Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

camere de 21 gasesti la Motomania in Pipera.

Multumesc, nu mai e nevoie, vand motorul ca am nevoie de bani, sunt imobilizat la pat, se pare ca pierd sezonul asta si poate cel de la anul. A dat o vaca peste mine, nu a respectat cedeaza trecerea. Imi pare rau ca n-am apucat sa va cunosc, poate anul viitor cand o sa iau un moto ceva mai mic, cu 3 tije in picior nu cred ca mai pot stapani vacutza mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am venit degeaba la 19:00 la MC. Nu s-a prezentat nimeni ...... Lipsa de seriozitate :P

Salut,

nu fi suparat...dar vinerea este intalnirea...se pare ca ai ajuns cu o zi mai devreme :makeout:.

Te asteptam maine, fara gluma...

Sa ai asfalt uscat

Link spre comentariu

Vizitator Kosh
Multumesc, nu mai e nevoie, vand motorul ca am nevoie de bani, sunt imobilizat la pat, se pare ca pierd sezonul asta si poate cel de la anul. A dat o vaca peste mine, nu a respectat cedeaza trecerea. Imi pare rau ca n-am apucat sa va cunosc, poate anul viitor cand o sa iau un moto ceva mai mic, cu 3 tije in picior nu cred ca mai pot stapani vacutza mea.

Imi pare rau sa aud asta.

Insanatosire grabnica si fara sechele.

:scratch:

Link spre comentariu

Io inca in lucru spre a deveni motociclista dar cu spiritul si inima langa voi...

Deocamdata doar cu bicla si ... conserva :scratch: - dar doar deocamdata

te asteptam vineri ora 19:00 la mc-ul de la brancoveanu cu bicla :kali:

Link spre comentariu

Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Insanatosire grabnica. :scratch:

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Scuze ca intru peste subiectele voastre interne :bounce: dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008

Va asteptam cu placere!

Link spre comentariu

"Cineva" vine MEREU, intrebarea este daca vi TU in seara asta ! :bounce:

Din pacate ... desi plecata inspre voi ... n-am mai reusit sa ajung ... traficul si serviciul n-au tinut cu mine. Dar daca asa se pune problema ... atunci cu siguranta ne vedem.

Multumesc :D) si imi pare rau ca am ratat vinerea asta :rock:(((

Link spre comentariu

Salut. Vad ca nu mai da nimeni nici un semn pe aici de vreo 2 saptamani. Acum ca a trecut caldura cea mare a venit vremea de plimbare :bounce: Daca vrea cineva sa iasa sa anunte.

Link spre comentariu

Salut. Vad ca nu mai da nimeni nici un semn pe aici de vreo 2 saptamani. Acum ca a trecut caldura cea mare a venit vremea de plimbare :cheers: Daca vrea cineva sa iasa sa anunte.

Cine vrea sa iasa sa anunte pe cine ?

Link spre comentariu

Salut. Vad ca nu mai da nimeni nici un semn pe aici de vreo 2 saptamani. Acum ca a trecut caldura cea mare a venit vremea de plimbare :banana: Daca vrea cineva sa iasa sa anunte.

Iesirile se anunta pe forumul BERCENARI-lor, aici se poarta discutii mai generale. Daca esti interesat si esti si Bercenar (dar nu neaparat!) viziteaza http://forum.bercenari.ro sa ne cunoastem mai bine! :cheers:

Link spre comentariu

Address Not Found

Firefox can't find the server at forum.bercenari.ro. :cheers:

corect este : forum.bercenarii.ro

Address Not Found

Firefox can't find the server at forum.bercenari.ro. :banana:

corect este : forum.bercenarii.ro

Link spre comentariu

Vizitator Kosh
Se poate aplica si la motociclism, iar multi dintre noi suntem si conducatori auto aka conservari.

http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se-fac...anie/index.html

:cheers:

Pentru astfel de campanii ne trebuie si oamenii care sa le inteleaga. Prea multi nu constientizeaza ca li se poate intampla lor si considera ca ceea ce se vede la tv e regizat/exagerat pentru a mari impactul vizual.

Din pacate, pentru ei realitatea este aceeasi... 

Editat de Kosh
Link spre comentariu