Hector Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Salut. Spuneti-mi si mie va rog ce ulei e cel mai bun pt cutie nepra Io am pus Valvoline semisintetic 75-90 parca,recomandat pt Ford scrie pe el ,si cand se incinge nu mai face fatza,zici ca e pipi. Ma gandesc ca e prea suptire(oare?) Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 T 90 romanesc e destul de bun pt orice comunista, si ieftin. O cutie de dnepr nu poate ceda din cauza ca e uleiul prea "cumva" , are ea alte motive daca-i vine sorocul. Niprul nici macar nu are ambreiaj in ulei, baga orice ulei auto pt cutie si nu mai da banii pe prostii.Oricum nu apuca uleiul ala vremea de schimbat , ori curge pe drum si il completezi ori desfaci cutia din diverse motive. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Septembrie 10, 2004 Autor Share Postat Septembrie 10, 2004 merci man.n-a cedat cutia! dar cand se incinge merge mult mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 ori curge pe drum interesant... pe cine ai auzit ca "scapa" ulei pe drum ? Mie unul nu mi s-a intamplat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 (editat) nici mie.. t 90 sau 80W90 si stai linistit chiar daca e subtire el asigura ungerea doar sa fie la nivel ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT numai bine Editat Septembrie 10, 2004 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Da' valvolina ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 valvolina nu este aceasi cu valvoline...valvolina e un ulei ff gros care se foloseste la autobuze sau locomotive deobicei la masini industriale mari si care se pune in grupuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 valvolina nu este aceasi cu valvoline...valvolina e un ulei ff gros care se foloseste la autobuze sau locomotive deobicei la masini industriale mari si care se pune in grupuri de asta vorbeam si eu!!! eu am si in cutie si in grup valvolina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Septembrie 13, 2004 Autor Share Postat Septembrie 13, 2004 Merci mult baieti.Acum mi-am facut o idee. Ai dreptate Orestte,eu vorbeam de ulei Valvoline nu de valvolina cah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate