inascorpio Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 stiu eu pe cineva cu un hornet, da un semn si va pun in legatura daca e Pe cine stii tu cu un hornet?? si eu stie' ! ..... numai ca nu are RCA , inca ! Si tu cum nu stii?? Buna ziua. dragii mei!! Azi a fost prima zi cand am scos "Satelitu'"!!! Doar pana la munca... Dar mi-am dat seama ca mi-a lipsit. Si voi imi lipsiti. Daca va mai intalniti vinerea la mc, sa ma sunati si pe mine. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) eu inca nu am scos vaca la pascut , dar cred ca o fac duminica pana la SMAEB ....! cine mai merge ? Editat Aprilie 9, 2013 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Cum pe cine stiu?)))) am un tovaras:))) Goodkat merci.... sa vii sa vezi ce opinca de guma am:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 bai tocmai ce am facut si eu o tura mica , prima pe anul asta si prima dupa 6 luni de stat pe bara ! m-am cacao pe mine de frica mai ales ca nu stiam cum o sa reactioneze coasta mea fisurata ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Salut, Îmi permit să postez un mesaj pentru cei din zona Măgurele. Nu știu sincer prea multe detalii și sper să nu fi picat într-o glumă proastă.... dar persoana de la care am primit la rândul meu mesajul deobicei evită să-mi dea prostii. Fac apel la simţul vostru civic în cazul unui prieten, motociclist, care în cursul zilei de 12-04-2013, orele 15 pe şoseaua Bucureşti – Măgurele a fost lovit INTENŢIONAT de un BMW SERIA 5 (NEGRU) cu număr de Bulgaria B 2452 KM. Şoferul A FUGIT de la locul accidentului! Pentru orice informaţii sunaţi vă rog la: 0745.55.35.37 sau 112! MULŢUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 eu nu am auzit de acest accident desi stau in magurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salutare, Am aparut si eu in peisajul zonei care este .... Poate la urmatoarea intalnire ajung si eu daca aflu din timp ... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Iese cineva in seara asta la o plimbare??? Hristos a inviat! Un Paste fericit tuturor alaturi de cei dragi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Iese cineva in seara asta la o plimbare??? Hristos a inviat! Un Paste fericit tuturor alaturi de cei dragi!!! da ies eu anunta-ma cand iesi pe afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 inca ma dreg ))) nu vin nicaieri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 in seara asta cineva la mc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 pe vineri as face si eu o vizita la mec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 care iesi macar la o tigare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Plec de la munca (pipera) ajunge careva la Mc la o cola cu apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Pai tu nu te intorci si tu de la munca in fiecare seara Ne intalnim pe drum ... pe vineri atunci ... ca sambata plec la mare cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) Eu is acas deja dar vin .... la 8 ..... Ba hai cu mecu' in seara asta Meciu Editat Mai 10, 2013 de Marmot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 melcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Salut , iese cineva vinerea asta la mc??la 20:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 da as veni si eu hai sa ne stringem m ai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Tu strange daca poti... eu vineri la 20:00 20:15 sunt la mc daca se decide cineva daca nu doar trec constat ca nu e nimeni si plec mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Cred ca vinerea asta dau si eu o fuga sa vad care mai e treaba pe la Mc. Dar sa nu aud iar de Victoriei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Deci in seara asta se mai anunta cineva la mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 pai atunci stabiliti alta ora 21 :00 22:00?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Mai tarziu la cat? Nu de alta dar imi e foame si am un extra motiv sa vin la mc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 care te-ai imprastiat ieri pe Rahova in fata la UPC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate