Sergiu_Q Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Da mane, te-am vazut in benzinarie in Curtea de Arges. Noi am mers lejereanu, ai trecut pe langa noi dupa Vidraru - cu o mana te-am salutat cu cealalta tineam inghetata. Ti-am vazut pasagera langa moto chiar la Vidraru. Vremea a fost excelenta desi norii de la benzinarie pareau sa spuna altceva. Anyway, "excursia" a fost una de zile mari, poate ne insotesti la un "do over" in viitor. v-am vazut cand ati ajuns ...si cand v-ati oprit la inghetata. cred ca ne-am si salutat. la benzinarie eram pe picior de plecare si ne cam plictisisem si n-am mai stat in schimb am crezut ca ne ajungeti ca am mers incet tare prin satele alea. de unde a inceput zona mai faina si pana la vidraru am mers numai cu 1-a maxim a 2-a ca cei cu masinile faceau poze din mers si nu m-am chinuit sa fac tot felul de manevre ca sa-i depasesc mergem domne' si la plimbare. mie imi plac in general traseele mai lungi si de obicei imi place sa evit autostrada (dar daca nu am timp merg si pe acolo). nu mi-am facut inca un plan dar as merge la Enisala, capul Dolosman ...zona aia. ceva de genul asta merge de-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Da' de data asta ati facut ceva poze . Kosh , cum stai cu pregatirea fizica !? Eu am coborat Sambata pe Jepii Mici , si sunt rupt , mai ales ca mi-au facut bocancii bataturi . Suzy, ce mai faci !? Eee, pai trebuia sa cobori pe motor, vezi, asa nu mai faceai bataturi . Suzy face bine, multumesc . Mi-am rezolvat problemele tehnice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Da' nu zice nimeni daca e de acord cu viitoarea iesire propusa sau prefera traseul initial...baaaaaaa dormiti pe voi in plin sezon ?! Hai cu parerile ca altfel iara stati si admirati pozele facute de cei care ne vom duce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 de unde iau si eu un clanxon bun si unul care sa urleee tareeeeeee,ca sa trezeasca toti adormitii si adormitele la volan,incredibil,mi s-a stricat clanxonul,nu am auzit pe nimeni in viata mea sa i se buleasca clanxonul si o patesc chiar yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 de unde iau si eu un clanxon bun si unul care sa urleee tareeeeeee,ca sa trezeasca toti adormitii si adormitele la volan,incredibil,mi s-a stricat clanxonul,nu am auzit pe nimeni in viata mea sa i se buleasca clanxonul si o patesc chiar yo Vezi ca e pe Soseaua Viilor un magazin cu piese pentru camioane si autocare , poate gasesti si ceva la 12V , nu doar pneumatice . Sper sa te satisfaca nivelul de zgomot . Sau WWW.STEBEL.IT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 imi pun clanxon de autocar? trezesc si mortii din somn cu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 .... Eu propun ultimul weekend din septembrie... In cea ce priveste locatia, ma supun majoritatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1091 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 imi pun clanxon de autocar? trezesc si mortii din somn cu ala Nu poti pune de masina pt ca bateria ta nu are amperajul necesar "CLAXONULUI". Iti trebuie de moto si gasesti pe site-ul indicat de sageata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Si ca sa va oftic, mobra mea are doua "clanxoane" , oricum le are degeaba....ca nu se aud de toba :crack: @SONNY.......ai polipi? Editat Septembrie 5, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Pai da-i un clanxon lui Sonny , ca tot ai doua , si oricum nu se aud de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 scump domne scump ,azi ma tavalit o doamna,prima oara cand o patesc,deh nu mai sunt virgin la capitolul asta,clasicul mi-a intors in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 scump domne scump ,azi ma tavalit o doamna,prima oara cand o patesc,deh nu mai sunt virgin la capitolul asta,clasicul mi-a intors in fata Sper ca erai cu scuterul de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Da' nu zice nimeni daca e de acord cu viitoarea iesire propusa sau prefera traseul initial...baaaaaaa dormiti pe voi in plin sezon Dormim, ne odihnim in plin sezon . Eu sunt de acuerdo cu varianta noua propusa de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Sper ca erai cu scuterul de la munca da din fericire eram cu scuterul de la munca,blonda doarmea acasa sub husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 motor galben => "blonda" care dormea sub husa....pricepusi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) motor galben => "blonda" care dormea sub husa....pricepusi?! Lordule.......daca nu imi mi-ai fi explicat tu, ma gandeam ca isi pune iubita blonda sa doarma sub husa Deci, careva in eara asta? Suzy, cred ca daca ai sa deschizi tu lista nu o sa avem loc in parcare Editat Septembrie 7, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Eu vin in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 daca nu mor pana deseara vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Vin si eu ca indata se termina sezonul Lordule.......daca nu imi mi-ai fi explicat tu, ma gandeam ca isi pune iubita blonda sa doarma sub husa Deci, careva in eara asta? Suzy, cred ca daca ai sa deschizi tu lista nu o sa avem loc in parcare Declar lista deschisa..... Stiu, cam tarziu...date tehnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 cred ca apare si je... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Chiar daca a deschis Suzy lista , eu nu pot ajunge , oricat as vrea , decat dupa 21.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Chiar daca a deschis Suzy lista , eu nu pot ajunge , oricat as vrea , decat dupa 21.30 E bine,asteapta-ne ca ajungem si noi(din plimbare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat)  Iese maine cineva la o plimbare !? Dalboka , m-ar bate gandul ..... sau Veliko ...............sau Rasnov, ca e intrunire .................... Editat Septembrie 7, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate