dintre firmele de taximetrie, dar in tinerete a fost motocrossist, si acum detine o aprilia pegaso, si nu o tine doar de frumusete, in garaj. Daca taxiul era Apolodor, atunci stii de ce te-a ajutat.

Probleme, Gogule? :drums:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...