Joon Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 sa ne anunti inainte sa evacuam cladirea ....... v-am spus eu ca e magnet pt teroristi ?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ai grija sa nu te scapi si tu ca iese dezastru ecologic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 io zic sa stabilim o zi in care sa mancam totzi fasole si sa ne postam in locuri strategice in mall si sa dam niste "rateuri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 eu tocmai am mancat, ce fac, mai tin pana in ziua aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 stai sa inchid geamul..... ACUMA FACI CE VREI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ti-ai luat locuintza langa mall mane? meserie, sper sa nu dea astaia cu bomba prea mare sa iti sparga geamurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) ti-ai luat locuintza langa mall mane? meserie, sper sa nu dea astaia cu bomba prea mare sa iti sparga geamurile ma mananca in toba sa ii dau 2 rateuri in hol la liberty mall cu motoru tau care mananca numai fasole (vecinii stie de ce ) Editat Noiembrie 9, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 care vii diseara la apasu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ureaza-i Inei , la multi ani ....si din partea mea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 azi mi-au scos firele de pe genunchi si ghipsu de pe el ... sambata glezna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ai ma baga niste poze cu fapta si rezultatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) poze AICI Editat Noiembrie 11, 2008 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 poze AICI Bai frate da ti-ai ratat cariera de balerin cu buboiu ala pe genunchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ti-au pus fermoar acolo ............ca sa introduci protectia de genunchi ?? ...... acum serios man arata destul de naspa ........................eplileaza-te P.S. ....de doua zile mananc fasole................. ma pregatesc pt vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 stati asa ca sambata seara o sa vina si poze cu glezna LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Azi la Mc vine cineva?...Ca data trecuta ati chiulit cam multi Azi la Mc vine cineva?...Ca data trecuta ati chiulit cam multi *a-ti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 JE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melcutzuok Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 SALUT! SUNT GABI; LOCUIESC PE ANTIAERIANA SI AM AVUT SI EU O HONDA CBR600 F3 (PE CARE PROBABIL ATZI VAZUTO LA PEDRO INAINTE SA PLECE). ERAM CURIOS DAK MAI EXISTA GASCA DE LA Mc? (bum bum mai esti pe frecventza? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 anyone alive out there ............................!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 nu LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 se vede !!! ati fost careva vineri la Mc-ride !!! ...............am vrut sa vin dar am crezut ca bantui de unul singur pe acolo ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 nu cred ca a fost nimeni LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Nici eu nu am reusit sa ajung...am dormit toata ziua vineri,dealtfel in fiecare zi dorm ca noaptea am treburi Si ca sa ma laud,ma-m lasat de fumat de cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 mai bine te lasai de cola si energizante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 am trecut eu bah sictiritilor si normal ca am stat cu paznicul de la mec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate