Qaz Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Mda, si eu am uitat... 0747.085.285 YM: tik2qaz Ne vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Intre MC Brancoveanu si gura de metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Unde trebuie sa vin? Ma gandeam ca vrei sa vii si la intalniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 La ce ora? Ora 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 eu am id si nr tel in semnatura fug acum spre voi sper sa va mai prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ultraviolet Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Scuze, data vitoare o sa anunt, nu credeam ca sunt enduristi in club. Din pacate am patit-o: /index.php?showtopic=239228 Acum moto e pe butuci in slobozia. Stie cineva pe unde pot gasi camere fata de 21 pentru DR-ul meu ? camere de 21 gasesti la Motomania in Pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 am ajuns la 8 si nu mai era nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 am ajuns la 8 si nu mai era nimeni tocmai de asta ne intalnim la 19...la 8 plecam spre o terasa. EU de exemplu am venit la 18:30 si am stat vreo ora jumate pe acolo. Iti dai seama ca mi se luase de cat am stat. Incearca sa ajungi data viitoare mai devreme sau daca vrei sa cunosti o parte din noi vino miercuri la arc, daca nu te asteptam data viitoare la mc pana in 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 la arc vin de 3 saptamani miercuri trageti-ma si voi de maneca sunt usor de identificat! nu mai are nimeni freewind acolo are si un afis mare pe "parbriz " cu "de vanzare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) la arc vin de 3 saptamani miercuri trageti-ma si voi de maneca sunt usor de identificat! nu mai are nimeni freewind acolo are si un afis mare pe "parbriz " cu "de vanzare" Am un client pentru motorul tau. Cauta-ma. In alta ordine de idei. Am devenit distribuitor pentru MOTUL si K&N in Romania. Super preturi. Daca va trebuie..... ID mess: klauss_h Inclusiv sprayuri de curatat si uns lantul. Editat Iulie 30, 2008 de Klahan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Veniti azi la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Veniti azi la arc ? Sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 cineva pe aici care sa ma ajute cu problema din semnatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Cine se anunta pentru intalnirea de maine de la MC? Si spuneti si voi orele la care ajungeti sa nu mai stau iar sa astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Eu sunt incert deocamdata. Vedem pana maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Shi eu voi veni..la 19.00 ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Sorin. 0763197699 mess: soringabrielro. Data viitoare promit ca vin si yo. Momentan tre' sa-mi schimb cauciucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Tenteaza pe cineva maine o excursie la Veliko Tarnovo in Bulgaria. Cica sunt vreo 180 de km pana acolo , iar la destinatie viziatam o cetate ... papam ceva, light de duminica. Pentru amatorii de asa ceva ma gasiti la tel 0723679104. Daca se strange un grup de minim 2 plecam maine dim de la OMV eroii revolutiei. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Cineva pe la arc diseara? La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Cineva pe la arc diseara? La ce ora? Da pe la 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 se intampla ceva diseara ? vine cineva la mac la 19 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 eu vin. ajung pana in 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 eu vin. ajung pana in 19.00 aha deci suntem 2 ... vedem pe unde mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din zona voastra ar vrea sa isi ia o motoreta super tare ....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 promit k vinerea care vine dau si io pacolo ce bine e sa ai doua domicilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate