Pupila Dilatata Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Mesaj completatiete aici ceva realist La cat e de mare motorul ala, cred ca tre' sa ai categoria C pe permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Reisar Satanist Violator de Babe ce esti! , cauta si tu pe cineva sa ti`l prinda in 2 nituri sa nu mai ai treaba sau prinde`l mai bine in suruburi a fost prins in suruburi, dare respectivele aveau capetele subtiri si pana la urma a cazut ca s-au largit gaurile. Nu mai merge sa pun nituri, o sa pun 2 seibi + suruburi. il nituiesc eu ....daca pune toba stock .!!! o sa schimb toba, nu imi place cum se aude, o sa comand una mai scurta, sa se auda mai tare! Editat Iunie 4, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) auziti ma ....uite ce am gasit prin dulap , topicul de ferentari dinainte de asta .....mama cum s-au dus 4 ani !!! cred ca pe vremea aia inca mai beam fulga si zuzu :lol: /index.php?showtopic=40995 PS. bai Cosmin de ce nu ai zis ca nu l-au sters pe asta ?? si asta a fost prima intanlire a bikerilor din zona /index.php?...40995&st=30 Mesaj completat Baieti si fete haideti sa ne cunoastem.Ma numesc DAN am un Kawasaki ZZR 400 si stau pe soseaua Alexandriei,de la cap.tranvaiului 32 spre Bragadiru vre-o 500metri este o benzinarie Lukoil pe stanga,acolo stau.Fratilor haideti ridicati manutele sus si sa-ncercam si noi sa ne facem un grup al nostru cum si-au facut toti sa nu ramanem noi mai prejos de toti,si sa ne facem un loc de intanlire al nostru incepand din primavara,uite vin eu cu o propunere,sa ne intanlim la Mc'Donalds din Trafic Greu,e acolo loc de parcare,putem sa bem un suc impreuna,sa ne cunoastem,sa povestim.Ce ziceti? Astept propuneri! Uite acum vine caldura si incepe sezonul,avem timp sa ne punem de acord,ce ziceti! Dane iti mai aduci aminte de vremurile astea , am citit ceva din cartile asta de istorie unde or fi disparut unii dintre noi ...Banderas , Deea , Bum Bum , Pedro , de Freak si Dragos , Oly .....ma gandeam sa facem un recensamant al bikerilor de Mc. !!! Editat Iunie 4, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 auziti ma ....uite ce am gasit prin dulap , topicul de ferentari dinainte de asta .....mama cum s-au dus 4 ani !!! cred ca pe vremea aia inca mai beam fulga si zuzu :lol: /index.php?showtopic=40995 PS. bai Cosmin de ce nu ai zis ca nu l-au sters pe asta ?? si asta a fost prima intanlire a bikerilor din zona /index.php?...40995&st=30 Mesaj completat Dane iti mai aduci aminte de vremurile astea , am citit ceva din cartile asta de istorie unde or fi disparut unii dintre noi ...Banderas , Deea , Bum Bum , Pedro , de Freak si Dragos , Oly .....ma gandeam sa facem un recensamant al bikerilor de Mc. !!! cativa dintre ei o ard in DAC, ca li se pare cul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 cativa dintre ei o ard in DAC, ca li se pare cul inafara de asta ca si atunci erau in DAC ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 io, oly, freak, pasaris, pupi si dragood o ardem in Dac sa fim cul cum zice wtf ))) da nu prea mai are lumea timp sa vina la mec.... pe unii nici macar nu`i stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 io, oly, freak, pasaris, pupi si dragood o ardem in Dac sa fim cul cum zice wtf ))) da nu prea mai are lumea timp sa vina la mec.... pe unii nici macar nu`i stiu Repede tu ursule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Daca tot m-am nimerit eu sa intreb cine vine la Mc, se pare ca tot eu nu o sa reusesc sa ajung...Ramane de vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 eu o sa ajung la Mc. .....oricum Pupila sa stii ca te las repetent !! lasa ma Ursule , fii cool !! apropo crezi ca poti sa-mi repari si mie telecomanda de la alarma masinii ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 adoalfe vezi si tu poate nu mai ai baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Daca tot m-am nimerit eu sa intreb cine vine la Mc, se pare ca tot eu nu o sa reusesc sa ajung...Ramane de vazut... Pupi,cred ca mai tot timpul tu intrebi primul care se duce la Mc, si de asemenea tu esti cel care mai tot timpul spune ca nu ajunge Editat Iunie 4, 2010 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Pupi,cred ca mai tot timpul tu intrebi primul care se duce la Mc, si de asemenea tu esti cel care mai tot timpul spune ca nu ajunge se baga si el aiurea in seama cu baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 se baga si el aiurea in seama cu baietii ti-am dat pm. da' nu mai raspunde pe forum ,ca plec acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ce noroc au unii ca pleaca devreme acasa > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ce noroc au unii ca pleaca devreme acasa > mane .......era un contact de la baterie dezlipit de pe placa si l-am lipit eu cu pistolul de lipit ....de atunci ni a mai mers !!! e de rau ?? Mesaj completat dupa cum zice o pila de-a mea de acolo de sus ...... Duminica 6 iunie Brasov - vreme in general frumoasa cu paxima de 27 grade indice confort termic 25 grade punct de roua 6 grade umiditate 31% si vant de 4,8 km,h NE sanse precipitatii 0% si Ploiesti - la fel ca si Brasovul numa' ca va bate vantul nitel mai tare 12,1 km/h din ENE .....de Bucuresti ce sa va zic , vor fi 30 grade ..........DECIIIIII !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 deci mergem la Snagov sa ne scaldam ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 adolf pai e posibil sa fi lipit mai multe chestii intre ele si sa se fi futut de tot sau plm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) adolf pai e posibil sa fi lipit mai multe chestii intre ele si sa se fi futut de tot sau plm ... deci tata avea dreptate.....pe tot ce pun mana fuck ( a se citi in romana ) !!! Editat Iunie 4, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Pupi,cred ca mai tot timpul tu intrebi primul care se duce la Mc, si de asemenea tu esti cel care mai tot timpul spune ca nu ajunge De obicei cand spun ca nu ajung, reusesc sa vin Mai putin astazi...Ma rog, ieri, ca e trecut de 12 noaptea. Maine iau piesele de la sudat si merg la mecanic sa shurubarim. Am renuntat sa-i mai aduc modificarile dorite pe moment si urmeaza sa-l fac cum era, ca nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 bravo Pupila , cine stie poate saptamana viitoare ...........!! Duminica 09:00 am. adunare la Mc. pt plecare pe Cheia ....la maxim 10:00 se pleaca ......MAXIM am spus !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Salutare! Sunt tipul cu ER-5 rosu si am mai venit cu un prieten cu un Hornet. Ma bucur ca v-am intalnit, ca de mult vroiam sa ajung si eu sa va cunosc ca pe aici pe forum am mai tot citit de voi. Am inteles ca se face o plimbare duminica pe Cheia? Daca nu merg maine pe undeva, ma bag si eu duminica. EDIT: eeeee...pana sa intreb eu de Cheia a postat Adolf mai sus. Editat Iunie 4, 2010 de sulta_00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 uite filmul cu raceri de Ikea aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 auziti ma ....uite ce am gasit prin dulap , topicul de ferentari dinainte de asta .....mama cum s-au dus 4 ani !!! cred ca pe vremea aia inca mai beam fulga si zuzu :lol: /index.php?showtopic=40995 PS. bai Cosmin de ce nu ai zis ca nu l-au sters pe asta ?? si asta a fost prima intanlire a bikerilor din zona /index.php?...40995&st=30 Mesaj completat Dane iti mai aduci aminte de vremurile astea , am citit ceva din cartile asta de istorie unde or fi disparut unii dintre noi ...Banderas , Deea , Bum Bum , Pedro , de Freak si Dragos , Oly .....ma gandeam sa facem un recensamant al bikerilor de Mc. !!! Da Jhon a ramas in istorie,acum suntem oricum mai multi,dar ce sa-i faci poate nu mai are lumea timp ca si mine,de Banders, Deea, Bum_Bum, Pedro, Freak, Dragos, Oly nu am mai auzit nimic, mie imi pare rau ca nu pot sa vin in fiecare Vineri la Mc.din cauza muncii mele,care ma solicita sa ma scol foarte de dimeata si sunt foarte obosit, nu ar fi rau sa facem un recensamant, nu e o idee rea. Oricum, acum suntem mai multi si cred ca e ok, nu stiu ce sa zic. ganditiva voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 uite filmul cu raceri de Ikea aici )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mesaj completat Salutare! Sunt tipul cu ER-5 rosu si am mai venit cu un prieten cu un Hornet. Ma bucur ca v-am intalnit, ca de mult vroiam sa ajung si eu sa va cunosc ca pe aici pe forum am mai tot citit de voi. Am inteles ca se face o plimbare duminica pe Cheia? Daca nu merg maine pe undeva, ma bag si eu duminica. EDIT: eeeee...pana sa intreb eu de Cheia a postat Adolf mai sus. Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 uite filmul cu raceri de Ikea aici au urechile mele Cine era ala micu din carut ca wtf era pe margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate