Sari la conținut

Feroce

INACTIV
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Feroce

  1. Mi-e rusine ca sila in acelasi timp ca sunt motociclist !!! Nu pot sa zic decat ca sunt niste animale - betivi - pleava societatii de la ei si vin la noi sa se dea mari !!! RUSINEEEEEEE !!! :
  2. Hmmmmmmmmm !!! Eu cred ca baiatul ala e putin cam nebun sau nu gandeste deloc !!! Oricum e bestial ce poate sa faca !!! Si nu cred a citit vreodata regulile de circulatie (nici macar nu cred ca a auzit ca exista asa ceva) !!! E bestial filmu' !!! Unde gasesc GR1 si GR3 ???
  3. Vin si io !!! Vin si io !!!
  4. Feroce

    R6 2005

    Huuuuuuuuuuuuuuu !!! Te invidiez !!!
  5. Vin si io !!! Nu cunosc pe nimeni dar ma bag io in seama cu voi !!!
  6. A fost super marfa ba baieti !!! mie unu mi-a placut si m-am distrat la greu !!! Traiasca tovarasii care au motorete de cross ca io cu a mea nu am putut sa fac nimik !!! Intr-un cuvant a fost BETON !!!
  7. Ahaaaa gata stiu !!! Si pe la ce ora va intalniti voi acolo ? ma primiti si pe mine ?
  8. Am si eu o intrebare !!! Imi pare foarte cunoscut numele dar nu stiu de unde !!! Unde este ETRUSCO ???
  9. Hmmmmmm !!! As veni si eu dar na ca am o problema !!! De fapt 2 : 1 Tocmai mi sa rupt cablul de ambreiaj si nu gasesc (dar cred ca o sa iau unu de la bicicleta lu' nepotamiu' pana gasesc) 2 Sa mor de mai am vreun banut si banii ii iau abia maine. Dar nu asta e problema --> problema e ca nu mai am nici benzina -vreo 3 litri max- !!! Asta e poate sapt viitoare !!!
  10. Ba nene nu ma luati in nume de rau dar sunteti cu totii niste tampiti. Va certati degeaba pe niste subiecte neintemeiate.(parerea mea). Ala e mai tare, ala e mai bun, ala e mai jmjmecher (cu 2 de "jm")-(acum vor aparea altii care se vor lega de gramatica mea - si de aici alte polemici), lasatii fratilor pe toti asa cum sunt si haideti la o plimbare ca e frumos afara. Nu conteaza cine si cum organizeaza o intalnire - ideea este ca are vointa si ca vrea sa faca ceva bun si frumos. Deci sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri posibile, sa ne distram, sa bem ca porcii si sa vedem cine e cel mai tare dupa vreo 10 beri la bord - o sa zica ca s-a intrecut cu Rossi si l-a facut muci. Asta conteaza - DISTRACTIA nene. Si sa nu-mi spuneti mie ca daca mergi pe drum si vezi un motociclist pe marginea soselei cu probleme mai intai il intrebi din ce club face parte ca sa stii daca il ajuti sau nu ( chiar daca nu poti suferi clubul respectiv mai intai de toate esti om ). P.S. Haideti ca v-am dat si io cateva subiecte de cearta. Cine se incumeta ? Respect.
  11. Feroce

    Ce E De Facut?

    Si eu am votat 4 . Cred ca ar fi o treaba buna cu fluturasii . Daca se infiinteaza ceva anuntati-ma si pe mine. Ma ofer si eu VOLUNTAR in acesta actiune . Si daca nu sunt bani s-ar putea face o cheta de la motociclisti. Fiecare sa dea cat vrea sau cat are ( dupa posibilitati ) , cred ca ar fi o idee buna ( parerea mea ). Daca ar da fiecare motociclist in parte 20-30 mii lei s-ar strange destui bani pt fluturasi (parerea mea).
  12. Spatiu de manevra cred eu ca se refera si la franare. Cred ca m-am exprimat corect , nu avea rost sa ma mai intind la vorba. P.S. : Nu am zis ca nu a fost vina mea
  13. Stiam faza cu telescopul , dar am inteles ca DR-urile sunt putin mai joase decat Tuareg. Oricum va multumesc pt sfaturi. Acum tre sa scap de FZ si sa caut un DR bun.
  14. Primul meu accident l-am avut acum vreo trei ani ( nu aveam permis - l-am luat abia anul trecut ) cu un scuter Yamaha destul de puternic , avea 130 km/h in bord , era al unui prieten ( nu era prima oara cand ma urcam pe el ) , ma urc pe el , eram langa bordura , si cand sa plec accelerez prea tare si in secunda urmatoare ma trezesc lipit cu partea stanga de gard , am mers lipit de gard cam vreo 3 metri , eram in tricou si pantaloni scurti , credeti-ma eram plin de sange pe umar, antebrat, genunchi, glezna. Ce sa zic varza eram , vreo 2-3 zile abia m-am miscat. Gardul era din bare de platband plin de rugina !!! Alt accident - de data asta in trafic cu motoru - l-am suferit acum 3 saptamani. Eram pe colentina la intersectia cu Fundeni mergand spre Voluntari. Dupa ce trec de semafor si statia de tramvai aveam in fata la cca 6-7 metri o masina care franeaza brusc , oprindu-se in 1-2 metri. Viteza maxima era cam 30-40 km/h ( si eram in acceleratie), in stanga aveam tramvai in dreapta aveam troleibuz, ma duc pe frana cu ambele roti inghetate exact in bara lui. Impactul ma proiecteaza peste motor lovindu-ma cu capul de potbagajul masinii (traiasca cel care a inventat castile), dar mai dureros a fost ca m-am lovit cu stiti voi ce de rezervor. Avarii am avut decat eu - aripa de la roata de fata - in rest nimic grav, ceva zgarieturi la carena dreapta. Ce am invatat din asta ? Inainte sa dau in acceleratie ma asigur daca am loc de manevre !!! P.S. : Nashu'le niciodata sa nu spui niciodata !!!
  15. Feroce

    Yamaha R6 In Bucuresti

    Intotdeauna martorii care vad un accident in care e implicata o motocicleta o sa zica, ca cel care era la ghidonul ei "gonea nebuneste" !!! Si asta pt ca sunt necunoscatori si cand aud tobele cum urla, chiar si la 50km/h, o sa zica " doamne ce viteza avea nebunul ala". Asa am patit si eu acum 3 saptamani cand am intrat in un dobitoc care a zis ca tre sa franeze neaparat ,eu fiind in spatele lui la cca 6-7 metri, nici eu nici motoru nu am patit nimik , doar ca l-am culcat pe dreapta si eu m-am lovit acolo unde barbatilor nu le place sa fie loviti, aveam maxim 30-40 km/h, iar martorii au inceput sa vocifereze ca vezi doamne ce viteza aveam eu si cum goneam. Asta e SHIT HAPPENDS cand te astepti mai putin. Bine ca nu au patit cei 2 nimik.
  16. Feroce

    weekend maro

    zahei are dreptate eu am vazut accidentul suferit de Ramiro Smeu - odihneasca-se in pace - si de la otopeni pana acasa am mers cu 50 km/h . Soferii inca nu s-au obisnuit cu noi si nici nu se vor obisnui prea curand, de aceea se intampla toate astea. PACAT.
  17. Da dar chestia este ca eu am 1.70 inaltime si Tuareg este cam inalta pt mine. Stau pe varfuri si nu e prea bine. (parerea mea)
  18. De asta vara am un FZ 250 , dar parca ma trage ata sa ma dau pe enduro si nu prea stiu ce sa-mi iau pt inceput. Ma gandesc la un DR 350. Ceva sfaturi si pareri daca se poate pt un viitor endurist. Va multzumesc anticipat.
  19. Asta-i buna rau .... Te intreaba cineva cati cai are motoru: 2 sobolani putere ...
  20. E mica, e sexy, e frumoasa si ma duce unde vreau. O iubesc !!!
×
×
  • Creează nouă...