Sari la conținut

animale la pascut


sc11
 Share

Postări Recomandate

ieri am iesit cu niste profesionisti. io pe linga ei catinel, catinel.

1. la un moment dat, pe o pajiste, doi cai papau iarba. ktm din fata o lasa moale si ocoleste usor prin stinga calului la vreo 7-8 metri. cind trece prin dreptul lui calutul se sperie si se indeparteaza mai tare, dar surprize: din iarba se ridica un lant cu care era legat si pe care l-a intins in sperietura lui intre roti ktm. noroc ca a trecut si cu spatele peste lant ca n-a apucat sa-l ridice prea tare. eu vad lant si bang frina, fata blocat pe iarba, lunecat moto, sprijinit picior, lasat frina, ocolit lant si cal, scapat cu bine.

2. pe aceeasi pajiste, turma vaci la pascut. un huski pornea ff greu. in sfirsit porneste si omul da o tura mica in cerc sa vaza cum merge. Una bucata vaca incepe sa mugeasca si FUGE spre motor in pozitie de atac, cu coarnele inainte. Ca la corida. ne-am echipat urgent si am taiat-o de acolo ca vaca tot insista si fugea spre noi cum porneam un motor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce topic interesant  :blbl:  :banana:

nu cred ca e cazul sa faci misto. am scris intimplarea sa se stie la ce te poti astepta cind treci pe linga animale. nu cred ca ai mai face astfel de comentarii dc te-ai trezi cu lantul intins in fata ta la 2 metri sau intre roti chiar. nu mergeam chiar la pas cu motoretele.

cum crezi ca te-ai simti? misto?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu azi am avut o patanie cu" turma de ciini"coboram linistit un deal cind deodata nu stiu de unde apar vreo 10 ciini care ne iau in urmarire(noi eram doi) iar din ciini cei 2 care erau mai insisteni s-au pus pe urmarire pina in virful dealului urmator unde l-am luat noi in urmarire (citiva KM) pina cind ne-am saturat de ei :kick: :laugh: :banana: :blbl: :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lol fox... un prieten a patit asa cu o vaca :baldy:

Eram pe un deal si am oprit la semnul unui mos .. vine la noi si incepe sa ne faca teorie ca ii speriem vacile si sa ne injure... atunci unu dintre noi a pornit si i`a fugarit vacile omului vreo trei dealuri mai incolo..... :blbl: :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@sc11:

apropos: nu-ti schimbi motorul?
Da' de ce ?!? :blbl:

 

@Pit:

unu dintre noi a pornit si i`a fugarit vacile omului vreo trei dealuri mai incolo

Foarte dragut... :banana: Macar spune-ne pe unde s-a intamplat, ca n-am nici un chef sa primesc bate de cioban pe spate si pietre in cap cand oi trece si eu pe acolo... :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Plecat de acasa sa fac o tura prin padure si pe coclaurile din apropiere. Dupa curba una bucata ciine lup dormea la 1 m de marginea din dreapta a drumului. Ocolit ciine pe stinga pe marginea celalata. Ciine lup se sperie si fuge fix spre stinga (cre ca era buimac inca) Luat ciine lup in plin. Pierd controlul si intru in mlastina de pe marginea drumului pina la sa. Injurat ciine bine. Plecat acasa luat conserva remorca si cablu + prieten. Trag motor afara reparat si spalat toata ziua. Ciine lup nu mai vazut de atunci B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...