Joon Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 man daca o gasesc o marit cu amstaff-ul meu Adolf si nu o mai vezi .......................glumeam !!! in zona aia nu cunosc pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 @ a_deea ...............aminteste-mi sa fac cinste cu o cola ...............baieti au mai multe accesorii pt modelul meu decat oricare !!!! ...... Ma bucur ca ti-am fost de folos. Asa e, gasesti tot felul de chestii. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) deea....la tine in cat timp a venit comanda ?? Editat Noiembrie 5, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Eu am avut norocul sa gasesc pe stoc ce aveam nevoie. Ghidon as fi vrut argintiu dar nu am asteptat si l-am luat pe cel de pe stoc care era negru. Habar n-am cat dureaza dar auzisem ca nu foarte mult. Vezi ce zic. ...apropos, cica sparge beerbelly niste bani pe bere cu alcool ca a scapat de antibiotice. Ii facem o vizita neanuntata? Poate avem noroc si mai are si petrecere cu manele la vecini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ...apropos, cica sparge beerbelly niste bani pe bere cu alcool ca a scapat de antibiotice.Ii facem o vizita neanuntata? Poate avem noroc si mai are si petrecere cu manele la vecini. dada ) voi venitzi cu tzigari, suc energizante, cipsuri, brichete si filme .. si dau eu berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 dada ) voi venitzi cu tzigari, suc energizante, cipsuri, brichete si filme .. si dau eu berea berea? adica "the berea", nu? una singura. Huooooooooooooooo, las ca vorbesc sa ai parte numai de manele noptile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) am termopan ))) deci nu le aud )) oricum au zis 2 prieteni ca trec pe la mine ... unu cu ceva "pentru dureri" muahahah L.E. berea adica mai multe... voi le cumparatzi .. eu va dau banii cand ajungetzi cu ele )) NeBAUTE!! Editat Noiembrie 5, 2008 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 dada ) voi venitzi cu tzigari, suc energizante, cipsuri, brichete si filme .. si dau eu berea Si daca esti cuminte aduc eu niste iarba oops...asta trebuia sa ramana secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 iarba !!..............a zis cineva iarba ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ... smoke.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 ... smoke.... a fost poopy pe la tine sau doar esti fericit ca ai tigari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 n-a fost poopy .. au fost altzi prieteni... dar nu are rost conversatzia ca internetu e urmarit *paranoid* ce vreme frumoasa e afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Care veniti maine la Mc? Sau mergem direct la BeerBelly acasa? Sau cel mai bine mergem la Ina ca doar e ziua ei maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 I'm in. Si asa am fost trasa de urechi ca nu prea am venit la intalniri. Profit si eu acum ca peste 3 saptamani schimb cartierul. Hotarati-va ce aveti de gand si dati de stire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 incerc si eu sa ma tarasc pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 incerc si eu sa ma tarasc pana acolo Man daca vrei vin eu si te iau cu roaba de acasa...sau cu caruciorul de butelii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Care veniti maine la Mc? Sau mergem direct la BeerBelly acasa? Sau cel mai bine mergem la Ina ca doar e ziua ei maine Muuultumesc!!!! mai am 2 locuri libere pt sinaia. care isi ia inima in dinti, cu moto sau masina, de azi sau de maine, pana duminica, va astept. masa festiva o sa fie maine seara, la hotel "Palace" din Sinaia. pup! iar luni, 10 noe 2008, de pe la ora 19.00, va astept PE TOTI si PE TOATE (inclusiv Bea, daca citesti) la bar la apashu (in regie, pe strada cu restaurantul shorley si pui de urs, dar mai in fatza si vis-a-vis de ele... adica pe stanga, unde or sa fie motoare parcate. Sa nu veniti cu tort, ca azi e ziua mea si nu mai suflu inca odata si nici cu flori..ca n-am unde sa le iau pe motor Editat Noiembrie 7, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 nice !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Muuultumesc!!!! mai am 2 locuri libere pt sinaia. care isi ia inima in dinti, cu moto sau masina, de azi sau de maine, pana duminica, va astept. masa festiva o sa fie maine seara, la hotel "Palace" din Sinaia. pup! iar luni, 10 noe 2008, de pe la ora 19.00, va astept PE TOTI si PE TOATE (inclusiv Bea, daca citesti) la bar la apashu (in regie, pe strada cu restaurantul shorley si pui de urs, dar mai in fatza si vis-a-vis de ele... adica pe stanga, unde or sa fie motoare parcate. Sa nu veniti cu tort, ca azi e ziua mea si nu mai suflu inca odata si nici cu flori..ca n-am unde sa le iau pe motor LA MULLTI ANI Ina si multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 sa ne traiesti ina sa mor de nu vin doar cu lumanarile ca sa mai sufli o data in ele .. vin cu d-alea de nu se sting ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ma mananca in toba sa ii dau 2 rateuri in hol la liberty mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) idem mai sus Editat Noiembrie 7, 2008 de Donnie Darko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Pe la ce ora?Tot la 19-00? Ca eu in ultimul timp mereu am ajuns prea devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ce ai poopy .....20 p.s. ....................e frig bai care ai vin fiert ?? tot mc. sau ceva plimbare prin Liberti .........ca inca nu l-am dezvirginat !!! si mai e ceva .............inca ceva ................la multi ani , sa ne traiesti mai Ina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 deci eu tot le dau un rateu in hol, macar unu biologic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate