BeerBelly Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 te pomenesti ca vrei sa`i faci cadou lu gagicata un caine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 bai nu o sa va vina sa credeti , in urma anuntului postat pe topic DONEZ PUI PITTBULL m-am trezit cu politia acasa azi ...... noroc ca nu eram acasa maine dimineata trebuie sa ma prezint la sectia 18 , deci suntem supravegheati din umbra ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 pai ce vroia ba oamenii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Il leaga, scapam de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 eu am profilul public , mi-am dat de mai multe ori adersa s-au am explicat cum se ajunge la mine , iar eu figurez la asociatia chinologica si la politie ca propietar de Amstaf ....... vanzarea de rasa pitbull este ilegala iar donatia NU , cred ca vroiau sa verifice treaba asta , de accea mi-au lasat vorba sa merg sa dau cu subsemnatul .......nu scoateti berea de la rece ca nu vor face nimic , sper sa ajung azi la ei sa fac caterinca ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Ita`ai dreacu ce vigilenti sunt ei..nu stiam treaba cu vanzarea , bafta la caterinca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 bai nu o sa va vina sa credeti , in urma anuntului postat pe topic DONEZ PUI PITTBULL m-am trezit cu politia acasa azi ...... noroc ca nu eram acasa maine dimineata trebuie sa ma prezint la sectia 18 , deci suntem supravegheati din umbra ?? In cazul asta, vand 4 kg cocaina...Sau donez, ca sa nu ma bage la trafic...Mai am cateva AK47, 12 kg mercur rosu, una bucata cadavru Elodia, cateva carduri clonate si bonus, dau o duzina de imigranti ilegal, ce pot fi folositi ca sclavi. Relatii, cu sau fara mandat, la adresa din buletin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 De ar fi atat de vigilenti si la furturile moto...Colcaie baicsopu de anunturi dubioase Stai linistit ca asta nu-i vigilenta, e exces de zel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 pana la urma ce-ai rezolvat Adolfe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 pupila da mai ai porbagaju ala de pastile de extazy ? si tot acolo stai langa lukoiul ala de la puscarie de la rahova ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 pupila da mai ai porbagaju ala de pastile de extazy ? si tot acolo stai langa lukoiul ala de la puscarie de la rahova ? )) le mananca ca pe M&M ...... bai momentan nu voi merge la sectie ca sunt contagios si fac febra mare , mai precis varsat de vant ..... dar cand o sa-mi scada febra am sa merg ca sa contaminez sectia de politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 nuuuuuuu !!! DU-te ma acuma, sa nu iti treaca pufosenia ! Du-te si imbolnaveste-i pa toti futu`i in noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 sa-mi aduceti si mie o poza cu o domnisoara pe motor de la Expobike , asta daca nu vin personal ca sa comit un atentat biologic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) pupila da mai ai porbagaju ala de pastile de extazy ? si tot acolo stai langa lukoiul ala de la puscarie de la rahova ? )) Da frate, tot acolo stau, mai exact pe str. carul mare nr. 2 sector 5. Mai am tot felul de droguri...Pentru doritori, Beerbelly de la mine cumpara vrac si vinde la doza Mesaj completat le mananca ca pe M&M ...... bai momentan nu voi merge la sectie ca sunt contagios si fac febra mare , mai precis varsat de vant .....dar cand o sa-mi scada febra am sa merg ca sa contaminez sectia de politie Deci vrei sa-i ataci biologic...Teroristu!!!! Si pt WTF, la multi ani mane!!! Editat Aprilie 7, 2011 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 io credeam ca acolo la tine e la tara ma Pupila , e sectorul 5 Bucuresti sau Bragadiru ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 io credeam ca acolo la tine e la tara ma Pupila , e sectorul 5 Bucuresti sau Bragadiru ??? Sectorul 5 din pacate...Culmea e ca majoritatea vecinilor tai, au fost sau sunt si vecinii mei temporar, cand sunt la Ghe 6 rezidenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Sectorul 5 din pacate...Culmea e ca majoritatea vecinilor tai, au fost sau sunt si vecinii mei temporar, cand sunt la Ghe 6 rezidenti avem atatea in comun ..... nu ne-am mai vazut demult la un cico sa povestim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 avem atatea in comun ..... nu ne-am mai vazut demult la un cico sa povestim Sau la o vodka, ca-n vremurile bune la Apasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Si pt WTF, la multi ani mane!!! Multumesc, am intarziat putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 @ WTF La multi ani bre' ma Pupila o sa trebuiasca sa cicatrizez ranile din stomac lasate de Varicela cu niste absinth ps. mai exista Apasu' Bar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 ...Si pt WTF, la multi ani mane!!! Beeeeeeeeei!!!!!!!!!! Da' voi chiar va faceti de cap, asa????!!!! In primul rand, La multi ani, berbecutzule!!!!!! Sa inteleg ca si tu mergi pe burta ca thomas??? Ca de beer belly nu pot sa ma iau... a asteptat sa-i vina ziua de nastere cand am fost noi plecati din bucuresti.... dar multumesc pt invitatia la bere! Cam multi berbecutzi in rahova! Si, in al doilea rand, voi scoateti toate ilegalitatile pe net asa usor???? Exces de zel, spuneti voi... Eu cred doar ca cel cu "capraria" respectiva isi face meseria... macar nu doar taie frunzele... @ Puppy Auzi... eu cred ca tu faci ca "telecomandatul" ala.... toate gagicile sa vina la mine!!!!... cum naiba ai tu varsat de vant???? Te-a tras curentul prin plantatie???? @ ref la itp... si eu am inscris "satelitul" tot pe grivitzei... si a mers repede si bine... Hai sa caut si topicul lui bea sa vedeti pozele pe care le-a facut la prima iesire pe anul asta...respectiv buc-ploiesti-buzau-siriu-brasov-ploiesti-buc gata.... l-am gasit: /index.php?showtopic=644219 sper sa va placa! Hai va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 ba da ce ma doare spinarea (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Care mergeti la SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Beeeeeeeeei!!!!!!!!!!Da' voi chiar va faceti de cap, asa????!!!! In primul rand, La multi ani, berbecutzule!!!!!! Sa inteleg ca si tu mergi pe burta ca thomas??? Ca de beer belly nu pot sa ma iau... a asteptat sa-i vina ziua de nastere cand am fost noi plecati din bucuresti.... dar multumesc pt invitatia la bere! Cam multi berbecutzi in rahova! Si, in al doilea rand, voi scoateti toate ilegalitatile pe net asa usor???? Exces de zel, spuneti voi... Eu cred doar ca cel cu "capraria" respectiva isi face meseria... macar nu doar taie frunzele... @ Puppy Auzi... eu cred ca tu faci ca "telecomandatul" ala.... toate gagicile sa vina la mine!!!!... cum naiba ai tu varsat de vant???? Te-a tras curentul prin plantatie???? @ ref la itp... si eu am inscris "satelitul" tot pe grivitzei... si a mers repede si bine... Hai sa caut si topicul lui bea sa vedeti pozele pe care le-a facut la prima iesire pe anul asta...respectiv buc-ploiesti-buzau-siriu-brasov-ploiesti-buc gata.... l-am gasit: /index.php?showtopic=644219 sper sa va placa! Hai va pup! eu am luat mai Ina varsatul ........ ps. frumoasa excursie , dar mai frumos e vara pe Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 eu am luat mai Ina varsatul ........ ps. frumoasa excursie , dar mai frumos e vara pe Siriu OOPS! se mai intampla...dupa o varsta... chiar ma miram de unde sa ia puppy varsat de vant... ca tu ai de unde... ca el tot e ba racit, ba cade sifonierul pe el.... sa-mi spui cand mergeti la smaeb, te rog... daca, cand, cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate