Cristifrig Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Din cite stiu eu odata ce ai avut deja numere provizori si au expirat altele nu mai vezi . Poate sa schimbat legea ! PS. poate reusesc sa trec si eu diseara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ai voie 90 de zile cu numere roshii ... adica le schimbi de 3 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Imi pare rau dar nici asta seara nu pot veni,ce sa-i faci munca,bafta baieti si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Imi pare rau dar nici asta seara nu pot veni,ce sa-i faci munca,bafta baieti si asfalt uscat Dane ti-am pus absenta in catalog,ai cam multe.Daca mai lipsesti o data te duc de urechi la director,asta daca nu aduci scutiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Ok I' andustand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 scutiri = beri ))) frateeeeee mor de ras!!! =))))) http://www.220.ro/Fist_of_Zen_Pofta_mare-113116.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 scutiri = beri ))) frateeeeee mor de ras!!! =))))) http://www.220.ro/Fist_of_Zen_Pofta_mare-113116.html Cand jucam si noi? Chiar sunt curios CUM AR FI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 deocamdata s-a stricat mobra ... vb cand o fi de iesit c a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 c a patit? la prima vedere trebuie schimbat lantzu de distributzie si patinele, pinioanele care transmit miscarea de la motor la roata (sper ca m-am exprimat corect)... si astept sa`mi mai zica ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 mi-am luat numerele, data viitoare vin si eu calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 salut ....acu' sosii' si je de la Te'ncurci , tot ce vreau sa zic ....bine ba nene ca am avut atata minte sa nu plec cu motorul ca o tavaleam (de fapt era alt cuvant ) rau de tot pe ploile de ieri si de azi . care merge in vama ?? (glumeam) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 s-a stricat ba vama =))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) daaaaaaa maaa cica nu mai e ca acum 1 luna !!! nu mai vezi nici un om beat nu mai urla muzica................... ....bla bla..........bla cica mai bine e la Mc la un latte cald .....cica nici vinul fiert nu te incalzeste asa rau !! Editat Octombrie 5, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Din cate am inteles,in Vama o sa se construiasca un mare hotel,asa ca anul asta a fost ultimul an de vamaiotism... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Din cate am inteles,in Vama o sa se construiasca un mare hotel,asa ca anul asta a fost ultimul an de vamaiotism... Poopi ce mai faci?cum mai te simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Poopi ce mai faci?cum mai te simti? Ma simt foarte bine Dan,merci de intrebare Mana ma mai doare foarte putin cand o fortez. A stept sa fac motorul(care e posibil sa nu aiba nimic grav ci doar carena deviata)si sa ies la drum...asta daca o sa fie si vreme prielnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ma simt foarte bine Dan,merci de intrebare Mana ma mai doare foarte putin cand o fortez. A stept sa fac motorul(care e posibil sa nu aiba nimic grav ci doar carena deviata)si sa ies la drum...asta daca o sa fie si vreme prielnica. Da-mi un semn cand vrei sa te apuci de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Merci inca o data Dan. Vineri mai ne vedem la Mc sau mergem direct la Apasu bar,la petrecerea chopper academy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 bre' hotarativa ....calare sau pe jos ?? eu cred ca am sa vin calare ca sunt la regim ..deci nu pot sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Merci inca o data Dan. Vineri mai ne vedem la Mc sau mergem direct la Apasu bar,la petrecerea chopper academy? Sa vedem,dar cred ca ne vom vedea tot la Mc.si pe urma mergem la Apashu,binenteles care vrea. bre' hotarativa ....calare sau pe jos ?? eu cred ca am sa vin calare ca sunt la regim ..deci nu pot sa beau Calare daca nu ploua,daca ploua pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 mai baieti, ar fi frumos daca am putea sa ne facem si noi aparitia acolo la apasu' impreuna... io zic ca am putea sa ne intilnim p la 18.00 la McD si apoi sa mergem la economu' ala io prefer sa vin cu mobra ca nu ma prea trage ata la beute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 eu nu mai pun gura pe bautura (macar pana imi trece durerea de stomac ) asa ca ploua ninge vin calare ........................... @julian.smith..........e prea devreme la 18;00 dar la 19-19;30 ar fi ceva iar pe la 20-20;30 sa mergem la Apasu' chopper-academy .......anu' asta ati scapat usor dar la anul recuperez . si am sa-l provoc si pe beerbelly pt titlul de campion la halbere si sticlism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 eu nu mai pun gura pe bautura (macar pana imi trece durerea de stomac ) asa ca ploua ninge vin calare ........................... @julian.smith..........e prea devreme la 18;00 dar la 19-19;30 ar fi ceva iar pe la 20-20;30 sa mergem la Apasu' Nu cred ca e prea devreme la 18 00 pentru ca petrecerea incepe la 19 00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ok poopy hai sa facem prezenta cine vine la opspe' je julian.smith poopy ............?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate