Pupila Dilatata Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Sa-mi bag shutu-n ea zapada...Nu o ma suport! Cred ca plec spre Hawaii pe jos, mai nasol ca e si de inotat si nu stiu Are careva o barca gomflabila de imprumutat? Promit sa o trimit inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 si tocmai cand mi-am facut si eu motorul ninge ce naspa urasc zapada. abia asteptam sa ma plimb si acum a lovit ninsoarea dar lasa ca vine ea primavara sau vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Dragii mei, LA MULTI ANI!!!!!!! sa va aduca anul asta multa sanatate, fericire (una, doua, cate vreti...) si daca va mai doriti cate ceva, sa vi se implineasca! Eu pot spune ca am reusit sa il pun pe pitic pe picioare si pe mine...si pe Catalin (ca in timpul asta el a fost neglijat si din gras ce era, s-a ascutit si mai rau)... Dupa Craciunul din spital, am ajuns cu bine acasa, dar au inceput mucii sa vina pe tzeava si iar du-te la policlinica de data asta... si iar am stat o saptamana cu piticul pe antibiotice si aerosoli si lavaj cu ser fiziologic si pufuri in nas... Si iar l-am pus pe picioare! Luni am mers la vaccin si control...si uite inca 2 zile cu temperatura... Asa ca va rog sa ma intelegeti ca n-am avut timp sa merg pana in sufragerie si sa deschid netul si sa va dau de veste ca mai traim. Stiu insa ca voi intelegeti si ca va ganditi la mine in continuare si ca va e dor de mine, asa-i? Pentru ca imi e foarte dor de voi toti!!! Nu mai zic de motoare sau alte vise... motoare....plimbari... munte... mare... ahhhhhhhhhhhhh.... Ma rog la Dumnezeu sa fie piticul sanatos si cand o face 6 luni sa-l predau o saptamana (cu proces-verbal de predare-primire in regula, jur!) la ai mei...si s-o intindem undeva o saptamana.... Iar daca eu nu-mi repar motorul, s-ar putea sa va dispara voua cel din dotare in perioada aia.... Pana una-alta, mie imi place ca ninge...in situatia mea... adica de ce voi sa aveti timp frumos si sa va plimbati asa, in nesimtire, iar eu sa stau in casa? Cum nu e corect asa ceva, uite ca vremea tine cu mine si ninge... si ninge... si ninge cate-un fulg... acum a stat (fir-ar sa fie!). Oricum, daca voi nu veniti la mine, o sa va onoram noi cu prezenta... sau poate vineri chiar ne intalnim la mc donald's (ca acum sunt 2 dublu hamburgeri la 10 lei) sa va fac cinste. Asta asa, de Anul Nou. Pentru ca pentru cel mic si voinic am sa va invit personal in alta zi si nu numai la un amarat de hamburger. Si inca odata LA MULTI ANI!!!! PE ANUL ACESTA SI SA NE AUZIM CAT MAI CURAND, SANATOSI CU TOTII!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 @Ina Cand e piciul sanatos si putem sa-l vizitam, da-ne un semn. Ne e dor si noua de tine si cred ca ai sughitat in ultimul timp, ca am tot vorbit de tine Sanatate multa piciului, tie si proaspatului tatic! Va pupa Poopy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 @Ina Cand e piciul sanatos si putem sa-l vizitam, da-ne un semn. Ne e dor si noua de tine si cred ca ai sughitat in ultimul timp, ca am tot vorbit de tine Sanatate multa piciului, tie si proaspatului tatic! Va pupa Poopy. Sau puteai sa zici : ,,Va Poopy pupa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Sau puteai sa zici : ,,Va Poopy pupa" Suna scarbos asa Deja e joi...Deci, cine vine maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 LA MULTI ANI va doresc tuturor! INA sa va traiasca "PICIUL".Sunt convins ca este deja "motorizat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 La multzi ani Ina.... multa sanatate.... alea alea...:* Azi??? ceva uameni la Mc?? avetzi grija de voi:) Nu facetzi Wheelie... duare ca dreaq..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Azi??? ceva uameni la Mc?? Nu facetzi Wheelie... duare ca dreaq..... Azi la Mc vin si eu, dar nu stau mult... Te doare pe tine man, ca mergi incredibil de obraznic, cu un motor si mai obraznic Mesaj completat Eu nu mai ajung la Mc in seara asta...A intervenit ceva neprevazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Propuneri va rog pentru un loc de intalnire la MALL la noi in cartier mai ales iarna. Eu asa cred ca ne vom stange mai multi.Popy te salut deocamdata aici si sper data viitoare "live".ADOLF nu mai fii asa carcotas.Unde esti BEER?Nu ai mai postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 @ Pytycu-Si eu te salut! Vad ca incet-incet, topicul a prins iar viata si cred ca o sa inceapa sa vina din ce in ce mai multa lume. Mie la Mc sau la Mall, mi-e tot una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 da ma a prins viata , incep sa cred ca ati ramas someri de aveti timp sa postati .... @ PYTYCU65 ........ooooops i did'it again !!!!! bai .....m-am apucat sa-mi tunez saniuta , azi am sa -i fac un airbrush !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Spor la <tunat> man...Eu de doua zile stau cu mintea la <prajitor>. Acum incep sa-mi revin si nu e deloc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 deci esti bine !!! ca frumos nu era nici inainte sa iti prajesti creierul .........!!!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 deci esti bine !!! ca frumos nu era nici inainte sa iti prajesti creierul .........!!!! :lol: Nu, dar era tare frumos cand era prajit creierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hory84 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 multi motoristi pe langa mine si eu nici nu stiam, mai baga-ti un id acolo : hory84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Ahh, am uitat sa dau si eu idul de mess Zona Ferentari....alexxandru123 Mesaj completat Ahh, am uitat sa dau si eu idul de mess Zona Ferentari....alexxandru123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Vineri facem prezenta? Hai draq sa ne strangem mai multi si sa planificam ceva pt primavara. Ti-am dat add, Hory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hory84 Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 ok am vz sa va mai bag in lista noi suntem vreo 5 motoare la bloc dar nu am iesit pe la Mc de la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 sal. am luat si eu id-urile si le-am bagat. poate ne strangem si noi mai multi in vinerea asta. Eu vin sigur. Am vazut ca geo are piciorul in cuie... gheatza asta la naiba cu ea... hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 hai k am mai luat si eu niste id-uri de la astia mai noi pe forum si sper sa ajung si eu vineri... nu v-am mai vazut de mult... nu ca mi-ar fi dor de voi ) asa ca hai cu reuniunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Vb lu' Poopy ,,cavou' ma-sii de vreme" si ,,fmm de vreme" de la mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 ip nu v-am lasat id-u meu ? .. lucian.matra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 N-am mai iesit din casa de joi si nici nu cred ca mai ies pana vineri...Mi-e scarab de frigul de afara, mi-e cam rau si vreau sa ma imbat. Daca postez aberatii ceva mai tarziu, ori sunt beat, ori cine stie ce draq am fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 se mai incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate