kytynel Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Da mah. Vreau sa-mi iau cross. Sa stiu una si buna. Daca imi rup ceva in mine, macar stiu ca eu l-am rupt, nu un cocalar cu bmw-ul care nu se uita in oglinzi si nu aude nimic ca are manelele la maxim. Vreau un cross sa ma disper Pe de alta parte vreau sa dau harbul meu si sa-mi iau un Suzuki SV 1000 S. Planuri mari. Dar cel mai mult mi-ar placea si prima si a doua varianta combinate Si cross si SV. Sa-mi iau un cross sa-i dau o sansa lui klauss sa ma faca si el la o liniuta Cam cu cati bani sa venim joi? Ceva aproximativ. Si cat vrei pe harbul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Niciodata o vitezana nu va avea cuplu de enduro. NEVER EVER. Deci pe distante mici un enduro va fii in fata vitezanei. Este adevarat ca mergeam cu renault si faceam mertzane Cam asa sta problema. --- Mesaj completat în 31 Jul 2007 13:59 ------------- Si dupa parerea mea daca vrei sa iti iei asa ceva sa vii sa te dai cu a mea sa vezi cum iti place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Daca intr-adevar nu vom gasi locuri de cazare eu propun urmatoarea varianta: Ne impartim in doua grupe,prima grupa,adica cei care au cort si vor sa participe la gratar si la focul de tabara va pleca cum s-a stabilit de sambata. A doua grupa,va pleca duminica dimineata ora 7:00,ii va pescui pe camperi din corturi si vom urca impreuna pe Transfagarasan! Timp va fi suficient,tinand cont ca este duminica,trafic mai putin,si o buna parte din drum se va parcurge pe autostrada Astept sa va dati si voi cu parerea,ca cel tarziu joi sa fie stabilit! MDA ....eu am fost la SIGHISOARA !! IERI venii de acolo vb. joi am citit reply la ce am skris eu inainte sa plec... hai ca ne vedem joi !!! JOY DE JOI --- Mesaj completat în 31 Jul 2007 14:12 ------------- Daca intr-adevar nu vom gasi locuri de cazare eu propun urmatoarea varianta: Ne impartim in doua grupe,prima grupa,adica cei care au cort si vor sa participe la gratar si la focul de tabara va pleca cum s-a stabilit de sambata. A doua grupa,va pleca duminica dimineata ora 7:00,ii va pescui pe camperi din corturi si vom urca impreuna pe Transfagarasan! Timp va fi suficient,tinand cont ca este duminica,trafic mai putin,si o buna parte din drum se va parcurge pe autostrada Astept sa va dati si voi cu parerea,ca cel tarziu joi sa fie stabilit! MDA ....eu am fost la SIGHISOARA !! IERI venii de acolo vb. joi am citit reply la ce am skris eu inainte sa plec... hai ca ne vedem joi !!! JOY DE JOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Si cat vrei pe harbul tau ? 5000 ne-negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) 5000 ne-negociabil Esti chitros! Si cum,daca iti iei Cross,nu mai mergi pe drumuri publice,nu mai dai de cocalari? Eu as zice sa asculti si de sfatul lui Scarabeu! Editat Iulie 31, 2007 de PHANTOM II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Esti chitros! Si cum,daca iti iei Cross,nu mai mergi pe drumuri publice,nu mai dai de cocalari? Eu as zice sa asculti si de sfatul lui Scarabeu! normal ca il ascult. Sa imi imprumute 5 min ktm-ul sa vad cum se comporta si daca o sa ma simt ok, ceea ce sigur o sa se intample, imi iau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 S-o fi hotarat careva daca mai merge pe Trans ? Sa mai actualizam lista ? Sau sa stam si si sa vedem maine la intalnire ? P.S. Daca ploua ne vedem nu ? (vezi discutii de Hell Biker) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Atat intalnirea de maine cat si plecarea pe Transfagarasan depinde deocamdata de vreme! Bineinteles ca ramane stabilit in legatura cu discutia despre hell biker! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Atat intalnirea de maine cat si plecarea pe Transfagarasan depinde deocamdata de vreme! Bineinteles ca ramane stabilit in legatura cu discutia despre hell biker! vremea nu sperie pe nimeni.. iar vremurile sa tzina cont de noi si dupa aia de ele ne vedem si vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 Daca nu ploua o sa vin si eu cu NOUL MEU CAUCIUC ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Oameni buni, Treaba sta in felul urmator. DA se va pleca pe Transfagarasan. In doua grupe deoarece nu sunt locuri la cabane si nu toata lumea vrea sa doarma la cort. Prima grupa va pleca sambata dimineata si va dormii peste noapte la cort la cumpana. A doua grupa va pleca duminica dimineata si va face jonctiunea cu prima grupa la Cumpana, se va merge pe Transfagarasan si retur, dupa care un gratar probabil si acasa. Astept propuneri si/sau modificari daca aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Cei care vor pleca sambata cu cortul sunt rugati sa i-a astazi dupaamiaza legatura cu Klauss sau Misu,iar cei care merg duminica,ma pot contacta pe mine sau Alex(Bandit)! Va doresc la toti un weekend placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Asfalt uscat.Bucurati-va si pentru cei ce nu pot veni de data asta.Nu va grabiti unde nu trebuie si nu-i dati in goarna fara rost.Va astept cu poze multe. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salutare tuturor ! Ati verificat prognosele meteo pt weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salutare tuturor ! Ati verificat prognosele meteo pt weekend ? Uite prognoza meteo pentru judetul arges. http://www.vremea-meteo.com/prognoza/vreme...ea%20de%20Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Aseara BERCENARII au facut un gest foarte frumos,de fapt primul de acest gen din istoria noastra tanara! Este vorba de gestul nostru caritabil pentru ajutorul financiar acordat lui Meda,fetita lui hell biker! As vrea sa le multumesc in special lor:2bike, AllexxM, Blue, Just John, kytynel, mmisulicaa, Scarabeu, tilik, ZODIAC. Un gest de apreciat Domnilor,va multumesc si ma simt bine sa ma aflu printre voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Aseara BERCENARII au facut un gest foarte frumos,de fapt primul de acest gen din istoria noastra tanara! Este vorba de gestul nostru caritabil pentru ajutorul financiar acordat lui Meda,fetita lui hell biker! As vrea sa le multumesc in special lor:2bike, AllexxM, Blue, Just John, kytynel, mmisulicaa, Scarabeu, tilik, ZODIAC. Un gest de apreciat Domnilor,va multumesc si ma simt bine sa ma aflu printre voi! Pacat ca n-am fost toti, ar fi insemnat mult, atat pentru George (Hellbiker), cat si pentru noi.. Nu spun ca nu ati vrut sa veniti (e treaba voastra de ce nu ati venit), spun doar ca ar fi fost si mai frumos.. Multumim tuturor celor ce au bagat mana in buzunar, inclusiv patronului terasei, care a facut un gest mai frumos chiar decat al nostru!! Sorine, merci mult ca m-ai transportat/suportat!! Tre' sa dau o bere.. John PS: Cred ca voi trece si pe la petrecere, s-ar putea chiar sa mai pun ceva la cutie.. Viitorul motor si viitorul echipament al meu nu vor avea enorm de suferit datorita lipsei a inca 50 de lei.. Dar fetita aia merita o viata normala.. PPS: Ride safely si distractie placuta calatorilor de weekend!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salutare! Cu jena va anunt ca nu merg pe Transfagarasan. Prognozele pe care le-am vazut anunta ploi cu fulgere pentru maine si cer innorat pentru duminica. Pe de alta parte sunt dispus sa platesc pentru pagubele produse. Cel mai bine sa ne auzim pe el_mexicanu@yahoo.com (mail si mess). Imi pare rau. Sau sunteti de acord cu temerile mele si mergem in alta saptamana sau daca nu ... DISTRACTIE PLACUTA !!! Nu ma injurati va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Eu maine am plecat cu Mihai si poate si Claus...sper sa ajungeti si voi poate in numar mai mare duminica...sau daca mai sunt doritori pentru maine va asteptam la selgros pe la 8:30 dimineata. Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2bike Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Sunt de acord cu KYTYNEL , e pacat pe un asa drum sa ai parte de ploaie , furtuni si altele. Nu mai ai nici-o satisfactie ca ai avut ceva de admirat. Poate din cauza timpului nu se va putea lua nici masa in natura , si atunci nu cred ca merita efortul. Si mie imi pare rau deoarece chiar ma hotarasem sa mergem si noi dar nu vreau sa ma intorc mai stresat decat sunt. Pentru cei care totusi vor pleca , va urez timp frumos si distractie placuta. Sa mergeti frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 salutare.... care are chef de un iesit azi la o plimbare ... dar plimbare nu mers 500m si stat la terasa. nr meu il aveti. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Aseara BERCENARII au facut un gest foarte frumos,de fapt primul de acest gen din istoria noastra tanara! Este vorba de gestul nostru caritabil pentru ajutorul financiar acordat lui Meda,fetita lui hell biker! As vrea sa le multumesc in special lor:2bike, AllexxM, Blue, Just John, kytynel, mmisulicaa, Scarabeu, tilik, ZODIAC. Un gest de apreciat Domnilor,va multumesc si ma simt bine sa ma aflu printre voi! tanxxxx din pacate eu nu am avut bani !!! dar da... am venit any way nu am plecat pe unde se pleca inca nu am intzeles:CINE CUM CE CIND SI UNDE??? problema cea mare este ca trebuie sa contramandez treaba cu achizitzia de MINSK....hmmmm pozeeee si fara CI-MI-TIR cine stie cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Plecarea grupei a doua spre Transfagarasan va fi maine dimineata la ora 7:00 la Mc,locul nostru de intalnire in fiecare joi.Plecarea se va face in functie de starea vremii,daca vremea este neprielnica si nu sunt semne de imbunatatire,nu se mai pleaca,deci,ramaneti acasa! Am adus discutia asupra vremii deoarece s-a tot discutat ca vremea n-ar fi prielnica pentru aceasta calatorie! Vom pleca spre Pitesti,Curtea de Arges,Transfagarasan,dar vom fi dependenti de conditiile meteorologice!Daca nu sunt favorabile vom poposi undeva,vom astepta,si daca nu mai sunt sanse, ne vom intoarce inapoi acasa! Ultimele informatii in legatura cu locul de intalnire cu prima grupa(cei plecati astazi),le voi primi diseara,asa ca pentru eventuale intrebari ma putei contacta diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 pai hai la petrecere atunci !!! LA BIKERS!!! la 7 incepe !! ne vedem akolo??? sau la brincoveanu??? cum facem?? ia zii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 daca se pleaca in jur de 8 de la mec ma bag si eu sa cunosc bercenarii,o zi buna --- Mesaj completat în 04 Aug 2007 16:49 -------------daca se pleaca in jur de 8 de la mec ma bag si eu sa cunosc bercenarii,o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate