Kosh Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 binee maa...am inteles. io-s prea urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Mama, ce barbat bine sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) binee maa...am inteles. io-s prea urat Poza era pe telefonul celalalt si n-am mai stat aseara la "developat" ! Editat Februarie 23, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 E mai zi ceva acum Tzulae, privirea dreapta, capul sus, mustacioara ..... - un adevarat ostas al motocicletei, pe baricada restaurantului, unde sade bine motoriclistului pe vreme rea (la sueta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Reusită întalnirea de ieri... reconfortantă după hiberbare. Hai... poate la o dată viitoare ajung și cei care au fost luați de ape ieri și unim 4 mese!!! Vise plăcute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Reusită întalnirea de ieri... reconfortantă după hiberbare. Hai... poate la o dată viitoare ajung și cei care au fost luați de ape ieri și unim 4 mese!!! Vise plăcute! Da, a fost ok, nici nu ma asteptam la altceva dupa ce am citit toate paginile de la voi, surprinsa placut si sotia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Duminica 9 grade Bucuresti - 11 grade Oltenita - 10 grade Giurgiu -> deschidem sezonul cu o mica plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Duminica 9 grade Bucuresti - 11 grade Oltenita - 10 grade Giurgiu -> deschidem sezonul cu o mica plimbare ? Vrei sa iei un microbuz sau ocazie de la IRA pana la Oltenita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 daca e sa fie uscat si 10 grade vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Vrei sa iei un microbuz sau ocazie de la IRA pana la Oltenita ? Funny - de joi cica nu mai ploua - deci pana duminica o sa fie si uscat pe jos. 10 grade nu ar fi atat de frig . Iti iau bilet de maxi taxi si ma astepti in Oltenita cu ceai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 I'm in Numai sa nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Duminica 9 grade Bucuresti - 11 grade Oltenita - 10 grade Giurgiu -> deschidem sezonul cu o mica plimbare ? Pe la ce ora? (la mine nu mai conteaza daca ploua), macar cald sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Pai, dimineata, pe la un 10 - 11, nu? Am ramas cu "sechele la gladiole", asa ca voi evita ploaia, cel putin pentru o vreme. Editat Februarie 27, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Pe la vreo 11 sa plecam. Intalnirea la 10.30 la Brancoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 hai ca se usuca usor usor ,mai trebuie doar sa se incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Pe la vreo 11 sa plecam. Intalnirea la 10.30 la Brancoveanu. Ramine asa ? - de principiu, si facem o ultima prezenta simbata seara. Editat Februarie 27, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) ...ne intalnim Duminica la 10.30 la Brancoveanu. poate ne intalnim din nou Vineri seara. @Contabil: imi iau castile de data asta nu?? Editat Februarie 27, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 salut. stiu ca poate e offtopic sau poate putin aiurea dar in alta parte nu stiu unde as fi putut sa intreb. ideea e alta...nu cunosc cartierul/zona si mai nou facultatea ma trimite 2 ore pe saptamana sa fac niste cursuri la spitalul alexandru obregia (ala de nebuni, da) si intrebarea mea e alta: e safe sa imi las motoru/masina pe acolo? pbb motoru o sa intre in curte fara pb, dar masina sigur nu! mentionez ca am cursuri ziua, nu ma prinde seara. mersi mult:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 @Contabil: imi iau castile de data asta nu?? Iti place sa rizi de omu suparat, legat cu lantu de turatii, si asa i-am dat in loc de maxim 4000 - 6000, ce sa mai fac? salut. stiu ca poate e offtopic sau poate putin aiurea dar in alta parte nu stiu unde as fi putut sa intreb. ideea e alta...nu cunosc cartierul/zona si mai nou facultatea ma trimite 2 ore pe saptamana sa fac niste cursuri la spitalul alexandru obregia (ala de nebuni, da) si intrebarea mea e alta: e safe sa imi las motoru/masina pe acolo? pbb motoru o sa intre in curte fara pb, dar masina sigur nu! mentionez ca am cursuri ziua, nu ma prinde seara. mersi mult:D Este cartierul Berceni, nu rahova, iar nebunii sint in spital nu afara, cei de afara ii gasesti doar la guvern, parlament, etc. Asa ca o poti lasa 2 ore oriunde numai sa nu fie interzis, ca altfel o ridica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 mersi mult:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Este o benzinarie langa spital - poti lasa mobra acolo fara nici o jena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 o poti parca-nuntru, daca nu insisti sa fie chiar 'central', daca ai o poveste 'touching', macar diferita de a celor de acolo ...iti faci prea multe probleme jungla-i in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Ar mai fi o varianta - in parcarea subterana de la Sun Plaza. Sunt zone in parcare unde se inghesuie toti dar si zone mai libere. Insa de acolo trebuie sa mai mergi putin pe jos. Doamnelor, domnilor, bai nene, Bravo! aveti mobrele gata de plimbare/ asfalt uscat si soare / eu mai stau in hibernare Editat Februarie 27, 2013 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate