AbyssWalker Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 (editat) va prezint cu drag noua mea capra: nu e mare branza dar e naravasa rau. in plus am petrecut si vreo 10 zile prin italia, cu pretextul ca o caut Editat Mai 28, 2007 de AbyssWalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 sa ai parte de ea. cu cat ai luat-o? an, .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 e un cbr din 92, inmatriculata prima data in 94. 43.000 de km, concesionar, skimbat consumabilele. cu tot cu distractia si umblaturile mele (am facut cam 4500 de km intr-o saptamana pt 2 motoare) iese foarte scump, aproape. dar a meritat carenele arata perfect, motorul rupe pamantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 *aproape 2.000 am vrut sa zic, cu totul inclus, baie si plaja la adriatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Cred ca te-am vazut ieri pe la Praktiker, treceai pe sub pod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 felicitari! dar nu e capra, e altceva. io credeam ca ti-ai luat capra (enduro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 merci de incurajari.. azi m-am carat ceva cu ea.. e foarte putin uzata pt ca abia in iulie 94 a fost inmatriculata. asta din cauza ca pe atunci aparea modelul 92-95 si italienii au gusturi fine . n-are o zgarietura pe carene. broscanul de la care am cumparat-o avea un r6 de era cat pe ce sa nu o mai cumpar nici eu. ne vedem prin iadul asta de trafic din oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate