wtf? Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 A promis Iernie ca il duce pe Geo sa se faca inghinal, a ramas sa sun eu la salon sa aflu daca au ascutit lantul la drujba Deci, se anunta doritori pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 doritori ??!! ....de Geo , de epilat inghinal ??? .... bai oameni eu vin doar pt. o cafea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Geo, ce-ai ajuns... Eu cred ca de la scuter ti se trage de a tabarat lumea pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 nu mai fiti ma rautaciosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 bai micronule te duci la biliard fara mine glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 da bre' de la sCURter ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Bha da ce (cuvant urat) mea faceti voi atata caterinca... sarmanilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) niste ticalosi fara suflet ! ma duc afara sa spal pe Sofia Mesaj completat imi iau izmene sa moara masa ! Editat Octombrie 8, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Geo, ce-ai ajuns... Eu cred ca de la scuter ti se trage de a tabarat lumea pe tine maine , poimaine il vedem pe pocket bike Mesaj completat bai micronule te duci la biliard fara mine glumeam cand mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 ba ce m-a pluat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) ba ce m-a pluat ! o data cu venirea frigului iti sugerez sa mergi mai chilleanu ! Nu mai sunt 25 grade in atmosfera si 30 grade asfalt seara sa mergi asa (vineri). Nu stii cand ti-o furi ... Bineinteles , daca vrei sa asculti... Editat Octombrie 9, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 traiasca ceaiul la halba si izmenele .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 traiasca ceaiul la halba si izmenele .......... si izmenele, bine zis ! data viitoare nu mai vin fara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 .mah' Pupila vezi ca trebuie sa-mi dai 30 % comision daca esti proxenetul lui . Eu nu platesc taxe! Singura sansa sa beneficiezi de 30%, e sa devi client fidel! Sa vezi cat o sa cotizezi tu sa nu-i spun nevestei tale ca umblii la "Geo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 ati decedat ma ? care vinzi o toba? ) Mesaj completat http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=337302 Se vinde Sofia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 ati decedat ma ? care vinzi o toba? ) Mesaj completat http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=337302 Se vinde Sofia ! Vinde o prietena o toba inox-carbon, o am acasa ca am vrut sa o iau eu, dar pentru motorul meu trebuiesc ceva modificari ca sa nu loveasca in cauciuc. Pret 70 euro. Daca vrei sa o vezi, da-mi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 ma abtin momentan, am alte prioritati, daca ma hotarasc, te sun eu pupila ! Mesaj completat Sa inteleg ca toata lumea sta in casa in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 ma abtin momentan, am alte prioritati, daca ma hotarasc, te sun eu pupila !Mesaj completat Sa inteleg ca toata lumea sta in casa in seara asta? Inca nush' daca ies in seara asta...Sper sa ies, dar sa vad ce bani fac ca-s lefter Mesaj completat Vin si eu...M-am hotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 am trecut acum prin victoriei, nu era nici dracu... sau ba da, eram eu.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 (editat) am trecut acum prin victoriei, nu era nici dracu... sau ba da, eram eu.. ) si eu am trecut pe la 23 ..... mai pustiu ca Siberia in ianuarie !! PS. pe la 23:15 am trecut pe la Mc. ....de acolo am impins la motor pan'acasa . de data asta nu stiu ce are ! oricum era ultima zi de asigurare asa ca ne vedem sezonul urmator ...pana atunci doar la vin fiert si tuica ne mai intl..... Editat Octombrie 16, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 PS. pe la 23:15 am trecut pe la Mc. ....de acolo am impins la motor pan'acasa . de data asta nu stiu ce are ! E DUCATI!!! Asta are Aseara, dupa Mc, am fost la bere rece, ca nu au bagat inca vinul fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 eu mai am asigurare pana-n aprilie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 E DUCATI!!! Asta are Aseara, dupa Mc, am fost la bere rece, ca nu au bagat inca vinul fiert stii man de ce nu are Ducati decat un service in Bucuresti si inca unul la Constanta ......pentru ca nu e nevoie , dar Onda' e ca dacia ateliere la orice colt de strada ca clienti sunt cacalau'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 stii man de ce nu are Ducati decat un service in Bucuresti si inca unul la Constanta ......pentru ca nu e nevoie , dar Onda' e ca dacia ateliere la orice colt de strada ca clienti sunt cacalau'.... Gresit! Ducati e un fel de ij, cand se strica, legi cu sarma Deci n-ai de ce sa mergi la mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 invidiosule ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate