AllenC Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Ce poze !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Ce poze !? Compromitatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 https://picasaweb.google.com/AlinXod/20Octombrie2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPfQmLyK7_-9vgE&feat=directlink Luati si voi ce va aranjeaza, le-am pus si pe cele care nu au iesit bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 O plimbare BE-STI-A-LA... merita toata recuperarea de dupa! Multzam de ruta, multzam de tzompanie, multzam de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 noroc cu bateriile lui alin, thnx, si multumesc si celorlalti 'motorizati'. a fost bine...pana la perfect mai era doar sa ramanem pe 'coclau' si sa o incingem de un gratar mai mioritic, ...cu sticla aia laudata ... a lu domnu' cu oglinda 'clapauga' (bai, n-a zis nimeni nimic de frigul de pe seara... !!!... nici de companionii colectati de pe drum... un baiat de PH, ...si TNG (baietii de pe sbz si... altii il stiu) ce a mers cu 'scuterica'+pasager (o minunata 'balerina') pe viraje cot la cot cu clase mai sus si eu notez cu super...iesirea. drumuri si vreme buna, motoristi cu 7 ani de acasa, ...s-a mers grup compact plecare-sosire. mare minune mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Compromitatoare Trebuia sa mergi tu ca sa iasa pozele compromitatoare https://picasaweb.go...feat=directlink Luati si voi ce va aranjeaza, le-am pus si pe cele care nu au iesit bine . Super super poze. Vroiam si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Trebuia sa mergi tu ca sa iasa pozele compromitatoare Super super poze. Vroiam si eu.... Ce te faceai , ca la intoarcere a fost cam racoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Ce te faceai , ca la intoarcere a fost cam racoare ) Gaseam eu o blana de urs pe undeva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Gaseam eu o blana de urs pe undeva . Blana de urs???????????..........tu nu stiai ca este interzisa vanatoarea de ursi?.....asta ar fi una.............dupa ce il impusti ca sa ii iei blana stii ce trebuie sa faci? (cum se numeste procedura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 JUPUÍ, jupói, vb. IV. Tranz. 1. A îndepărta pielea de pe corp sau de pe o parte a corpului; a beli. ♦ Spec. A separa pielea de pe corpul animalului sacrificat printr-un proces tehnologic la abator. ♦ Refl. A se descuama. ♦ Tranz. și refl. A (se) juli. ◊ A poponeataăța un arbore de coajă. 2. Fig. A lua cuiva tot ce are; a jefui, a prăda. [Var.: (reg.) jupí vb. IV.] – Din bg. župia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 JUPUÍ, jupói, vb. IV. Tranz. 1. A îndepărta pielea de pe corp sau de pe o parte a corpului; a beli. ♦ Spec. A separa pielea de pe corpul animalului sacrificat printr-un proces tehnologic la abator. ♦ Refl. A se descuama. ♦ Tranz. și refl. A (se) juli. ◊ A poponeataăța un arbore de coajă. 2. Fig. A lua cuiva tot ce are; a jefui, a prăda. [Var.: (reg.) jupí vb. IV.] – Din bg. župia. JUPUÍ, jupói, vb. IV. Tranz. 1. A îndepărta pielea de pe corp sau de pe o parte a corpului; a beli. ♦ Spec. A separa pielea de pe corpul animalului sacrificat printr-un proces tehnologic la abator. ♦ Refl. A se descuama. ♦ Tranz. și refl. A (se) juli. ◊ A poponeataăța un arbore de coajă. 2. Fig. A lua cuiva tot ce are; a jefui, a prăda. [Var.: (reg.) jupí vb. IV.] – Din bg. župia. Esti "dastept" bre nenea Alin..............bre, dar nu ti-se spune Suzi.......stai jos, ai nota 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Raul, ai mancat ceva stricat azi? Alin, ca un gentleman a incercat sa ma ajute sa-ti raspund la intrebarea ta ... Acida de altfel ... In plus, poate gaseam o blana de cumparat, sau luam ursul pe motor, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Raul, ai mancat ceva stricat azi? Alin, ca un gentleman a incercat sa ma ajute sa-ti raspund la intrebarea ta ... Acida de altfel ... In plus, poate gaseam o blana de cumparat, sau luam ursul pe motor, da? Pai parca astazi am mancat amandoi acelasi lucru .....ai uitat? ).............nu carnea ursului ) Editat Octombrie 22, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 (editat) (bai, n-a zis nimeni nimic de frigul de pe seara... !!!... nici de companionii colectati de pe drum... un baiat de PH, ...si TNG (baietii de pe sbz si... altii il stiu) ce a mers cu 'scuterica'+pasager (o minunata 'balerina') pe viraje cot la cot cu clase mai sus Multumesc pentru cuvintele frumoase,si pentru faptul ca ne-ati primit intre voi.Din pacate eu aveam in plan sa ma plimb si sa profit de vreamea frumoasa,asa ca am continuat cu o Cheia-Brasov-Paraul Rece-Acasa... Cu respect TNG! Editat Octombrie 24, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Multumesc pentru cuvintele frumoase,si pentru faptul ca ne-ati primit intre voi.Din pacate eu aveam in plan sa ma plimb si sa profit de vreamea frumoasa,asa ca am continuat cu o Cheia-Brasov-Paraul Rece-Acasa... Cu respect TNG! Man, te asteptam si la alte plimbari. Data viitoare cand mai pleci, arunca si aici o vorba, cine stie cum ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Man, te asteptam si la alte plimbari. Data viitoare cand mai pleci, arunca si aici o vorba, cine stie cum ne strangem mai multi. Pai tu ai zis ca iti bagi moto la iernat , ce plimbari mai vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Week end-ul asta e ultimul pt mine pe bicicleta Ne vedem diseara ? Eu o sa vin la 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Poate ne vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 19 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Vin si eu. Fac un efort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Maine dimineata 10:30 intalnire la Mc Brancoveanu , cu plinul facut , ultima plimbare pe anul asta pentru unii Bucuresti - Calarasi - Oltenita - Giurgiu - Bucuresti aprox 300km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Neaparat, sa nu va uitati ochelarii portocalii acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Eu imi dau cu niste oja portocalie pe ochelarii de soare. merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Eu nu vin cu plinul facut ca altfel nu ajung la 10 . Cineva sa dea de Sveta, poate vine si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 [quote name=Ciorap' timestamp='1351278104' post='3271476] Bine, hai, te asteptam cu plinul facut pana la 10.25 , dar nu mai mult! Eu nu vin cu plinul facut ca altfel nu ajung la 10 . Cineva sa dea de Sveta, poate vine si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate