Pupila Dilatata Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Sarbatori fericite, un an nou cat mai bun si ce se mai minte in perioada asta a anului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Sarbatori fericite la toate lumili si la anul cand venim sanatosi sa ne gasim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sarbatori fericite la toate lumili si la anul cand venim sanatosi sa ne gasim Va doresc "Craciun Fericit!" la toti si sa stiti ca imi e tare dor de voi!!! Multa sanatate, ca de asta avem nevoie toti, in special noi, ca suntem in spital... se pare ca micul motociclist a luat o viroza, peste sensibilitatea pe care o avea cu respiratia... asa ca ma rog sa se refaca cat mai repede, sa ajungem iar acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Va doresc "Craciun Fericit!" la toti si sa stiti ca imi e tare dor de voi!!!Multa sanatate, ca de asta avem nevoie toti, in special noi, ca suntem in spital... se pare ca micul motociclist a luat o viroza, peste sensibilitatea pe care o avea cu respiratia... asa ca ma rog sa se refaca cat mai repede, sa ajungem iar acasa. Multa santatate juniorului! Cand ajungi acasa, da un semn si daca scap si eu de raceala, iti fac o vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sarbatori Fericite bha... motociclistilor.... multa sanatate tuturor in special lu' ala mic a lu' Ina... si voua un an nou mai bun decat cel ce se incheie..... sa ne auzim/vedem cu bine... Avetzi grija de voi... Si luatzi-va permise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbll Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Craciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Va doresc "Craciun Fericit!" la toti si sa stiti ca imi e tare dor de voi!!!Multa sanatate, ca de asta avem nevoie toti, in special noi, ca suntem in spital... se pare ca micul motociclist a luat o viroza, peste sensibilitatea pe care o avea cu respiratia... asa ca ma rog sa se refaca cat mai repede, sa ajungem iar acasa. Ina si Cata o sa fac si eu niste rugaciuni impreuna cu Lili ptr. sanatatea juniorului si va uram in continuare insanatosire rapida si sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede juniorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) @ INA ......... stiu prea bine prin ce treci iar daca ai nevoie de ajutor , un sfat , o lamurire ........nu ezita sa apelezi la noi mai ales ca vom fi vecini in curand !! ca tot venii vorba , daca stiti careva vreo garsoniera de inchiriat in zona Parc Sebastian va rog dati de stire !!! La Muti Ani la toti Editat Decembrie 30, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Un an nou fercit va doresc si multi altii, dupa 2010 la rand...Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, atat voua cat si motoarelor voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Vand carucior, copil, tzatza, toate 3 la preturi rezonabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) dezmembrez maini , picioare si fete , la preturi rezonabile !!! vand prezervativ ..... putin folosit dar ca nou !! Editat Ianuarie 2, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Vineri, facem prima adunare din anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 vand hamburgher, cartofi prajiti si cola fara taxa fastfood absolut noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 vand hamburgher, cartofi prajiti si cola fara taxa fastfood absolut noi Nu cumpar...M-am adaptat la criza si mananc doar de la second-hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Nu cumpar...M-am adaptat la criza si mananc doar de la second-hand deci ai bani de second hand .........io mananc doar de post ....NEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 La multi ani si multa sanatate pe anul asta. Care poate sa ma ajute si pe mine cu un capac de motor pentru un suzuki gsxf 600 ala care scrie suzuki pe el. http://www.motoscuter.ro/ro/shop/imgprod/capac%20gsxf2.JPG asta e capacul. Mesaj completat vineri vine careva? eu o sa vin si poate si pittbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 La multi ani si multa sanatate pe anul asta. Care poate sa ma ajute si pe mine cu un capac de motor pentru un suzuki gsxf 600 ala care scrie suzuki pe el. http://www.motoscuter.ro/ro/shop/imgprod/capac%20gsxf2.JPG asta e capacul.Mesaj completat vineri vine careva? eu o sa vin si poate si pittbul mane' ....iete pacilea , io zic sa suni mai intai la baieti daca au in stoc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Sal. Am sunat dar nu mai au in stoc. am apelat aici ca poate gasesc pe cineva dispus sa imi dea un capac ) (de motor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Vineri ma prezint si eu la Mc...Sper sa nu fiu singurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Vineri ma prezint si eu la Mc...Sper sa nu fiu singurul. si eu la fel ........haideti bre' sa facem prezenta pe anul asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 vin si eu dar sa imi spuneti pe la ce ora. sal cei care stau pe mes poate sa imi bage id-ul macks_evl . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Azi, la orele 20:00 la Mc...Cine nu vine, po-a sa stea si acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 iar a nins .......... iar o luam de la capat cu asteptatul zilelor frumose si uscate de vara !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 iar a nins .......... iar o luam de la capat cu asteptatul zilelor frumose si uscate de vara !!!!! parca in ciuda noastra ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate