Adrian M. Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Acum 1 minut, Ahile a spus: Adica nu alea de la strada :)) bingo :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Intr-o vreme se intalnea lumea la Mc-ul de la Trafic Greu. Asta acum cativa ani. Se strangeau destui. Acum cred ca s-a spart gașca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66c-bmw Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Buna, ajutor pentru un opel defectat pe drum spre Bucuresti , e vorba de fiul meu (si el motociclist cu copil mic altfel nu era urgent), garnitura chiulasa fisurata (intra apa la cilindru) diagnosticat la un service de pe str. Ogrezeni 21 , se numeste DiagnozaMB, Daca e cineva in zona si cunoasteti pe cineva acolo pentru urgentare, ei zic car dura pana miercuri. 0755.582.685 Mihai,( scuze daca postez aiurea) Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iulie 6, 2019 Share Postat Iulie 6, 2019 (editat) Ne strângeam.. Unii s-au mutat in suburbii... Unii s-au insurat, au copii și nu-i mai lasă nevestele, unii pur și simplu s-au lăsat... Eu îi sun și-i adun, dar unde sunt rahovarii motocicliști noi?? Am vrut sa dau reply lui Andrei.. pana mea.. de unde dau reply... sunt pe telefon.. :))) Editat Iulie 6, 2019 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Hei! Mai vă întâlniți vinerea la Mc Donald's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate