kennyboy Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Salut. Cine ma poate ajuta si pe mine cu o cheie de 13 si un multimetru de masurat curentu. Stau pe sabinelor. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Salut băieți! Unde pot face ITP-ul in sector la noi?.Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Salut băieți! Unde pot face ITP-ul in sector la noi?.Merci. Pe drumul spre magurele. exact la 100 m de intersectia cu antiaeriana. stai ca-ti dau si nr.tel... George 0765535475 » Post actualizat in 02 Jul 2015 09:25 Si buna ziua, domnilor!!! Intr-un final reusesc si eu sa scot motorul la sfarsitul asta de saptamana. Nu de alta, dar intra al meu sotz in concediu si abia astept sa merg si eu la serv ca o floricica fericita )) Nu stiu care din "generatia veche" de la Mc mai sunt activi pe topic.... Am vazut ca la prezentza va prezentati slabutz.... Eu am propus anul trecut prin august sa mutati intalnirea de vineri de la Mc Donald's la mine la Clinceni, dar daca voi preferati sa iesiti seara in oras (respectiv Piata Victoriei), atunci mc-ul e punctul cel mai bun de intalnire al rahovistilor. In alta ordine de idei... in special pentru generatia de "boshorogi", dar nu exclud si puiutzii... In perioada 10-15 iulie 2015 fac un traseu de Romania de aprox. 2000 km...asa cum am mai facut anii trecuti... si va spun si voua...sa nu spuneti ca n-ati stiut. Care vrea e binevenit sa ma sune sa vorbim. Momentan sunt la stadiul de "blank". De azi analizez propunerile si incep sa schitez traseul. Eu am vazut toata tzara pe motor si repet pentru a catralioana oara... AVEM CEA MAI FRUMOASA TARA DIN LUME pe asa o suprafatza mica. Pacat ca drumurile nu sunt bune...pacat ca unii oameni sunt rai... Dar asta nu conteaza acum, important este sa ne axam pe lucrurile pozitive si frumoase! Asadar... nu or sa fie mai mult de 8 motoare...pentru ca dupa aceea nu mai e placere... Si eu nu merg sa stau dupa nimeni...sau invers... Mizez pe oameni care merg de placere...fara viteze, fara teribilisme...scopul este plimbare si relaxare... Dar sa ne intelegem...nici mers incet... ca nu rezist eu psihic -repet!- sa stau dupa nimeni...mai ales ca mie imi place sa stau ultima, ca sa am eu grija de toata ceata lui papuc si sa n-am eu nici o treaba ca-mi sta vreunul in coasta. Oricum, va tin la curent cu traseul. Va doresc sezon moto superb si asfalt uscat! » Post actualizat in 06 Jul 2015 12:46 Si vineri la 8pm ne intalnim la mc donald's. O saptamana buna! » Post actualizat in 08 Jul 2015 10:25 Mamaaaa... Da' va mai inghesuiti mult???? Cred ca pica traseul... L-am facut, dar nu am finante decat pentru aproape jumate... Pana una-alta, duminica la 10.00 plecam pe siriu cu intoarcere pe cheia si oprire de papa la restaurantul ala pe colt pe cheia... Iar vineri ramane la 8 la mc. O zi buna in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Salutare din nou dragilor,.... Dupa o pauza de 2 ani, am revenit in lumea moto ... m-am pricopsit cu un Suzuki SV 650 din 99, si sunt tare multumit de el, abia astept sa va reintalnesc si sa ne plimbam pana golim tot rezervorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Salutare, incerc o intrebare aici, poate am noroc (cu carul). Caut pentru perioada Noiembrie - Martie o locatie (garaj, depozit, w/ever) unde sa pot sa depozitez 2 mobre si sa surubaresc la ele. Imi ajung 15 m2 pentru acest deziderat. Daca stiti cumva de o astfel de oportunitate, please share. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Radu Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 ma poate ajuta si pe mine cineva sa scot doua suruburi rupte din chiuloasa? sau macar o recomandare, unde si pe cine sa contactez. momentan chiuloasa este montata pe motor si as vrea sa nu o dau jos, dar daca va fi nevoie, o voi face ... multumesc anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Salutare ! care-i treaba pe aici ? S-a dezmortit lumea dupa iarna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Salutare! M-am intors si eu in lumea moto si "se intampla' sa locuiesc in Rahova . Observ ca s-a pus praful pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Mitu Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Salutare! George, pe motor... practic de o luna,teoretic...de mic copil, hornet 600, zona prosper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) /index.php?/topic/741342-bucuresti-transfagarasan-bucuresti-8-9-sept-2016/ Dragii mei, ne-am hotarat sa facem o aroganta in timpul saptamanii, ca de luni incep scolile si gradinitele si e ultima sansa pentru o iesire. In weekend mergem sa ne luam copiii de la bunici... Care doreste sa mearga cu noi de maine cu intoarcere vineri pe Transfagarasan, va rog sa ma sunati la 0744340045, Iuliana, sa va dau detaliile. In functie de cati ne strangem pana azi, ora 19.00, o sa va comunic si unde am gasit cazare si la ce preturi. In principiu plecarea va fi la ora 9.00 de la benzinaria Petrom Militari. Timpul se anunta a fi frumos, fara ploaie. Va rog sa aveti motoarele verificate, lanturile unse, cauciucurile catusi de cat bune. Sa aveti echipament si lucruri mai groase... Nu mergem pe viteza, dar nici cu incepatori. Nu ne dam in figuri pe curbe, dar nici nu o lălăim... Mergem pentru relaxare si energizare inainte de inchiderea sezonului. traseul este Bucuresti - Transfagarasan 205 km / 3 h Buc-Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasan http://distanta.ro/b...53255,24.624868 Transfagarasan - Bucuresti 280 km / 4 h Transfagarasan - Cartisoara - Fagaras - Brasov- Valea Prahovei - Ploiesti bucuresti http://distanta.ro/4...90271/bucuresti sau pe cheia 300 km aprox 5 h, sau pe siriu 350 km, 5h jumate Astept sa ma sunati la orice ora pana maine, cand e plecarea... Editat Septembrie 7, 2016 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 mai traieste vreun motociclist din rahova ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Am dat xx-u am avut un fz l-am dat, am avut o husky sm, am dat-o.... acum am doar iju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 stai frate cuminte cu 250-ul !! .... la inaltimea si greutatea ta , nu o sa urce dealul de la Cosbuc !! ) upsss , m-am dat de gol ca inca traiesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Cine-i cunoaste pe baietii care alearga noaptea intre Bragadiru si Rahova pe la giratoriul de la Leroy Merlin ? Toata vara trecuta i-am ascultat seara din terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Sa fie sezon cu asfalt uscat in Rahova! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Va voi privi din masina sezonu asta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulgcris Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 salutare si respect! un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? unitedmoto nu are. cand ne vedem la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) Salut. Caută la dezmembrări. En-ul e cam vechi ca model, dar e model raspandit. Mai exista oricând ebay De exemplu: http://m.ebay.co.uk/itm/1990-90-Kawasaki-Vulcan-EN500-500-Rear-Turn-Signal-Indicator-Right-Left-/291917741865?nav=SEARCH Asta in 2 minute de cautare Editat Mai 9, 2017 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulgcris Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 am gasit semnal cu peripetii in oradea. este aftermarket, dar ok. cand ne vedem la o intalnire la mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 salutare mai este careva pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Vad aproape zilnic mobre in Rahova, probabil nu prea sta lumea pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulgcris Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 cornetu, ilfov, daca este de interes! respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 EU STAU SI LOCUIESC IN ZONA PIATA RAHOVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Tot in zona piata Rahova stau si eu. Stii Mega Image-ul de pe Pucheni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Rahova si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate