Joon Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 cucu-bau...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Cum a fost la Mc? Ca eu am dormit de aseara de la 18:00 pana acum... Trebuia sa ajung si-n Alter, dar somnul a invins si de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 SE MERGE LA PLIMBARE CARE MAI VINE ASTEPTAM SI INTARZIATI !!! /index.php?...t&p=2479763 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Am fost si eu azi in GRecia ) cateva pozne : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 prost photoshopat pretene... mai ai de invatat... app de poze... dai si mie poze cu yamaha mea?? sar'mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 prost photoshopat pretene... Bine ca le stii tu pe toate , na dacilea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Azi m-a lasat drujba prin bragadiru....cred ca am scurt pe undeva ca mi-a fiert bateria:(...si am ajuns tractat de tata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 nasol , eu o impingeam pana acasa Mesaj completat ceva plimbari azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Eu am fost prin Intorsura Buzaului, pasager in masina, dar cu cativa tovarasi cu motoarele...Super iesirea, desi am avut o mare gheara-n gat ca inca n-am motorul gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 te-ai apucat de el macar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 te-ai apucat de el macar ? Da, sper ca pana pe intai sa fie gata...Depinde doar de cat de repede gasesc ce-mi mai trebuie la el si mai depinde si d ebuget, care-i cam inexistent din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 mie mi-a dat un taranus dauna de peste 2000 E la skoda' .....imi bag ceva in ea de Carpatica !!! cineva pile ceva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 nasol , o sa ai ceva de tras cu carpatica . Eu unul nu mi-as face la ei asig nici daca ar fi pe moka . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 eu da .......pt ca cel pe care il bulesc alearga ... eu am la astra dar ala de ma lovit are la carpatica !!! ps. bai Cristi nu m-ai vazut la intersectie la tineretului ?? am venit in spatele tau am virat la dreapta si am iesit la semafor spre directia Cutitul de Argint ......practic ti-am iesit in fata din partea dreapta cum te-ai dus la Unirii ......... am auzit ca i-a luat foc mobra lui Thomas , a filmat cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 eu da .......pt ca cel pe care il bulesc alearga ... nu cred ca ti-ar placea sa alergi prin tribunale din cauza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 mie mi-a dat un taranus dauna de peste 2000 E la skoda' .....imi bag ceva in ea de Carpatica !!! cineva pile ceva ?? Carpatica are sediul in fata autogarii Atlasib si e o baraca ordinara...Nu esti singurul care alearga aiurea dupa bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 facem o cheia sambata daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Carpatica are sediul in fata autogarii Atlasib si e o baraca ordinara...Nu esti singurul care alearga aiurea dupa bani asta pt ca Carpatica este noul nume de la atlasib asigurari si isi are sediul general la Sibiu .........crezi ca nu ma interesez si eu cu cine am onoarea !!! am aflat si de CSA ( comisia de supraveghere a asiguratorilor ) un telefon , o reclamatie , si incep baietii sa bobineze !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 facem o cheia sambata daca nu ploua am gresit mai bine la giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 asta pt ca Carpatica este noul nume de la atlasib asigurari si isi are sediul general la Sibiu .........crezi ca nu ma interesez si eu cu cine am onoarea !!! am aflat si de CSA ( comisia de supraveghere a asiguratorilor ) un telefon , o reclamatie , si incep baietii sa bobineze !! Am si eu un tovaras, tot motociclist si instructor auto si moto, care se chinuie sa-si scoata banii pe o dacia sandero de la scoala, in care a intrat un retardat in plin si care avea asigurare la vestita carpatica...Deocamdata nici reclamatia la C.S.A. nu l-a ajutat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 pai sa vad , am vb. cu retardul de sofer si a zis ca maine dimineata merge sa declare accidentul la firma de asigurari si sa faca poze la masina lui , asta ca sa se constate accidentul la asigurator ..........in caz ca procesul verbal de la politie nu a fost destul de convingator . am inteles ca firma de asigurari tr. sa se autosesizeze si sa faca ancheta , nu sa umblu eu .............numa' ca eu nu vreau sa astept dupa ei 3 luni !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Adolf, eu iti urez bafta si nervi de fier! Din cate stiu, cum am zis, se alearga in draci si cu minim de rezultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Adolf, eu iti urez bafta si nervi de fier! Din cate stiu, cum am zis, se alearga in draci si cu minim de rezultate. bai eu sper MAXIM !!! maxim am spus !!! ..... pt ca momentan tot in industria mentei lucrez , mai precis frec menta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 bai eu sper MAXIM !!! maxim am spus !!! ..... pt ca momentan tot in industria mentei lucrez , mai precis frec menta !!! Eu asta fac de-o viata...Daca vrei si daca-ti place, poti sa o freci si pe a mea (menta, sa nu se inteleaga gresit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 da chiar ce facem sambata , Giurgiu sau Amkart !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate