Joon Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 da oameni buni ma bate gandul la un chopper.........ceva mare , zgomotos si scump.....parca as vb de nevasta-mea ...dar momentan nu gasesc nici un comentariu despre suzuki vz 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_zzr Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 My friends, cum ramane cu locul de intalnire? Tot McDonald's, sau evoluam catre Parcul Carol vinerea asta? Poate stabilim ceva pentru duminica, o Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 eu am propus prima oara intrarea in Carol dar m-am razgandit dupa ce am luat toate gropanele di zona aia care e si greu accesibila plina de masini parcate si masini de la scoala de soferi ........!!!! vreti un loc de intanlire mai bun ( asta trebuie sa includa sio terasa ) bagati propuneri pt ca pana la urma pt asta e topicul pt discutii , asa ca tociti tastele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 eu am propus prima oara intrarea in Carol dar m-am razgandit dupa ce am luat toate gropanele di zona aia care e si greu accesibila plina de masini parcate si masini de la scoala de soferi ........!!!! vreti un loc de intanlire mai bun ( <u><b>asta trebuie sa includa sio terasa</u></b> ) bagati propuneri pt ca pana la urma pt asta e topicul pt discutii , asa ca tociti tastele PROPUN SA NE VEDEM LA TERASA LA BRANDUSA LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 daca e berea rece sunt de acord ......ca daca tot am ajuns pieton sa profit cate cazul ca dupa aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 bre in curand o sa ne vedem la mol rahova fitze taica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 LOL o sa se mute ferentariu tot la trafic greu =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 da , este adevarat acum incerc sa ma hotarasc ce o sa imi iau ....cred ca urmeaza oschimbare de stil trec la chopper....multa bafa la toata lumea si am sa mai vin si eu la intanliri atunci cand voi fi liber de la munca () Ia vezi link-ul asta , este un tip din gasca si arata foarte bine motorul, a avut grija de el http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1999-91606.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 lope ...eu l-as transforma in asa ceva...ar fi pacat sa stric frumusetea aia ....care un om a iubito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Gata, mi-o venit și mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 bai taica.......stie cineva pe tipul care se plimba pe ferentari cu un fireblade doar in blugi , camasa si fara casca ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) l-am vazut si eu pe tipul ala cu fireblade.... de multe ori... eu stau langa Foumi la intersectia Ferentari-Sebastian Editat Mai 24, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Alter Ego...Sa-l stapaneshti sanatos. Frumoasa jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 din pacate am foarte multe lucruri de facut (asta inafara orelor de munca ) simai imi raman fix 4 ore libere din 24 pe carel dorm .....cam asta ar fi motivul pentru care nu am venit in ultimul timp la intanliri dar sper ca o sa scap si eu de belele... .......................... apropo.......iris ai mai slabbit ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 n`a fost zi ce motor ti-ai luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 momentan nu am luat nimic ...strang bani , asa ca prin august imi iau iar prima alegere e hornetul dupa aceea monsterul sau un chopper de minim 800 cc....... asa ca pun banii la ciorap pana ma hotarasc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Alter Ego...Sa-l stapaneshti sanatos. Frumoasa jucaria Mulțumesc frumos! Încă o poză, ceva mai bună. Editat Mai 25, 2008 de Alter Ego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Mulțumesc frumos! Încă o poză, ceva mai bună. Frumos motor...sa il stapanesti sanatos:P Dar era mai sexy un F4 sport:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Știu, așa-i, dar mă mulțumesc cu atât momentan. Când o voi schimba probabil că îmi voi lua 600RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lambrini Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 sal. ma bag si yo, am carnet , abia l-am luat si vreau sa-mi iau moto acum si gata, piata rahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ba nene care are o imrpimanta performanta???? sa`mi scot si io un permis pe o bucata de plastic ca nu mai pot )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) man..........da ia-ti un card R.A.T.B si il scoti pe ala sau permis de vanatoare ........ca asa macar nu iti iei puncte da s-ar putea sa fii ridicat pt braconaj Editat Mai 27, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 schimba si tu poza si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e valabil si in U.E. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 doar in ferentexas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate