Joon Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 pupila ........sper ca iti faci si tu mobra pana isi ia , baiatul meu carnetul P.S...........era si timpul TOMASTYGER !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Inna insanatosire grabnica, in numai o saptamana 3 prieteni au facut accident cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 asl pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Hai ca vineri apar si eu..... N'am mai venit de anu trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 pupila ........sper ca iti faci si tu mobra pana isi ia , baiatul meu carnetul P.S...........era si timpul TOMASTYGER !!!! Sper maine sa-l fac...Macar pana daca nu si asigurarea... I.T.P. ul ramane pe alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 pupila ........sper ca iti faci si tu mobra pana isi ia , baiatul meu carnetul P.S...........era si timpul TOMASTYGER !!!! Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 bine ca va merge voua mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 bine ca va merge voua mobrele Man...mie si pe pana-mi merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 bai , eu nu ma laudam ca imi merge , dar Pupila ne ameninta de mult cu plimbarea aia !!!! ................zii tu baiatul lui Dan sari aici in ajutor ca sunt astia de beregata mea P.S. cand dai examenul ?? .......gata cu bautura drogurile , pierdut nopti prin cluburi !!! ( acum ma laudam , amintiri din copilarie ......he .....heee ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 bai , eu nu ma laudam ca imi merge , dar Pupila ne ameninta de mult cu plimbarea aia !!!! [/quote Lasa man...ce a fost greu a trecut(iarna adica) Nu vreau decat sa fie gata pana de 1 mai,sa plec la mare motorizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 bai , eu nu ma laudam ca imi merge , dar Pupila ne ameninta de mult cu plimbarea aia !!!! ................zii tu baiatul lui Dan sari aici in ajutor ca sunt astia de beregata mea P.S. cand dai examenul ?? .......gata cu bautura drogurile , pierdut nopti prin cluburi !!! ( acum ma laudam , amintiri din copilarie ......he .....heee ) da adolf cum sa nu sar eu in jutorul tau .........examenu teoretic il dau vineri si poligonu pe 29 ........acum se speram ca il iau..........ca dak nu dorm pe pres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 bafta, chestii, trestii socoteli .... n-ai cum sa nu iei daca invetzi si te pregatesti... bla bla avem incredere in tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 nu ne dezamagii .......!!! avem incredere in tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 nu ne dezamagii .......!!! avem incredere in tine Multam.......... TO BE CONTINUE!!! Poate ne vedem maine la mec bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Maine nu stiu daca ajung la Mc,dar daca ajung si nu e nimeni,va sun ca de obicei BAFTA MAINE THOMAS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Acum 2 minute m-a sunat Thomas si a luat sala...Pe 29 are poligonul,mergem sa-l sustinem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Acum 2 minute m-a sunat Thomas si a luat sala...Pe 29 are poligonul,mergem sa-l sustinem? Ms man sper sa vi pe 29........dupa aia mergem la o bauta dak il iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 pe 29 nush daca o sa mai fim in bucuresti ... da daca sunt vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Imi cer scuze tuturor celor care m-au sunat de la Mc,dar dormeam si telefonul era pe silentios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 L.E. Paste fericit pentru cei ce-i ating sarbatorile...Pentru restul pretext de betie crancena fara mahmureala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 am trecut aseara pe la 21;30 la Mc .......era pustiu !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 sa va sparg la oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Paste Fericit tuturor bikerilor si in special la "Gasca care terorizeaza Mc'-ul" ..............Sa pasteti fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 pe mine ma paste o mahmureala .......!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate