bubaq Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) vechiul ghidon e o porcosenie, normal ca nu o sa-l mai folosesc, din pacate pana acum nu am gasit un ghidon, asa ca am nevoie de una bucata ghidon de dnepr/ural/m72 in stare de functionare (sa nu fie stramb de la cazaturi). va rog sa-mi transmiteti evantualele oferte cu tot cu pret. Toate cele bune. Pana una alta merge si un imprumut ca m-am saturat sa tot stau cu motocicleta pe tusa si sa astept dupa piese. Editat Iunie 5, 2007 de bubaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 La fel si eu, am nevoie de un ghidon de Dnepr. O sa-l intreb si pe Gaspar, nu cred ca-i scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Eu am un ghidon de ij 56 cu girafe cu tot. il dau cu 20 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 eu m-am rezolvat, e pe drum un ghidon de dnepr in stare buna din judetul vaslui, daca aleko vrea mai pot intreba de inca unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Hai sa pun si aici, daca tot e vorba de ghidoane . Si eu caut unul de Simson, daca se poate, cu comenzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 salut am un ghidon in stare buna de nipru(mai putin cromajul)il dau cu 35ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate