euforiu Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 are careva 2 carje de imprumutat pentru o saptamana? Se pare ca pe jos nu stiu sa merg. Mi-am luxat piciorul pe scari. Tre' sa-ti repari motoru neaparat, se pare ca esti mai safe pe 2roti decat pe 2 picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Ce facusi coane, te-ai mutat in cartier? yep, new in town Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teoo Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Multumim Kosh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 bagam duminica o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 daca e vreme buna ar merge o tura cheia+siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ati vazut-o pe asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 O luna si jumatate de distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 O luna si jumatate de distractie Si cica motociclismul e periculos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Baga tetris Alexe! Ce sa zic... insanatosire grabnica... si fara urmari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 O luna si jumatate de distractie Pai deh, bro ... daca cobori scari fara echipament si cu anvelopele reci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Si mi-a zis cineva ca e periculos mersul pe jos si nu l-am crezut, dar acum incep sa-l cred!! Insanatosire grabnica, daca te putem ajuta cu ceva si putem bineinteles, cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 O luna si jumatate de distractie recuperare rapida si odihna placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) Multumesc mult pentru urari - macar acum am sofer care ma duce la birou si nu mai trebuie sa spal vasele in casa Sa pastrati plimbari si pentru mine. Editat Mai 23, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Ai sofer......bineeeee.......o sa urmeze o neacordare de prioritate.....prioritate de dreapta, normal.........macar sa iti rup amandoua picioarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teoo Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 stai linistit...si mie imi face la fel:))...si eu am ramas si cu vasele:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) stai linistit...si mie imi face la fel:))...si eu am ramas si cu vasele:(( Femeie, tu nu ai treaba pe la birou la tine acolo, de freci menta pe aici ? Recomand: Editat Mai 23, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 ciorap, insanatosire grabnica .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 stai linistit...si mie imi face la fel:))...si eu am ramas si cu vasele:(( Sunt tare curios cum se va descurca fara sofer...........voi afla diseara Femeie, tu nu ai treaba pe la birou la tine acolo, de freci menta pe aici ? Recomand: Mai cocos, stai cuminte ca nu mai mananci mancare calda si o sa speli si vasele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Cineva azi pe la MC? ... sau v-au speriat cativa norişori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Deci mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Ciorap vine sigur! E plecat de la 3 de-acasa ca sa ajunga sigur la timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 La ce ora ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 In fiecare pagina, sau aproximativ in fiecare pagina este trecuta ora si locul de intalnire saptamanala. Intalnirea saptamanala a Bercenarilor: In fiecare Vineri, ora 19, pe platoul dintre statia Metrou Ctin. Brancoveanu si McDonalds ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 In fiecare pagina, sau aproximativ in fiecare pagina este trecuta ora si locul de intalnire saptamanala. Intalnirea saptamanala a Bercenarilor: In fiecare Vineri, ora 19, pe platoul dintre statia Metrou Ctin. Brancoveanu si McDonalds ! Dar la ce ora zisesi ca e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 In fiecare pagina, sau aproximativ in fiecare pagina este trecuta ora si locul de intalnire saptamanala. Intalnirea saptamanala a Bercenarilor: In fiecare Vineri, ora 19, pe platoul dintre statia Metrou Ctin. Brancoveanu si McDonalds ! In ce oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate