Vizitator r_amonna Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Ca sunt bun sau rau asta e alta poveste, nu aveti decat sa intrebati pe cei la care le.am servisat motocicletele de 2 ani incoace. Diferenta dintre mine si alti mecanici este ca eu recunosc cand gresesc si nu las pe nimeni sabplece nemultumit din garaj. recunosti de nu mai poti, ca si-n cazul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Ca sunt bun sau rau asta e alta poveste, nu aveti decat sa intrebati pe cei la care le.am servisat motocicletele de 2 ani incoace. Diferenta dintre mine si alti mecanici este ca eu recunosc cand gresesc si nu las pe nimeni sabplece nemultumit din garaj. Cei la care le-ai sevisat motocicletele probabil habar nu au si se iuta la tine ca la Dzeu.Tu nu te-ai lasat batut aici pe forum, in fata evidentei. Sa presupunem ca venea la tine @bogdanodobescu si dupa spusele tale te apucai sa-i faci nivelul, sincronizarea si pentru ca tot se ambala, filtru de aer si jicloare care ar fi cica decalibrate si dau benzina mai multa etc.In final ai fi ajuns si la valva.Sa nu-mi spui ca dupa 10 ore de balbaieli ai fi recunoscut si l-ai fi taxat pentru 1/2 ora Oare cine ar fi platit manopera ta de 55lei/ora, normal clientul ca el habar nu are dar e multumit ca s-a rezolvat. Totusi recunosti sau nu ca in cazul de fata te-ai inselat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Sa presupunem ca venea la tine @bogdanodobescu si dupa spusele tale te apucai sa-i faci nivelul, sincronizarea si pentru ca tot se ambala, filtru de aer si jicloare care ar fi cica decalibrate si dau benzina mai multa etc.In final ai fi ajuns si la valva.Sa nu-mi spui ca dupa 10 ore de balbaieli ai fi recunoscut si l-ai fi taxat pentru 1/2 ora Oare cine ar fi platit manopera ta de 55lei/ora, normal clientul ca el habar nu are dar e multumit ca s-a rezolvat. Daca o facea bine, ca nu ii cunosc capacitatile tehnice in mod direct (adica si carburatia daca nu cumva as fi facut-o inainte, recent sau nu stiam cand s-a umblat) pe bune ca eu unul nu m-as fi plans si i-as fi platit cat cerea, chiar daca anumite operatiuni erau facute preventiv (si chiar daca recunostea ca nu era de acolo problema) si nu erau musai sa fie facute atunci. Am trecut pe la 3 mecanici cu o mobra si nu a stiut nimeni ce are, cica merge f bine, mai rau i-au facut, piese neschimbate (aflu dupa ~2 ani), pana a ajuns la altcineva si a gasit un tip priceput... Mi-e lene sa imi fac si singur schimbul de ulei, dar in lipsa de oameni competenti, face baiatu' timp sa se umple de un pic de vaselina Editat Octombrie 19, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Daca venea omul la mine faceam constatarea care trebuia sa dea un raspuns la cauzele defectiunii. Constatarea de regula este o ora, maxim 2. Probabil ca ajungeam la concluzia ca este vorba de carburatie defectuoasa, caz in care estimarea este de 3-4 ore manopera. Dupa 5 ore motorul trebuie sa functioneze perfect sau omul isi primea motorul inapoi cu scuzele de rigoare ca nu putem sa.l reparam si nu mai platea nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Asta e o chestie teoretică, de forum/fațadă, lasă rahaturile ... Pe cezar spre ex îl văd făcând asta, pe tine nu. Tu nu ai fost în stare sa recunoști pe forum cu alte ocazii ca ești pe lângă și vii acum cu politețiuri din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Relax, nu am nicio asteptare de la tine. Oricum aici este o discutie clasica, de forum. Pana una alta, eu ma bucur ca problema s.a rezolvat la motorul ala, ma bucur ca am de lucru la garaj si in rest, pace fie cu voi, haterilor! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 ne arati cum strici un virago? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Exact mă Alex, chestiune clasica de forum ... hai sa schimbam subiectul și sa punem poze cu motoare pe elevatoare » Post actualizat in 19 Oct 2014 12:02 Exact mă Alex, chestiune clasica de forum ... hai sa schimbam subiectul și sa punem poze cu motoare pe elevatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 pai cum bre thandar, nu stii ca o poza cu ceva motor pe elevator inchide gura oricui? =))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Poza e facuta in Zenklawa Garage. O saptamana faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) in zencaca garage, o mizerie de garaj inchiriat si care merge la negru, e ceva minunat! Editat Octombrie 20, 2014 de r_amonna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Cand nu mai poti de ciuda, ia o gura de apa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 daaaa ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Tot asa a ramas forumul asta ...vine unu sa planga ca nu i merge motorul si voi va dati in barci. Asa si pe sosea Din barcile astea omul si-a rezolvat problema si nu se cheama dat in barci ci brainstorming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 si nu numai ca si-a facut motorul dar si mecalnicul de la zenkaka garagi s-a facut (pentru a mia oara) de handel. de gresit cu totii gresim dar el e un caz special! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanodobescu Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Back to topic... Mi-a venit piesa, am montat-o, dar...surpriză: face la fel probleme, se tureaza aiurea, nu revine acceleraţia pe decelarare... Am verificat la rece, pompa de vid funcţionează perfect. Deci buba este din cel de-al 4-lea furtunas care nu ştiu unde duce/ce face. Obturand furtunasul de admisie (care vine dintre motor şi carburator) şi pe cel care nu ştiu ce face (poate îmi spuneţi voi) şi legandu-le pe cele 2 mai subtirele între ele, motorul merge chiar bine...dar nu ştiu ce dezavantaje sunt (consum, detonari...)... Deci întrebarea este ce face al 4-lea furtunas, ce pb ar putea fi, un jiglor de aer prea strâns, infundat...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Pune niste poze ca nu cunosc motorul. Daca e valva pentru imbogatire pe decelerare si are patru stuturi, un furtun trebuie sa mearga la priza de vacuum, unul undeva la filtru de aer si doua sa intre in carburatoare. Ca functionare atunci cand creezi o depresiune la cel de vacuum cel de la priza de aer ar trebui sa fie inchis, in rest cele trei (adica fara cel de vacuum) trebuie sa comunice. Editat Noiembrie 2, 2014 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Cum adica, nu tragea aer fals?? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 iar te faci de cacao, tocmai a spus ca trage aer fals, nu stie de unde ii vine un furtunas. dar tu da-i in continuare cu benzina... » Post actualizat in 02 Nov 2014 12:28http://www.cmsnl.com/kawasaki-1992-e2-el250_model12173/partslist/E1611.html#results Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 r_amonna merci pentru "explodata" am identificat air cutoff si un furtunas unde duce dar tot sunt nelamaurit asa ca omul ar trebui sa puna niste poze, sa identifice priza de vacuum (singura care pare infundata si dupa pozitionare ar fi B_ul) , si normal celelalte trei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanodobescu Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 » Post actualizat in 02 Nov 2014 18:05asa arata valva. prin stutul de sus trage vid, vid care deschide o supapa. cand se deschide supapa, stutul din mijoc si cel de dedesupt(nu se vede in poze) si care sunt tot timpul in legatura fac legatura si cu cel de-al 4lea (cel de jos din poza) si care prin furtun duce undeva intre carburatoare. pb este ca membrana functioneaza corect, pe direct functioneaza bine, deci pb e undeva la cel de-al 4lea furtunas care nu stiu unde duce, ce face, are vreun jiglor de reglaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Nu stiu ce sa zic mie ca si cutoff din ce imi descrii tu functioneaza pe dos.La mine atunci cand am depresiune si actioneaza valva se taie aerul la tine din ce spui vad ca da cale libera. Nu cred ca ai vreun jiclor pe furtun, jicloarele sunt in corpul fiecarui carburator. Pune poza cu el montat ca sa vad traseele, ca nu-mi dau seama din explodata unde vin furtunasele. Apropo pe cel vechi inainte sa-l comanzi pe asta la-i testat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate