Luchian_maxi Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 YZF R1 2004 Vs. Hayabysa 2004 , nemodificate , de uzina !!! ce parere aveti , care face la liniutza ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luchian_maxi Postat Septembrie 17, 2004 Autor Share Postat Septembrie 17, 2004 hayabusa pardon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_Demon Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 R1 Binenteles Dar Sper Sa Nu Ajungem Pana La Turbo Busa ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzone Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 YZF R1 2004 Vs. Hayabysa 2004 , nemodificate , de uzina !!! ce parere aveti , care face la liniutza ?! aaaa .... Busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 eu cred ca daca ambii piloti sint de aceeasi "valoare" la liniute orice model de 1000cmc aparut in 2004 face busa ...chiar si 1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 R1 !!! Parerea mea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 am si eu o intrebare: il face tarzan pe omul paianjen? astept raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 am si eu o intrebare: il face tarzan pe omul paianjen? astept raspuns! Nu conteaza mah, amandoi iau cafteala de la BruceLee si Chikicean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Aici cred ca e raspunsul deci... Busa rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Kawasaki ZX10R este mai rapida ca Busa la liniuta dar Busa este cea mai complexa motocicleta all aruond din lume si cea mai rapida : . Daca ar fii dupa ceva teste si ZX12R e mai rapid ca busa la acc dar nu inseamna ca stabilitarea pe firaj si feelingul se compara intre cele 2. Eu sunt fan convins Kawasaki (Power King) dar Busa e alta clasa de motor. In viata de zi cu zi Busa va fi mult mai rapida decit R1 pentru ca pe drum nu sunt conditii de circuit. Oricum mai incercati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 5, 2004 Share Postat Octombrie 5, 2004 Zahei,dar Xena o indoaie cu bataia pe femeia bionica? aa,da..busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 aa,da..busa! din ciclul " alexandra mutu va vorbeste despre motociclete" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 ca tot veni vorba de hayabusa ))) TREBUIE SA O '' FACA '' PE frumoasa r1 n-are cum. nu se poate sa se intample asa ceva , nu pot sa cred ! ar fi cosmarul meu si daca tot e mai tare r1 , o faci turbo pe sexoasa hayabusa si tot ESTEEEE mai buna! pareerea mea ca fan inrait , si bolnav dupa hayabusa (sper sa am una la pastele cailor ,la 900 de ani ........) ciaosi_totusi_hayabusa..........for_life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 din ciclul " alexandra mutu va vorbeste despre motociclete" muta doar face poza cu ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate