radu101 Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 m-ar interesa (f tare)modul in care se blocheaza ghidonul la o motocicleta(mi frica sa o las parcata si in fata casei asa).Ar trebuii sa se blocheze in momentul in care scot cheia din contact?s-au mai trebuie facut ceva?va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Cotesti de ghidon la maxim spre partea stanga,apesi pe cheie un pic in jos,in timpu in care o ti apasata o sucesti spre stanga (tot la maxim) si ai ghidonu blocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Cum zicea CobraArt, tragi de ghidon maxim stanga si rotesti cheia tot spre stanga la penultima pozitie, ca la ultima iti aprinde si pozitia care in cateva ore iti omoara bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Cum zicea CobraArt, tragi de ghidon maxim stanga si rotesti cheia tot spre stanga la penultima pozitie, ca la ultima iti aprinde si pozitia care in cateva ore iti omoara bateria. Ops,eu nu am stiut ca la ultima trepta voi aveti pozitia,eu nu am si daia am zis asa.Oricum trebuie sa o roteasca pana in dreptul semnului "lock". Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 multumesc frumos-sunteti super de treaba.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 ... si vezi la deblocare sa nu sucesti ghidonul inainte de a invarti cheia, ca nu merge bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 tot la capitolul ghidon...e normal ca in dreapta sa se roteasca la maxim si in stanga sa aiba un opritor...???(am un Yamaha TDR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 (editat) eu am ceva de genul la contact: lock \ off / on Editat Mai 24, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate