Pupila Dilatata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 invidiosule ... Te invidiez, dar nu pentru mobra ci pentru moskvici-ul ce-l ai in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Te invidiez, dar nu pentru mobra ci pentru moskvici-ul ce-l ai in garaj Pupila , au mai trecut 3 luni de cand ziceai ca intr-o luna e gata motorul . In ce stadiu mai esti cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Pupila , au mai trecut 3 luni de cand ziceai ca intr-o luna e gata motorul . In ce stadiu mai esti cu el ? E gata...N-am bani sa achit reparatiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Te invidiez, dar nu pentru mobra ci pentru moskvici-ul ce-l ai in garaj sa vezi ce muscle car va iesi din el ....... va fi monstruos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 E gata...N-am bani sa achit reparatiile... cat e devizul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 cat e devizul ? Mai am de achitat 7 milioane...Doar ca-s lefter acum. Sper sa-mi revin cu banii ca inebunesc. Am o promisiune de loc de munca si o sa merg la interviu dupa ce-mi trece raceala ce ma tine la pat de vre-o 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Doar 2 zile??? io m-am plictisit sa moara masa am impresia ca o sa raman racit forever.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Doar 2 zile??? io m-am plictisit sa moara masa am impresia ca o sa raman racit forever.... cica mai e si dupa sufletul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 cica mai e si dupa sufletul omului Nu e dupa sufletul omului, ca Geo e baiat bun...Cred ca e dupa greutate si de-asta el se vindeca mai greu. zilele de boala se calculeaza dupa kilograme (Asta ca tot faceam glume cu grasi vineri la Mc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 astazi , cine ...cum ?! eu nu mai am asigurare asa ca ... pietonus stupidus !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Eu cred ca parasesc Bucurestiul, dar inca nu e sigur ca n-am facut rost de banuti...Daca raman in oras, vin cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 placerea las'o acasa , vino cu o mare bere !!! ca astia la Mc o ard cu non-alcohol !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 placerea las'o acasa , vino cu o mare bere !!! ca astia la Mc o ard cu non-alcohol !! Eu sunt pe antibiotice...Asa ca, bem coca-cola daca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Revin si eu printre rahovari cu o surpriza mica..va prezint noua blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Frumoasa tare. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Revin si eu printre rahovari cu o surpriza mica..va prezint noua blonda S-o stapanesti sanatos si la cati mai mult km! Acum am ajuns acasa de la o mica escapada undeva langa Focsani...Vreme superba, distractie maxima, dar mai lipsea ceva...Motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Revin si eu printre rahovari cu o surpriza mica..va prezint noua blonda s-o stapanesti sanatos pe blondo-negresa Brianna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 (editat) @ Simpluu ..... sunt sigur ca iti pare rau de hornetoaica' , era de 100 de ori mai buna si mai misto decat cbr-ul ... si nu ma luati cu dealea' ca au acelasi motor ... ps. te-am vazut azi prin Sebastian cu noua mobra , naspa ... Editat Octombrie 24, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Sincer..nu`mi pare rau..si..naspa? poate pentru tine..pentru mine e perfect.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 la multi kilometri man , sa fie intr-un ceas bun !! have fun ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Traimi-ar motoreta langa o asemenea frumusete de motor... sa o stapanesti sanatos.... si sa ai grija de ea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 mersii mersii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Bah, da voi nu mai raciti sa stati in casa si sa va plictisiti pe net? Ca eu sunt mort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 sa-ti fie raceala usoara , am sa fumez un joint de 1m in memoria ta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 sa-ti fie raceala usoara , am sa fumez un joint de 1m in memoria ta .... Cred ca tocmai jointu-mi lipseste ca sa ma inzdravenesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate