euforiu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) si io l-am vazut pe Rossi pe youtube si tot nu merg ca el...baga la cap ! ingineria mare e cand il strangi la loc, si anume "CAT de MULT" il strangi pt ca se infileteaza in aluminiu !!! io-ti recomand Benny MOTORS - in zona strazii Mariuca, 0769.428.473-Stefan (ii zici ca suni din partea lui Alex cu duba care a fost la el la carburatie cu "dulapul" ). Preturi rezonabile si ok tehnic ! PS: nu recomand decat daca am vazut cum se lucreaza ! N-a scos, dar nici tu n-ai scos-o intreaga de la el !! Ai trecut de la o extrema la alta !!! Da ,am auzit de faza cu stransul prea mult si apoi buff sa iti curga ulei,o sa iau in calcul serviceul care mi l-ai recomandat,150 lei costa revizia la yamaha,si avantajul e ca iti mai ofera si facturi.....+ carte service,nu stiu cate serviceuri ofera asta,asa macar ai ceva la mana daca ti se strica ceva Editat Martie 9, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Pozele de astazi Multumesc pentru prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Pozele de astazi Multumesc pentru prezenta! Cit de placute sint calatoriile in zile cu soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Noi multumim...super plimbare, super gazde. Pozele de astazi Multumesc pentru prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Da ,am auzit de faza cu stransul prea mult si apoi buff sa iti curga ulei,o sa iau in calcul serviceul care mi l-ai recomandat,150 lei costa revizia la yamaha,si avantajul e ca iti mai ofera si facturi.....+ carte service,nu stiu cate serviceuri ofera asta,asa macar ai ceva la mana daca ti se strica ceva Cred ca e pretul doar pt manopera si de obicei trebuie sa iei consumabilele de la ei ca sa ai garantie iar asta inseamna niste adaosuri la produse destul de mari, faci cum crezi, e banii tai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Cred ca e pretul doar pt manopera si de obicei trebuie sa iei consumabilele de la ei ca sa ai garantie iar asta inseamna niste adaosuri la produse destul de mari, faci cum crezi, e banii tai ! Da,atat e si la Honda,manopera 150 ron respectiv 50 ron schimb ulei si 100 ron testat mai multe rahaturi,consumabile alti bani alta distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Dastept esti tu mane )........ai scos tu vreo bujie?.....intreaga sau rupta, nu prea conteaza ) Nici eu n-as avea probleme de strins sau scos bujiile (chiar si alea intepenite), dar ca sa desfac un sfert de motor pina la ele, mai bine dau aluia si 200 Ron. Intradevar cu frinele nu m-as juca nici eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3cs Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Salut , recomanda cineva un service sa merg sa mi curat si carburatoru , instalatia de franare schimbat placutele etc? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Salut , recomanda cineva un service sa merg sa mi curat si carburatoru , instalatia de franare schimbat placutele etc? ms Citeste cu atentie pagina 199. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 am rezolvat,am schimbat uleiul,bujiile,filtru de ulei,curatat frane,schimbat lichid de frana si lichid de racire in total 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 am rezolvat,am schimbat uleiul,bujiile,filtru de ulei,curatat frane,schimbat lichid de frana si lichid de racire in total 200 lei Filtru de aer nu necesita schimbarea sau curatarea ? Asta pentru ca nu ai specificat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 (editat) am rezolvat,am schimbat uleiul,bujiile,filtru de ulei,curatat frane,schimbat lichid de frana si lichid de racire in total 200 lei unde ? ce ulei ai pus ? ce bujii (normale,iridium,platina etc) ? Editat Martie 13, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PatrickGuf Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Petre 0763962971 vasile_iulius11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Curatarea si ungerea filtrului am facut eu,e filtru KN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Si ulei si filtru si bujii si antigel si lichid de frana si servisare etrieri cu 200 lei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) Am si eu o intrebare...vreau sa-mi cumpar o casca CABERG/ mai exact CABERG V2RR CHRONO. Am gasit la magazinul ala de la Budapesta cica redusa de la 219 la 119 euro(600ron). Imi place, pare ok...Sa o cumpar? http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1796 asta, gen Editat Martie 14, 2013 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PatrickGuf Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 si eu am de gand sa imi iau da nu modelu acesta celalalt cu pinlock chiar as dori si eu o parere in legatura cu castile caberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Am si eu o intrebare...vreau sa-mi cumpar o casca CABERG/ mai exact CABERG V2RR CHRONO. Am gasit la magazinul ala de la Budapesta cica redusa de la 219 la 119 euro(600ron). Imi place, pare ok...Sa o cumpar? http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1796 asta, gen Am eu un Caberg din asta: http://www.louis.de/_10f6e938188df293c1a59131589cd50acf/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=503987 Si se abureste rau (nu are pinlock). Cineva spunea ca la banii aia poti lua un AGV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 /index.php?/topic/689487-caberg-v2rr/ Incearca si un search pe google daca nu te multumeste raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 /index.php?/topic/689487-caberg-v2rr/ Incearca si un search pe google daca nu te multumeste raspunsul Tu ce ai recomanda la o viteza maxima de 190km/ora?, dar casca nu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Si ulei si filtru si bujii si antigel si lichid de frana si servisare etrieri cu 200 lei ? da ciorap 200 lei,de ce e mult?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) da ciorap 200 lei,de ce e mult?? Stai omule linistit, cum sa fie mult? Eu la revizia de 1000, adica schimbat uleiul si filtru de ulei, "verificat" (a se citi la misto) inca 3-4 rahaturi - suma totala 186ron. Cum ti se pare? Am uitat, a curatat si uns si lantul. Editat Martie 14, 2013 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) da ciorap 200 lei,de ce e mult?? Nu, imi pare mic pretul cu manopera, materiale etc.... Tu ce ai recomanda la o viteza maxima de 190km/ora?, dar casca nu .... Depinde cat te tine buzunarul si ce vrei de la o casca. Vrei flip up, vrei full face, vrei mai usoara, mai ventilata, mai ieftina, mai scumpa etc .... Editat Martie 14, 2013 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) doar 200 lei ma costat manopera,materialele sunt alte cheltuieli,vreo 300 si ceva de lei si alea Editat Martie 14, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate