julian.smith Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 @ina: io am fost cu vlad alex raluca florinsinca vreo 3 ale caror nume nu le mai retin... am plecat de la petrom de la baneasa p la 9. mai erau unii acolo care plecau spre cheia, dar noi am fost pe siriu... nu stiu daca mai ies cu motoru' anu' asta ca mi-a expirat RCAu' si nu am chef sa dau bani pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Ce facem mutam ora de intilnire de vineri ? S-a facut frig si .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Ce facem mutam ora de intilnire de vineri ?S-a facut frig si .......... 21.00 e cam tirziu oricum... eu am fost de vreo 2 X dar mi s-a parut cam slabutza miscarea in comparatie cu cite motoare vad prin zona... oricum de data asta ajung si eu la intilnire dar de la H 20.00 sper sa mai vin cu cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Ajung si eu vinerea asta, imi este dor de voi si nu v-am mai vazut de un car de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 @ julian.smith .........ai dreptate vad multe motoare in zona dar nu si la intanliri ................eu zic sa stabilim o intanlire in piata Constitutiei a motoristilor din zona dar mai intai sa o mediatizam poate asa se mai lipesc cativa bikeri ( cert este ca unii din ei merg cu grupuri din alte zone , altii nici macar nu stiu de grupul nostru ) am putea sa dam si noi un nume grupului si sa ne intl. mai des ( de cate 2 ori pe sapt ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @ julian.smith .........ai dreptate vad multe motoare in zona dar nu si la intanliri ................eu zic sa stabilim o intanlire in piata Constitutiei a motoristilor din zona dar mai intai sa o mediatizam poate asa se mai lipesc cativa bikeri ( cert este ca unii din ei merg cu grupuri din alte zone , altii nici macar nu stiu de grupul nostru ) am putea sa dam si noi un nume grupului si sa ne intl. mai des ( de cate 2 ori pe sapt ) si daca ne intalnim in piata constitutiei...unde stam sa bem si noi ceva?? ...intreb si eu.... ca idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @inascorpio Mergem cand e festivalul berii asa din <intamplare>... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @inascorpio Mergem cand e festivalul berii asa din <intamplare>... seios, acum, ramine sa ne vedem tot la Mc... era dragutz jos la fintina la carol, dar nici acolo nu prea avem ce bea... de la anu' o sa ne putem vedea la noul mall de la noi din cartier, in sfirsit o sa avem si noi unde sa mergem sa bem suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 foarte tare, sunt invitati si altii sau chopper only? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 O sa-t raspund la aceasta intrebare la Apasu pe 11 octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Super tare! O sa fac tot posibilul sa ajung si eu,desi,pentru mine sezonul s-a incheiat mai repede decat ar trebui. Felicit Chopper Academy pentru toate realizarile lor Ne vedem maine la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 am vazut la petrecere ca este concurs de baut ............Beerbelly ne bagam ?? hai sa vedem cine iese pe locul 2 Ina pe vremuri ne intanleam la Mc apoi ne plimbam prin oras si nimeream noi pe undeva sa bem un suc , acum ne intanlim la Mc. si frecam menta pe acolo vreo 2 ore depanam amintiri din copilarie si dupa aceea plecam la casile' noastre .......oare ce sa intamplat ?? batranetea , plictiseala , uitati-va ce scrie in titlul topicului << gasca care terorizeaza MC.-ul >> sunt de acord dar nu mai terorizam si pe altii ??? P.S. ziceam si eu asa sper ca nu am fost prea brutal .................. nici nu sunt in masura sa reprosez eu ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 dacanu ploua poate mai terorizam si pe altii,macar asa o tura scurta NB all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 @ julian.smith ...........sper !! si da si maine sunt sanse de ploaie si cam frigut 15 grade , abia de sambata dupamasa se mai duce ploaia , asta e nu o sa murim de la putina apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am vazut la petrecere ca este concurs de baut ............Beerbelly ne bagam ?? hai sa vedem cine iese pe locul 2 o sa pierzi prietene ))... luni e ziua cea mare si la mine aflu daca e alba sau neagra... daca dau foc la motor sau daca il scot sa`l plimb wish me luck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 o sa pierzi prietene ))...luni e ziua cea mare si la mine aflu daca e alba sau neagra... daca dau foc la motor sau daca il scot sa`l plimb wish me luck BAFTA MULTA !!! Iti tin pumnii,desi,stangul ma doare (am scos gipsul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 deci atentie ......manusa a fost aruncata pana la eveniment ma antrenez @beerbelly ai grija ce faci ca daca pomovezi tr sa dai de baut , asa ca iti tin pumnii ......succes aaaaaa care veniti azi si cum veniti , calare sau pietoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 maine am examen si ma ... pe mine de frica ... doamne ajuta ... Tatal nostru care esti in ceruri... ... ... ... AMIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 maine am examen si ma ... pe mine de frica ... doamne ajuta ... Tatal nostru care esti in ceruri... ... ... ... AMIN tu sa faci punctajul la sala si sa te tii de ghidon 4 minute...ca o sa spun eu "tatal nostru" pentru tine, ok??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Greu, greu cu invatatul ieroglifelor mai bine manevrai doar teava sau covrigu si gata permisu Nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 maine am examen si ma ... pe mine de frica ... doamne ajuta ... Tatal nostru care esti in ceruri... ... ... ... AMIN BAFTA la examen . Sala e importanta restul e super simplu BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 frate in carte e diferit ca pe strada .... abia astept sa scap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 @ beerbelly deci.......vinerea viitoare tr. sa te prezinti cu permisul altfel ...........nu te servesc astia la Mc !! am auzit ca se roaga lumea pt tine altii iti tin pumnii ....vreau si eu sa te incurajez asa ca iti tin ..........un loc de parcare pt data viitoare ............. azi a fost si pt monstrulet prima plimbare .........i-am aratat Ploiestiul ( nu de alta dar am dormit pana la 14;00 ) ca mai departe nu era timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) @ beerbelly deci.......vinerea viitoare tr. sa te prezinti cu permisul altfel ...........nu te servesc astia la Mc !! am auzit ca se roaga lumea pt tine altii iti tin pumnii ....vreau si eu sa te incurajez asa ca iti tin ..........un loc de parcare pt data viitoare... am fost cu poopy sa-i facem galerie lui beerbelly..... rezultatul.... il las pe el sa va spuna.... ... ... si poze... Editat Septembrie 29, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate