Pupila Dilatata Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Iar e liniste pe topic? Sau inca va refaceti dupa bauta de paste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 au ficatu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Gata! De astazi treceti pe verdeturi ca va ajunge!V-ati cam facut de cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Gata! De astazi treceti pe verdeturi ca va ajunge!V-ati cam facut de cap.... O da!!! VERDEturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 mai am niste friptane .... si am fost la namoooooooooooooooooooooooollllll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) @ pupila .....iti pace verdeata nebunule !!!! @ pytycu65 ......absintul ce cuoare are ?? @ beerbelly ......de ce ai fost man la namol ??.......ca sa te obisnuiesti cu pamantul !??! @ adolf ......du-te (cuvant jignitor) la culcare !!! noapte buna la toata lumea !!! Editat Aprilie 21, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 @ adolf du`te`n cuvantu ala jignitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) cuvantul jignitor era defapt sotul vacii dar am fost cenzurat de catre forum ........ciudat ca asa cenzurat cuprinde o arie foarte larga de jigniri Editat Aprilie 22, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 @ pupila .....iti pace verdeata nebunule !!!!@ pytycu65 ......absintul ce cuoare are ?? Nu-mi place,dar ma sacrific Si absintul poate sa fie si rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Si vineri care vine la Mc ??? Editat Aprilie 22, 2009 de thomastyger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Si eu vin...Nu mai am scutiri pt vinerea asta,le-am folosit pt vinerea trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 tzaca paca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 tzaca paca Iti bate ceva la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 da da are un tzacanit la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 da da are un tzacanit la ghidon Nu pot sa te contrazic Ne vedem in seara asta la Mc sa uzi XX-ul dar cu cola ca ma arde instalatia...M-am cam imbatat azinoapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 as veni la miting.... deci...mec careva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 DA .........ca de obicei spargator de greva , pt. ca sambata lucrez dar fanii ma pot vedea trecand prin piata constitutiei pe la ora 8 si ceva 9 . atentie nu fac sesiune de autografe !!!!! acum revenim la subiect ..........la cat 8 - 8:30 ??? pastrati-mi si mie un Cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) era careva dintre voi la semafor la teius azi in jurul orei 15.00 spre capu' lu' 32? Editat Aprilie 24, 2009 de jordash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 haidatzi ma care vii sa ne balacim in namol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 haidatzi ma care vii sa ne balacim in namol ? Maine daca e soare,scot si eu motorul Dar la asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Eu as veni da nu am inca permisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Eu as veni da nu am inca permisu Poti sa mergi pe campul unde era ferma Asta pana miercuri, cand iti iei permisul si dai de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 26, 2009 Autor Share Postat Aprilie 26, 2009 haidatzi ma care vii sa ne balacim in namol ? unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate